Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler MEDİCANA da tüp bebek deneyen arkadaşlar

Hadi hayırlısı olsun canım. Ben de önümüzdeki hafta gitcem inş. İyi hamişleri görmüşsün içim rahatladı biraz. alkisalkisalkis

kızlarda bende varım süha bey.hastalarından şubat ta ne umutlarla başladık tedaviye fakat yumurta toplama işleminde OHSS send.oldum ve askıya alındı mayıs gibi nasipse dondurulmuş emb.başlayacağım inş. bir aksilik olmaz ise kızlar fiyatlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim bir karşılaştırma yapmak isterim galiba herkese farklı fiyat politikası sunuyorlar lütfen bu konuyu ciddiye alıp yazarsanız sevinirm..........

tonya biz 1.500 e anlaştık raporlu fiatı 2 ay önce gitmiştim ilk görüşmeye hala başlanamadı hep bir aksilik inş mayıs başlayabiliriz mayıs ayı randevularımız denk gelirse tanışalım kızlar isterseniz eğer

tanışalım güzelcim a.s.
ben medicanaya çok yakın oturuyorumkaydirigubbakcemile5
bana çaya beklerimmmcokacimcoook

Hadi hayırlısı olsun canım. Ben de önümüzdeki hafta gitcem inş. İyi hamişleri görmüşsün içim rahatladı biraz. alkisalkisalkis

vallahi bende çok umutsuzdum:1no2:
ama hamişleri görünce :CüvCüv:
tamam dedim bu doktorla yola devam
haftaya bende gidebilirim reglimi bekliyorum 3-4 gün içinde inşallah salı yada çarşamba ordayım tabiii bir aksilik çıkmazsa

olsun canımcım ben kasımda tüp denedim şubatta dondurulmuşları bak mayıs da yine tüp diyorum hayırlısı hepimiz için ne ise o olsun inşallah bebişlerin sağlıklı çözünürlerde annelerine sıkı sıkı tutunurlar

ayyyy onlar şimdi çooookk üşümüşlerdir sen onları onlarda seni ısıtsınlar inşallah

fiyat konusuna gelince kasımda kampanya vardı benim tüp 3000 e geldi 1000 dondurulmuşlar tuttu şimdi henüz fiyat konuşmadım eeeeee eski hasta sayılırım yapar artık fiyatta bir şeyler
ben histereskopi istedim kendinden bana 1000 lira dedi onu düşünüyorum karar veremedim yaptırırsam eğer tüp tedavim hazirana kalacak

birde farklı fiyat emezler canımcım yaa bu işin microsu var tüp ü var aşılaması var hepimizinki başka sgk var cepten ödeyen var o yüzdek bence takılma ama bende fiyat alınca yazarım buraya

sana ne kadar dediler bizimde bilgimiz olsun dimi ama

tanışalım güzelcim a.s.
ben medicanaya çok yakın oturuyorumkaydirigubbakcemile5
bana çaya beklerimmmcokacimcoook
çok şekersin sera cım bu saatte güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 ben addet oldum ağrım var uyku tutmuyor yarın hast arıcam inş hayırlısıyla başlarım artık :CüvCüv:

kızlar bende araştırıyorum medicanayı iyimi sizce ist dışındayım ama ailem orda dr lar hakkında bilgi yazarmısınız?ben süha beyle görüştüm ama tlfda ayrıntılı bilgi olmuyo...

kızlar bende araştırıyorum medicanayı iyimi sizce ist dışındayım ama ailem orda dr lar hakkında bilgi yazarmısınız?ben süha beyle görüştüm ama tlfda ayrıntılı bilgi olmuyo...

hoş geldin hayatım bakalım hayırlısı bizde karar veremedik iyimi kötümü hele bir başlayalım sonunu göreceğiz

Canım ben de tanışmayı isterim. Bu hafta ben de gitmeyi düşünüyorum. İnşallah denk gelir. Ama nasıl tanıycaz. Orda gördüğümüz herkese kk ya üye misin diye mi sorcaz.delikafadulden özelden msn adreslerimizi verelim de konuşur haberdar oluruz.

Canım ben de daha önce aşılama yaptırdım Süha Beye. Ama şimdi daha fiyat görüşmedim. Ben de merak ediyorum fiyatları. Ama ben Süha Beyi seviyorum. İçim ısındı adama. Memnunum ondan ama daha önceki tereddütlerim kk da onunla ilgili topiğin olmaması falandı. Ama eşim de başka bir yere gitmek istemiyor. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Allahım tez zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah. Ben ikiz olsun çok istiyorumm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

anaaaaaaaaaa sonunda siteye girebildim ama bakalım yazım kayıt edilecekmii????????
deniyeyim
elitu canımm kız birtaneyi buldukta ikiz nerden çıktıııııııııııı
allah hepimizi hakkımızda hayırlısını versin...........................

nihayet siteye giriliyor kızlar ben iğnelere başladım 300 ünite menegon cuma kontrole gidiyorum bakalım nasıl geçecek eeeeeeeeee sizlerden adet olan yokmu beni yalnız bırakmayın heeeee

canım tedavi süreçleri zorlu ve sıkıntılı oluyor malumm. Allah inşallah ikiz nasip eder ben öyle istiyorum. Ama takdir Allahtan tabiki

nihayet siteye giriliyor kızlar ben iğnelere başladım 300 ünite menegon cuma kontrole gidiyorum bakalım nasıl geçecek eeeeeeeeee sizlerden adet olan yokmu beni yalnız bırakmayın heeeee

Canım hayırlı olsun. Ben de yarın görüşmeye gideceğim. İnşallah başlayacağız tedaviye. Artık hayırlısı.

ben bekliyorum bu gün yarın alkisalkisalkis
ama günlerimiz tutmayacak anlaşılankaydirigubbakcemile5
şimdiden hayırlı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir

arkandan geliyoruzzzzzz

inş hayırlısı olur elitu sende inş başlarsın en kısa zamanda sera evet günler tutmıcak ben kıdemli önden gidicem hayırlısı inş

gülen nerde oturuyorsun hastahaneye yakınmısın bu gün elitu gidecekti henüz gelmedi heralde ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…