Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler MEDİCANA da tüp bebek deneyen arkadaşlar

meraba arkadaşlar bende b.evler medicana süha beye gitmek istiyorum.buraya giden var mı? bilgilerinizi bizimle paylaşın lütfen...

evet arkadaşlar bende bahçelievler medicana da ilk tüp bebek denememi yaptım sonuç negatif
bana göre süha bey çok iyi bir doçent kendisinden memnunum fakat çok yoğun olduğu için memnun değilim hastalarıyla bire bir ilgileniyor kariyer olarakda çok araştırdım çalıştığı hastaneler ve başarıları çok iyi 7 aydır hastasıyım ve olumsuz bir davranışını görmedim bu ayın sonundada dondurulmuş embriyolarla transferimi yapacak inşallah hakkımızda hayırlısı olur
birde benim le aynı gün 2 yumurtası toplanan hastayla ayn ıgün transferimiz yapıldı ve aynı gün kan tahlillerimiz yapıldı onun sonucu çok iyiydi ve hamileydi eğer böyle değerlendirmelerle giderseniz kimine göre çok iyi bir doktor kimine göre kötü yani gitmeden karar veremezsiniz
burdan tedavi süreçlerimizi paylaşabiliriz

Son düzenleme:
selam kızlar. Ben de süha beyin hastasıyım. 8 kasımda aşılama yapıldı ama tutmadı. Benim eşim varikosel ameliyatı oldu 1 yıl önce ve sperm sayıları düşük. Aşılamadan sonra kist oluşmuştu. Onun tedavisi yeni bitti. Vücudum ard arda hormon almasın diye şimdilik beklemedeyim. Mart ya da nisan ayında Süha beye tüp bebek tedavisi için tekrardan gideceğim. Herkes için hayırlısı olur inşallah.Deneyimlerinizi buradan paylaşırsanız sevinirim. Çünkü benim de merkez ve dr. la ilgili çok net değil düşüncelerim.

selam ELİTU bende ekim ayında 3.aşılamamı yaptırdım,şimdide tüp bebek için yeni rapor almam gerekiyor onun presüdürünü tamamlayıp şubat gibi nasipse yaptırmayı düşünüyorum.medıcana iyi bir hastane dr.süha beyi bende çok araştırdım ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ve fiyatları açısından da şuan en iyi seviyede 1500 tl raporlu olunca aşılama yı 600 tl yaptırmışdım.

evet dün gittik süha beye.çok iyi bir doktor.arkadaşlar bebeközlemi diye bir site var.ben oranında üyesiyim.bu nedenle ilk muayenede ücretsiz oldu.çok güzel ilgilendi.aşılama önerdi.mart ayında kısmetse başlıyacağız.

kızlar hakkınızda hayırlısı olsun bende süha beye yıllarca gittim hep negatif sonuçlar aldım ama benden kaynaklanıyor dr çok başarılı ve canla başla çalışıyor inşş hepiniz positif sonuçlar alırsınız hayırlısıyla..

kızlar Süha Bey iyi bir dr. Normalde muayeneleri, Yumurta gelişimini hep Süha Bey takip ediyor. Fakat benim rahim filmimi Süha Bey de orda olmasına rağmen yardımcısı Sedat Bey yaptı. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemiştim. Yanlış bişey olmasın diye sesimi de çıkartamadım. Resmen öldüm yani. Ve aşılamamı da Sedat Bey yapmıştı ama tutmadı. Tereddütlerim var bu konuda. İşin en önemli kısmını neden Sedat Bey yapıyor anlamış değilim. Şimdi tüp bebek tedavisine başladığımda da yine aynı şey mi olacak. Ama aynı olacak sanırım ki benim aşılamam yapıldığında benden hemen önce Sedat Bey başka bir hastanın yumurta toplama işlemini yaptığını söylemişti.

kızlarrr nerelerdesiniz? Süha Beyle görüşenler, tedaviye başlayanlar nerde hani tecrübeleriniz? Yoksa unuttunuz mu bu topiği... Merak ediyorum neler yaptığınızı buradan yazmaya devam ederseniz sevinirim.

arkadaşlar ben de bahçelievler medicana yı düşünüyorum testler ve sonrasında tedavi süreci için ama kararsızım.
çok kolay bir hasta da değilim,korkularım da var.
tavsiye ediyormusunuz bu hastaneyi?
ve başka bu civarda önerisi olan var mı??

Canım ben de Süha Beye şu an başka problemler için gidiyorum.Zaman zaman tereddütlerim oldu ama. Memnunum diyebilirim. Yani içime siniyor onunla konuştuklarım. Bakalım şimdiki sorunumuzu halledelim mayıs gibi micro ya başlayacağız.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr kaç kişi kaldık süha bey ve medicanaya giden:uhm:
neler yaptınız fisfisfis
ne aşamadasınızCADIARZU
hamile kalanınız varmı :CüvCüv:
niye unuttunuz bu konuyu herkes başka konularamı daldı ne olduklava:
hiç değilse tedavileri paylaşalım burdan yada bizde bir topik açalım süha beyle ilgili :enbuyukkk:
günler yaklaştıkca huzursuzlanıyorum:çok üzgünüm:
kararda veremedim zaten :mymeka:
eşimede kızgınım erkek doktor istemiyor bu saatten sonra ne alakaysakaydirigubbakcemile
ne yapacam beeeeeeeeeeeeeeen

canım ben varım süha beye giden bu ay başlıcaktık fakat sol overde kocamaaaaaaaaan bir kist çıktı mayısta inş benim eşimde çok tepki yapıyor erkek dr olunca şansımızada hep erkek dr denk geliyo napalım hayırlı hast hayırlı dr inş burdanda aşamaları yazarım

Seracımm o kadar çırpınıyoruz birileri bu topikten bize mutlu haberler verip, umut kaynağımız olsun die ama. offf off

Seracımm o kadar çırpınıyoruz birileri bu topikten bize mutlu haberler verip, umut kaynağımız olsun die ama. offf off

pazartesi tlf görüşmüştüm salı gel dedi tabii randevusuz gittim konuşmak için 2 saat bekledim 6 tane hamile hasta vardı usg bekleyen şok oldum neden bende aralarında değilim diye 2 ci tedavi için yine ikna etti beni istediğim testleri yapabiliriz dedi şimdi reglimi bekliyorum hayırlısı inşallah
sanıyorum süha beyin hastallarının bu kulüpten haberleri yok :enbuyukkk:
acaba hastane kapısında bekleyip kk nın net adresinimi versek lülülülülülü

güzelcim kistler için soğan suyu kürünü denedinmi :içelim:
ben dün bitirdim 15 günlük kürükafamçokkarıştı
malum pcos belası şimdi beklemedeyim Çok üzgünüm çoook
bu arada yumurtalıklarım fıkır fıkır inşallah ters giden bir şey yoktursırnaşık şey

Son düzenleme:
sera cım ben pco lu değilim kist için d.k hapı kullandım ilaç bitti hala adet olmadım benim yumurta sayım az incir kürü denedim eşimde problem yok ama onada keçi boynuzu kürü yaptım şimdi ara verdik kürlere tedaviye başlayınca kürlere devam

prof saraçoğlu her türlü rahim kistleri için demişti de o yüzden ama seninki olağan aylık kistlerdendi heralde hadi hepimizinki hayırlı olur inşallah
görüşelimmmm canım:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…