bahçeçide hangi dr tercih etmeliyim

elvinnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
538
6
96
42
İstanbul
çarşm günü randevumuz var çok korkuyorum gerginim durup durup ağlıyorum rüyalarımda jinolojik masada görüyorum kendimi
vajinal muayneden ödüm patlıyor
belkide yersiz gereksiz bir korku ama elimde değil
bahçeçide hangi dr tercih etmeliyim???

Canım merhaba

benimde en büyük korkumdu bu ama sanırım yendim :))) Çünkü güzel şeyler için bizim birazcık daha fazla çaba göstermemiz gerekiyor. sakın stres yapma. bende bahçeciye gittim.DR.Süleyman Tosun..
internetten araştırdım.bakalım Allah kısmet edese bu ay sonu başlıcam benim 3. denemem olcak.umarım bu sefer olur.

öptüm

çok teşekkür ederim bostancı ben aytun hanımla görüştüm telefonla bayan olduğu için ilk etapda onun hastası olmak istiyorum tabiki duruma göre aynı zamanda başlıyacaz galiba tedaviye
çok dua ediyorum Allah kalbime bir ferahlık içime bir cesaret versin diye sen 3. denemen biraz rahatsındır en azından ne yaşayacağını biliyorsun
sizde sorun nedir canım?

çok teşekkür ederim bostancı ben aytun hanımla görüştüm telefonla bayan olduğu için ilk etapda onun hastası olmak istiyorum tabiki duruma göre aynı zamanda başlıyacaz galiba tedaviye
çok dua ediyorum Allah kalbime bir ferahlık içime bir cesaret versin diye sen 3. denemen biraz rahatsındır en azından ne yaşayacağını biliyorsun
sizde sorun nedir canım?

canım ben mustafa bahçeciye başladım ilk görüşmemizde çok sıcak bi yaklaşımı vardı

evet mustafa bahçeçci çok iyi bir dr belki gidince benimde fikrim değişir offf uykularım kaçıyorr

Benim doktorum Halit firat erden. Ben cok memnunum negatif sonuc aldim ama 2. yi yine kendisinden devam edecegim. Bence Bahcecinin en iyi doktoru.

bahçecide tedavi gören arkadaşalr aşamalardan bahsedermisiniz şimidi çarş günü görüşdüğümüzde ne yapar muayne edermi beni? tedaviye ne zaman başlar

Tatlım ben ılk gÖrÜŞmeye gıttıĞımde reglımın son gÜnÜydÜ bana hemen 3 adet vıtamın eŞımle beraber kullanmak Üzere 7 gÜnlÜk antıbıyotık ve lucrın ıĞne verdı 10 gÜn onu kullanıp adetım 3 gÜnÜ orda olacaĞım gıderkende ıÇmem ıÇın bı hap verdı bıde tahlıl verdı onlarında bır kısmı adetın 3 gÜnÜ yapılıyormuŞ bÜyÜk bı ıhtımalle 28 mart gıbı ordayım adetım dÜzenlı ÇÜnkÜ tabı ılaÇlar etkılemezse

sorun eşimde canım normal yolla yada aşılma ile olmayacağı için vakit kaybetmeden tüp bebeğe karar verdik.
adetin 21 günü uzun protololle başlıyacak burçak hanımı seçtim aslında aytun hanım diye gittim ama klinikte yoktu bizde brçak hanımla konuştuk test verdi
süt hormonum biraz yüksek çıktı bakalım pazartesi günü 11 de randevumuz var

süt hormunu testin adı ne ben daha testlerimi yaptırmadım adetin 3. günü yapılıyormuş bana da verdi mi acaba

teşekkür ederim canım
ordaki dr hepsi, çok başarılı bence özel seçilmiş ben dr özellikle bayan olamsını istedim aytun hanımı düşünüyordum ama burçak hanımla görüştük ve devam etmek istedik eminim aytun hanımda burçak hanım kadar güleryüzlü ve samimidir saat konusunda uyuşamadık malesef
pazartesi gününü heycanla bekliyorum garip bir telaş ve korkuda var tabiki

burçak erzikle girdiğim yolda ilk denemede hamile kaldım çok şükür,bahçeciciyi herkeze tavsiye ederim

cnm y ben anlayamadın sen zaten yeni gitmedin mi bahçeciye haayırlı olsunn ama anlayamadımmm bu arada ben de bahçecei ekibiyle başaldımm mustafa bahçecide burçak hanımda çokk iiler 2 sine de 1 er kere gittim ama içim çook rahatt.

Back
X