- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Kapatamazlar, ortalik ayaga kalkar.. Siyasi partiler yasasinin ayni kanun maddesi isletildiginde AKPyi de kapatiyor cunki..
Hdp mi mhp mi bence hdp
Mhp var oldu olalı terörden beslenen bir parti pkk bitse mhp de biter
MHP ne zaman ve nasıl terörden beslendi?
Analar ağlamasın, dedeler üzülmesin, neneler sevinsin sloganları ile oy toplamaya mı çalıştı? İmralı'daki yaratığı Türkiye'nin en üstün yaratığı haline mi getirdi?
Mhp sürecin değilinden faydalananlardan hdp sürecin değilinin dediğilinde yani gerçekten orta bir yol bulma taraftarı
Bakın size anlatmak istediğim son olaylar sonrasında mhp nin sesi daha yüksek çıkıyor neden
Siz kabul edebilir yada etmeye bilirsiniz pkk yı var eden zamanında yapılan haksızlıklardır bir sorun varsa bunu gidermek lazım eğer bunu hdp yi engelleyerek yaparsak yerine pkk gelir
Bence sorunun cözümü silah değil siyasettir
Mhp ye gelince sizce mhp nin miliyetçilikten başka ne ideolojisi var doğru düzgün mhp de konuşabilen iki vekil var bence biri oktay vural diğeri meral akşener bunlarda olmasa mhp yi anlatamayacaklar
KatiliyorumMhp sürecin değilinden faydalananlardan hdp sürecin değilinin dediğilinde yani gerçekten orta bir yol bulma taraftarı
Bakın size anlatmak istediğim son olaylar sonrasında mhp nin sesi daha yüksek çıkıyor neden
Siz kabul edebilir yada etmeye bilirsiniz pkk yı var eden zamanında yapılan haksızlıklardır bir sorun varsa bunu gidermek lazım eğer bunu hdp yi engelleyerek yaparsak yerine pkk gelir
Bence sorunun cözümü silah değil siyasettir
Mhp ye gelince sizce mhp nin miliyetçilikten başka ne ideolojisi var doğru düzgün mhp de konuşabilen iki vekil var bence biri oktay vural diğeri meral akşener bunlarda olmasa mhp yi anlatamayacaklar
En kisa fikra "Hdp orta yol bulma taraftarı".
Gulmedim.
ben guldum, guzel fikraydiEn kisa fikra "Hdp orta yol bulma taraftarı".
Gulmedim.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun cimcimegfb?Tam destek hep destek hdp ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?