- 10 Şubat 2023
- 761
- 327
- 33
- Konu Sahibi Mavibirkalp
-
Ben bahçeci bursa Sabri beye gidiyorum çok memnunum. İlk denememde oldu ama kalp atışımiz olmadı yarın ikinci transferim olacakKızlar merhaba 2. Tüp bebek için bahçeciye gitmek istiyorum. Fakat doktora karar vermedim. Amh değerim düşük benim hiç gebelik olmadı. Mehmet ile Ebru hoca arasında kaldım. İlk tedavimde doktorum çok ilgisiz çıktı çok üzüldüm transfer bile olamamıştım. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim
İnsallah bu sefer olumlu olur canım seninde amh mı düşüktüBen bahçeci bursa Sabri beye gidiyorum çok memnunum. İlk denememde oldu ama kalp atışımiz olmadı yarın ikinci transferim olacak
Pcos var bendeİnsallah bu sefer olumlu olur canım seninde amh mı düşüktü
İnşallah çok güzel sonuçlar sağlıkla bebeğine kavuşursun bende bahçeciye gidiyorum betül hanıma opu oldu bu gün 5. Gündü 2 embriyo durdu 2 tanesi de henüz değere ulaşamadı bir fün daha bekleyeceğiz dediler inşallah durmaz kaö taneydi senin embriyoBen bahçeci bursa Sabri beye gidiyorum çok memnunum. İlk denememde oldu ama kalp atışımiz olmadı yarın ikinci transferim olacak
5. Günü durdu derken. 6.gunu mu bekledilerİnşallah çok güzel sonuçlar sağlıkla bebeğine kavuşursun bende bahçeciye gidiyorum betül hanıma opu oldu bu gün 5. Gündü 2 embriyo durdu 2 tanesi de henüz değere ulaşamadı bir fün daha bekleyeceğiz dediler inşallah durmaz kaö taneydi senin embriyo
Evet asla kötüyü aklına getirme ben öyle olup pozitif olanı çok duydum inşallah güzel olacak20 tane filan toplandı canım bende pcoslu olduğum için. 5. Güne 3 tane kaldı 1i iyi kalite ikisi biraz geriden geliyordu orta iyi demişlerdi
İyi olanı transfer olmuştum tttuu ama kalp atışı olmamıştı. 2 gün önce orta kalite transfer edildi ama orta kaliteden pek umudum yok kötü dusunmeyeyim diyorum ama
Yaşın gencse o yüzdendir canimm. Sabri beyde risk aldım 5. Günü beklettim yaşın genç olduğu için birdaha toplarız demişti3. Gün aradılar 3 tane embriyo 3. Güne ulaştı 1 tanesi geriden geliyor ama yetişir gibi dediler bu gün 5. Gün bu gün de arayıp 2 tanesinin gelişimi durdu 2 tanesi de 5. Gün değerine henüz ulaşmadı 1 gün daha bekletcez dediler bende hiç anlamıyorum ki ilk denememiz
İnşallah canım hepimizin yüzü güler tüp Bebek o kadar pahalı ki, manevi zorluğundan bahsetmiyorum bile anca birbirimizi anlayabiliriz yaşamadan bilinmezEvet asla kötüyü aklına getirme ben öyle olup pozitif olanı çok duydum inşallah güzel olacak
29 yaşındayım eşimde 31Yaşın gencse o yüzdendir canimm. Sabri beyde risk aldım 5. Günü beklettim yaşın genç olduğu için birdaha toplarız demişti
Evet evet o kadar yoruyor ki özellikle ilaçlar bulmak sıkıntı ücreti sıkıntı geçen pergoveris ilacını 8 tane eczane gezdim bulamadım en son sokak ortasında oturup ağladım hıçkıra hıçkıra sorsan ilaö bulamadım ama aslında herşeyin yorgunluğu gerçekten sadece bizler anlıyoruz birbirimiziİnşallah canım hepimizin yüzü güler tüp Bebek o kadar pahalı ki, manevi zorluğundan bahsetmiyorum bile anca birbirimizi anlayabiliriz yaşamadan bilinmez
Bizde öyleyiz eşimle. Aynısını bizim doktorumuz da yaptı hem ilk deneme hemde genç oldugumuz için29 yaşındayım eşimde 31
Bursa'da mi yaşıyorsunuz. Ben 2 saat yoldan geliyorum birde. Ama öyle bir ilaç kullanmadımEvet evet o kadar yoruyor ki özellikle ilaçlar bulmak sıkıntı ücreti sıkıntı geçen pergoveris ilacını 8 tane eczane gezdim bulamadım en son sokak ortasında oturup ağladım hıçkıra hıçkıra sorsan ilaö bulamadım ama aslında herşeyin yorgunluğu gerçekten sadece bizler anlıyoruz birbirimizi
Bu sabah aradılar çok şükür iki tane dondurmuşlarBizde öyleyiz eşimle. Aynısını bizim doktorumuz da yaptı hem ilk deneme hemde genç oldugumuz için
Eveg bursadayım ya nerden geliyorsunuz zor oluyordur yaBursa'da mi yaşıyorsunuz. Ben 2 saat yoldan geliyorum birde. Ama öyle bir ilaç kullanmadım
Kütahya'dan gelip gittik hep 2-3 günde bir kontrolumuz vardı maddi olarakta her gelmemiz bin tlyi geçiyordu. Kaliteleri nasılmıs embriyoların. Benim ikisi 4 BCydi orta kalite denilmiştiEveg bursadayım ya nerden geliyorsunuz zor oluyordur ya
Ya o kadar haklısın ki maddi olarak da zor manevi olarak da zor rabbim kolaylaştırsın önünüzde inşallah ya hiç bilmiyorum o anda heyecandan sormal aklıma bile gelmedi bu gün arayacaklarını söylediler ama daha aramadılarKütahya'dan gelip gittik hep 2-3 günde bir kontrolumuz vardı maddi olarakta her gelmemiz bin tlyi geçiyordu. Kaliteleri nasılmıs embriyoların. Benim ikisi 4 BCydi orta kalite denilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?