Bahcelievler civarinda tup bebek merkezi

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar konuyu cok yakin bir arkadasim icin aciyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda.

Bahcelievler civarinda, bu isi rant haline cevirmemis oyalamayacak cidden duzgunce isini yapacak hastane- doktor tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim.

39 yasinda, uzun yillardir evli ama hic cougu olmamis artik tup bebek niyetine girmis ama vakit kaybetmek istemiyor malum bu bir sektor halinde artik... ona yardim etmek icin arastirma yapiyorum bende.

hepinize opucukler:)

kizlar konuyu cok yakin bir arkadasim icin aciyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda.

Bahcelievler civarinda, bu isi rant haline cevirmemis oyalamayacak cidden duzgunce isini yapacak hastane- doktor tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim.

39 yasinda, uzun yillardir evli ama hic cougu olmamis artik tup bebek niyetine girmis ama vakit kaybetmek istemiyor malum bu bir sektor halinde artik... ona yardim etmek icin arastirma yapiyorum bende.

Ben araştırdığım dönemde Bezmialem ünv hastanesi veya Medipol mega olarak iki hastane çıkmıştı karşıma. Açıkçası gitmedim görüşmedim ama bu yönde tavsiyeler aldım. İki hastaneye de farklı sebepler için gittiğimde fazla fazla da memnun kalmıştım açıkçası. Özel muayeneleri tercih etmesin arkadaşınız. Bahçelievler civarı genelde özel muayenesi olan tüp bebek uzmanları bol ve belki başarılıdırlar da bilemiyorum. Ama bence güvenilir değiller pek çok açıdan. Allah yardımcıları olsun

Herhangi bi yer sectimi basladimi tedaviye bilmiyorum ama sisli memorialda yaptirmasini tavsiye ederim ben ilk denememde basarili sonuc aldim cok sukur ve lab. Olarak en iyi yer orasi

Back
X