Benim perde tam 12mm boy 11 mm en septum uterus yas 29 amh 0.16Canım senin perde tam mı bende de var da hsgde çıkmıştı. Doktor bana düşük yapana kadar müdahele etmeyeceğiz demişti, yarım perde benimki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim perde tam 12mm boy 11 mm en septum uterus yas 29 amh 0.16Canım senin perde tam mı bende de var da hsgde çıkmıştı. Doktor bana düşük yapana kadar müdahele etmeyeceğiz demişti, yarım perde benimki.
Bende eczane teknisyeniyim ve bu durumlardan psikolojik etkilendigim icin hafta ici isi biraktimCanım senin perde tam mı bende de var da hsgde çıkmıştı. Doktor bana düşük yapana kadar müdahele etmeyeceğiz demişti, yarım perde benimki.
Bana boy en falan söylemediler canım, sorun yok bu şekilde de hamile kalabilirsin dedi.Benim perde tam 12mm boy 11 mm en septum uterus yas 29 amh 0.16
Aa hayırlısı olsun canım ben çalışmaya devamBende eczane teknisyeniyim ve bu durumlardan psikolojik etkilendigim icin hafta ici isi biraktim
Ben biraktim cunku gergin olmaya aglamalara basladim su an cok fazla hormon vitamin bitkisel ilaclar kullaniyorum corona olayindan tedaviye baslayamiyoriz en azindan yumurta kalitesi artiralim dedik artarsa bu surecide evde gecircem sonra bahcecide baslayacaz bir taraftan acibademde mantikli geliyor cok kararsizimAa hayırlısı olsun canım ben çalışmaya devam
Ağrışı bir iğne galiba canım .. yakıyor felan ondanmıBen de Aile hekimine gitmiyorum zaten özele gidiyorum canım böyle durumlarda çok yürümedim Benim evim 3. Katta aile hekimi de biraz uzak bir daha merdiven inip yürümiyim diye arabayla özel hastaneye gittim
Hayir yagli bi igne kalçadan yapiliyor gobekten igneler gibi degil normal enjektör birde sonrasinda cok agrisi oluyo morarti beze oluyo sikıntılı yani.Ağrışı bir iğne galiba canım .. yakıyor felan ondanmı
Annemmm gözüm korktu sevmem zaten kalçadan iğneyi . Bende çok ağrı yapıyo yürürken bile hissederim olu öncesi bi yaptılar daha yeni geçtiHayir yagli bi igne kalçadan yapiliyor gobekten igneler gibi degil normal enjektör birde sonrasinda cok agrisi oluyo morarti beze oluyo sikıntılı yani.
Sen bunlari dusunme daha cok zamanin var bunları dusunucek![]()
Hissedeceksin zaten canım kalçanın üstüne yatamayacaksın altında bir şey varmış gibi hissediyorsun Ama o ilaçAnnemmm gözüm korktu sevmem zaten kalçadan iğneyi . Bende çok ağrı yapıyo yürürken bile hissederim olu öncesi bi yaptılar daha yeni geçtiaman neyse yeterki olsunda
Ahahahhaha yine benim gezme hayalleri çöpHissedeceksin zaten canım kalçanın üstüne yatamayacaksın altında bir şey varmış gibi hissediyorsun Ama o ilaçbebeğin düşmemesi için önemli mecburuz
Canım zaten transfer olduktan sonra gezme mümkünseAhahahhaha yine benim gezme hayalleri çöpbu kez virüs vardı hemee gonal f cetrotide ile bulantı yapıyordu gezemedim şimdide kalça ağrısından gezemem
olsundu eşime allah sabr versin
![]()
Yok transfer öncesi kuzum transfer sonrası korkumdan nefes almayı unuturumCanım zaten transfer olduktan sonra gezme mümkünseBen bir ayı geçti evdeyim otur evde uzan
![]()
Insallah canim insallahYok transfer öncesi kuzum transfer sonrası korkumdan nefes almayı unuturumkonuşması bile çok heycanlı off
içimde deliler gibi tutunsun ve büyüsün istediğim en sevdiğim insanla bir parça
İnşallah allahım dualarımı duyar ve kabul eder amin
Ben sana yazarım transfere gelmeden bi 10 gün önce alırım ince tüyolardanInsallah canim insallahtransfer oncesi gezersin y okadarda degil alısıyosun herseye bi sure sonra
![]()
Insallah nasip kismet canimBen sana yazarım transfere gelmeden bi 10 gün önce alırım ince tüyolardan ♥ İnşallah ozamana senin bebişinde büyümüş olur doğum yakın olur canım![]()
Ben ameliyatimi oldum ve 10 gun balon takılı kaldi rahimde artik bebe çalışması yumurta takibi ve tüpbebek insallahAa hayırlısı olsun canım ben çalışmaya devam
Canım özelden mesaj atamadım nedense bu mesaja cevap verilmez diyorBen ameliyatimi oldum ve 10 gun balon takılı kaldi rahimde artik bebe çalışması yumurta takibi ve tüpbebek insallah
Canım nasılsın, kese görmeyi bekliyoruz demiştinInsallah nasip kismet canim![]()
Keseyi gorduk ama embriyo goremedik bos gebelikmis kurtaj oldum keseyi aldilarCanım nasılsın, kese görmeyi bekliyoruz demiştin
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun bundan sonra ne yapmayı planladınKeseyi gorduk ama embriyo goremedik bos gebelikmis kurtaj oldum keseyi aldilar![]()