- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Hdp mi mhp mi bence hdp
Mhp var oldu olalı terörden beslenen bir parti pkk bitse mhp de biter
zaten Atatürk'' ne mutlu Türküm ''diyene diyor olana söylemiyor bunu hissedene söyiüyor ,zaten ne hdp nede pkk Türk bayrağı açıyorlar ama bir laz, çerkez , diğerler Türk bayrağına sahip çıkıyor kürtde bu devlet olanaklardan faydalanıyor ambulansından, ünisinden ama onlar bayrağı sahip çıkmıyor ancak şıkıştıklarında devlet bize sahip .çikmiyor diyorlarLaz, Çerkez, Kürt niye Türküm desin ya hu? :)
Atatürk de andımız da ne mutlu Türk olana dememiş ne mutlu Türküm diyene demiştir ama o bile battı bazılarına.Kahrolsun bağzı şeyler
Türkçülük ırkçılık değilmi
Niye laz Türk üm demiyormuş kürtlerle karıştırmayın biziLaz, Çerkez, Kürt niye Türküm desin ya hu? :)
Aa ask olsun ben kurdum ve ne mutlu turkum diyebiliyorumNiye laz Türk üm demiyormuş kürtlerle karıştırmayın bizi
Canım o yazdığım Türk üm demiyenlereydiAa ask olsun ben kurdum ve ne mutlu turkum diyebiliyorum
Bende hem yörüğüm hem de Türküm var mı itirazı olan gerçi yörük olupta Türk olmayan yoktur daAmaç o değil ki... :) bi ırka ait insanın farklı bi ırka ait olduğunu belirtmesi epey ilginç geliyor sadece... "İsteyen" de istediği olmaya devam edebilir ayrıca... :)
Yalnız şuan forumda yeni bi akım başlatmış oldum sanırım. Sıradakileri alalım? :))
Hiç değilse hırsızlık yalanla işi olmadıişin gücün laf be amca
madem çok biliyorsun hükümetteyken öcalanı assaydın ya
ağzın çok laf yapıyor da işe gelince fasa fiso
şimdi yıllar sonra eline bir fırsat geçti koalisyon kurabilirsin onu da elinin testiyle itiyorsun
çok konuşuyorsun da yıllardır sen bu devlete için ne yaptın?
Yoruma gel yoruma bu ne demek MHP ile hdp yi aynı kefeye nasıl koyabiliyorsunuz hayır vatansever olmak faşistlik mi size göre pes yani pesss aklım almıyorMhp ve Hdp bence ikiside faşìst.
Yoruma gel yoruma bu ne demek MHP ile hdp yi aynı kefeye nasıl koyabiliyorsunuz hayır vatansever olmak faşistlik mi size göre pes yani pesss aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?