- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Evet bunu da düşündüm ışıklandırma olabilir mi diye bu törpüler mi bilmiyorum kaynanamlarin evide bahçeli dublex üst kata çıkıp uyumama rağmen camdan dışarı bakınca sanki sonsuz boşluk var ışıksız yatamıyorum ama şuan cok rahat ışıksız odamda yatabiliyorum cok farkı yaPsikolojik destek alabilirsiniz. Burda yazılanlarla bu korkuyu yenmeniz zor. Ne güzel bir şans olarak görün bu durumu,çoğu kişinin hayalidir apartman dairesinden kurtulup müstakil evde yaşamak. Güvenli bir yerde olduktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum. Bahçeye ışıklandırma yaparsınız istediğiniz zaman aydınlık olur.
Bu çözüm olabilir miTek yenme noktasi psikolokla konusmak olabilir
Bilmiyorum ki canım insallah oyle olurYaşarsanız alışırsınız
Olabilirse valla razı gelirim çünkü bu ev işi yaklaştıkca ben daha da korkuyorumBir psikologtan destek almak sizi kurtarabilir belki
Ablamın 1. Kattı hırsız girmişti ve o an biz vardık hırsız evin ici deykenBende de 1.kat bahçeli ev korkusu var. Hırsızdan korkarım bende
Ayyy berbat bir durum ya.Ablamın 1. Kattı hırsız girmişti ve o an biz vardık hırsız evin ici deyken
Evet çok garip ama inanın cok kötü bir şey eşime bunu ilk zamanlar söylemiştim artık söylemeye çekinir oldum çünkü o da haklı sebebten istiyorvalla çok garip bi fobi, ama psikolog bence hızlıca çözer
Aynı şey bende de var. Bu benim eşimin De hayali ama ben Bahçeli evde müstakil evlerde yaşayamam. Ancak korunaklı bahçıvanlı müştemilatlı falan olur. Bizden başka 10 kişi olur o kadarEvet benim böyle bi fobim var çok sacma gelebilir size ama bahçeli evlerden oldum olası korkuyorum, şuan dairedeyiz ve eşim mantıklı olarak arsa alıp üzerine ev yapcak çocuk için bahçe süper doğal yiyecekler vs. için de cok güzel bir şey ama bende fobi var korkuyorum neyden korkuyorsunuz diceksiniz gece o bahcede durmak bile beni ürkütüyor, evden bahce kapısına karanlıkta yürüyemem mesela, abimin evi bahçeli müstakil sanki biri beni izliyor gibi cok ürküyorum.. Daire hiç sağlıklı değil komşuluk vs. dedigim gibi avantajı cok bahçeli evin ama benim fobim araya giriyor nasıl yenebilirim bunu?
Evet benim böyle bi fobim var çok sacma gelebilir size ama bahçeli evlerden oldum olası korkuyorum, şuan dairedeyiz ve eşim mantıklı olarak arsa alıp üzerine ev yapcak çocuk için bahçe süper doğal yiyecekler vs. için de cok güzel bir şey ama bende fobi var korkuyorum neyden korkuyorsunuz diceksiniz gece o bahcede durmak bile beni ürkütüyor, evden bahce kapısına karanlıkta yürüyemem mesela, abimin evi bahçeli müstakil sanki biri beni izliyor gibi cok ürküyorum.. Daire hiç sağlıklı değil komşuluk vs. dedigim gibi avantajı cok bahçeli evin ama benim fobim araya giriyor nasıl yenebilirim bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?