- Konu Sahibi shoksheker
-
pazartesi tlf görüşmüştüm salı gel dedi tabii randevusuz gittim konuşmak için 2 saat bekledim 6 tane hamile hasta vardı usg bekleyen şok oldum neden bende aralarında değilim diye 2 ci tedavi için yine ikna etti beni istediğim testleri yapabiliriz dedi şimdi reglimi bekliyorum hayırlısı inşallah
sanıyorum süha beyin hastallarının bu kulüpten haberleri yok :enbuyukkk:
acaba hastane kapısında bekleyip kk nın net adresinimi versek lülülülülülü
tonya biz 1.500 e anlaştık raporlu fiatı 2 ay önce gitmiştim ilk görüşmeye hala başlanamadı hep bir aksilik inş mayıs başlayabiliriz mayıs ayı randevularımız denk gelirse tanışalım kızlar isterseniz eğer
Hadi hayırlısı olsun canım. Ben de önümüzdeki hafta gitcem inş. İyi hamişleri görmüşsün içim rahatladı biraz. alkisalkisalkis
kızlarda bende varım süha bey.hastalarından şubat ta ne umutlarla başladık tedaviye fakat yumurta toplama işleminde OHSS send.oldum ve askıya alındı mayıs gibi nasipse dondurulmuş emb.başlayacağım inş. bir aksilik olmaz ise kızlar fiyatlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim bir karşılaştırma yapmak isterim galiba herkese farklı fiyat politikası sunuyorlar lütfen bu konuyu ciddiye alıp yazarsanız sevinirm..........
çok şekersin sera cım bu saatte güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 ben addet oldum ağrım var uyku tutmuyortanışalım güzelcim a.s.
ben medicanaya çok yakın oturuyorumkaydirigubbakcemile5
bana çaya beklerimmmcokacimcoook
çok şekersin sera cım bu saatte güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 ben addet oldum ağrım var uyku tutmuyoryarın hast arıcam inş hayırlısıyla başlarım artık :CüvCüv:
kızlar bende araştırıyorum medicanayı iyimi sizce ist dışındayım ama ailem orda dr lar hakkında bilgi yazarmısınız?ben süha beyle görüştüm ama tlfda ayrıntılı bilgi olmuyo...
Canım ben de tanışmayı isterim. Bu hafta ben de gitmeyi düşünüyorum. İnşallah denk gelir. Ama nasıl tanıycaz. Orda gördüğümüz herkese kk ya üye misin diye mi sorcaz.delikafadulden özelden msn adreslerimizi verelim de konuşur haberdar oluruz.tonya biz 1.500 e anlaştık raporlu fiatı 2 ay önce gitmiştim ilk görüşmeye hala başlanamadı hep bir aksilik inş mayıs başlayabiliriz mayıs ayı randevularımız denk gelirse tanışalım kızlar isterseniz eğer
kızlarda bende varım süha bey.hastalarından şubat ta ne umutlarla başladık tedaviye fakat yumurta toplama işleminde OHSS send.oldum ve askıya alındı mayıs gibi nasipse dondurulmuş emb.başlayacağım inş. bir aksilik olmaz ise kızlar fiyatlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim bir karşılaştırma yapmak isterim galiba herkese farklı fiyat politikası sunuyorlar lütfen bu konuyu ciddiye alıp yazarsanız sevinirm..........
anaaaaaaaaaa sonunda siteye girebildim ama bakalım yazım kayıt edilecekmii????????
deniyeyim
elitu canımm kız birtaneyi buldukta ikiz nerden çıktıııııııııııı
allah hepimizi hakkımızda hayırlısını versin...........................
nihayet siteye giriliyor kızlar ben iğnelere başladım 300 ünite menegon cuma kontrole gidiyorum bakalım nasıl geçecek eeeeeeeeee sizlerden adet olan yokmu beni yalnız bırakmayın heeeee
nihayet siteye giriliyor kızlar ben iğnelere başladım 300 ünite menegon cuma kontrole gidiyorum bakalım nasıl geçecek eeeeeeeeee sizlerden adet olan yokmu beni yalnız bırakmayın heeeee
canım tedavi süreçleri zorlu ve sıkıntılı oluyor malumm. Allah inşallah ikiz nasip eder ben öyle istiyorum. Ama takdir Allahtan tabiki
bakma öyle dediğime:çok üzgünüm:
aslında tabiki rabbim hakkımızda hayırlısını versin bende ikiz istiyorum
uğraşamam bir daha tedavilerleeeeeÇok üzgünüm çoook
inşallah olur bu sefer:CüvCüv:
gülen nerde oturuyorsun hastahaneye yakınmısın bu gün elitu gidecekti henüz gelmedi heralde ne yaptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?