• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAHCECI'De Tup bebek yaptiran var mi acil

Canım senin perde tam mı bende de var da hsgde çıkmıştı. Doktor bana düşük yapana kadar müdahele etmeyeceğiz demişti, yarım perde benimki.
Bende eczane teknisyeniyim ve bu durumlardan psikolojik etkilendigim icin hafta ici isi biraktim

Benim perde tam 12mm boy 11 mm en septum uterus yas 29 amh 0.16
Bana boy en falan söylemediler canım, sorun yok bu şekilde de hamile kalabilirsin dedi.
Tam perdede de hamile kalıp doğum yaptı arkadaşımın ablası.

Aa hayırlısı olsun canım ben çalışmaya devam
Ben biraktim cunku gergin olmaya aglamalara basladim su an cok fazla hormon vitamin bitkisel ilaclar kullaniyorum corona olayindan tedaviye baslayamiyoriz en azindan yumurta kalitesi artiralim dedik artarsa bu surecide evde gecircem sonra bahcecide baslayacaz bir taraftan acibademde mantikli geliyor cok kararsizim

Ben de Aile hekimine gitmiyorum zaten özele gidiyorum canım böyle durumlarda çok yürümedim Benim evim 3. Katta aile hekimi de biraz uzak bir daha merdiven inip yürümiyim diye arabayla özel hastaneye gittim
Ağrışı bir iğne galiba canım .. yakıyor felan ondanmı

Hayir yagli bi igne kalçadan yapiliyor gobekten igneler gibi degil normal enjektör birde sonrasinda cok agrisi oluyo morarti beze oluyo sikıntılı yani.
Sen bunlari dusunme daha cok zamanin var bunları dusunucek 😂
Annemmm gözüm korktu sevmem zaten kalçadan iğneyi . Bende çok ağrı yapıyo yürürken bile hissederim olu öncesi bi yaptılar daha yeni geçti 🥺🥺aman neyse yeterki olsunda

Annemmm gözüm korktu sevmem zaten kalçadan iğneyi . Bende çok ağrı yapıyo yürürken bile hissederim olu öncesi bi yaptılar daha yeni geçti 🥺🥺aman neyse yeterki olsunda
Hissedeceksin zaten canım kalçanın üstüne yatamayacaksın altında bir şey varmış gibi hissediyorsun Ama o ilaç😂 bebeğin düşmemesi için önemli mecburuz

Hissedeceksin zaten canım kalçanın üstüne yatamayacaksın altında bir şey varmış gibi hissediyorsun Ama o ilaç😂 bebeğin düşmemesi için önemli mecburuz
Ahahahhaha yine benim gezme hayalleri çöp 😂 bu kez virüs vardı hemee gonal f cetrotide ile bulantı yapıyordu gezemedim şimdide kalça ağrısından gezemem 😂😂 olsundu eşime allah sabr versin 😝

Canım zaten transfer olduktan sonra gezme mümkünse😂 Ben bir ayı geçti evdeyim otur evde uzan😊
Yok transfer öncesi kuzum transfer sonrası korkumdan nefes almayı unuturum 🥰 konuşması bile çok heycanlı off 😍 içimde deliler gibi tutunsun ve büyüsün istediğim en sevdiğim insanla bir parça 🤲🏻 İnşallah allahım dualarımı duyar ve kabul eder amin

Yok transfer öncesi kuzum transfer sonrası korkumdan nefes almayı unuturum 🥰 konuşması bile çok heycanlı off 😍 içimde deliler gibi tutunsun ve büyüsün istediğim en sevdiğim insanla bir parça 🤲🏻 İnşallah allahım dualarımı duyar ve kabul eder amin
Insallah canim insallah 😊 transfer oncesi gezersin y okadarda degil alısıyosun herseye bi sure sonra 😂

Ben ameliyatimi oldum ve 10 gun balon takılı kaldi rahimde artik bebe çalışması yumurta takibi ve tüpbebek insallah
Canım özelden mesaj atamadım nedense bu mesaja cevap verilmez diyor🤔
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın. Biz bu ay aşılama yaptık ama ben oyalanıyormuşum gibi hissediyorum. Yani bu uterus septum yüzünden olmuyormuş gibi gelmeye başladı. Bizde başka sorun yok çünkü her şey normal.
Bu aşılama da tutmazsa ben de histereskopi yaptırmayı düşünüyorum. Doktor da diyor kş düşük olmadan gerek yok ameliyat etmemize, ben bu kadar uzun zamandan sonra hamilr kalıp düşük yapmayı nasıl kaldırırım onu söyleyen yok 😞

Sana tüp bebek için zaman verdiler mi

Back
X