Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler MEDİCANA da tüp bebek deneyen arkadaşlar

canım gittik görüştük Süha Beyle. Kendisi bu kez kısa protokol dedi. Bakalım adetimi bekliyoruz.

yani hazirana kaldın :uhm:
bir ay daha bekleyeceksin :çok üzgünüm:
neyse gülen önde ben ortada kaydirigubbakcemile5
sende sağlam ama en arkadan devam et bakalım

hayırlısı canım. Ben razıyım arkadan gelmeye. Yeter ki Rabbim güldürsün yüzlerimizi. Bu ay çıkmadan başlarım herhalde iğnelere

kızlar yarın saat 3 te hastahanedeyim randevummm var
varmı yarın gelen tanışabiliriz belkikaydirigubbakcemile5

tüp bebek özelde konu açtımmmmm beklerimmmm

yarın başlıyormusun canım hadi hayırlısı olsun ben cuma sabah 9 da gitcem senağlama neyse başlamana çok sevindim

Son düzenleme:
hayırlısı canım. Ben razıyım arkadan gelmeye. Yeter ki Rabbim güldürsün yüzlerimizi. Bu ay çıkmadan başlarım herhalde iğnelere
hayırlısı canım bende 2. tüpden sonra 3 ay gitmek istemedim 3 ayın sonunda raporumu alınca dr başlamadı kist vs 3 ay öyle geçti 6 ay sonunda başladım doğru zaman doğru dr diye dua ettim karşıma süha bey çıktı inş bu son şansım da kucağımızda bebeğimizle evimize gelmek nasipolcak dileğim isteğim bu hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar

seracım ben de yarın 2 de hastanede olcam. Smear testi yaptırmıştım onun sonucunu alıp Süha beye göstercem. İnşallah karşılaşırız. Benim kullanıcı panelimden resmime bak ta tanırsın. Senin albümün var mı bilmiyom ama. Görüşelim canım

hadi hayırlısıyla hepiniz hamile kalırsınız inşşş bol şanslar kızlar
İnşallah canım Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin. İsteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

inşallah gülencim hakkımızda hayırlısı olsunnnnnkaydirigubbakcemile5

selam kızlar bende haziran 5 gibi başlıyacağım tedavime lütfen bizleride tedavileriniz hakkında bilgilendirin ben bir aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm sühabey ilgi dr.menunum raporla 2 ay önce 1 ytl demişti tüp bebeği bakalım şimdi ne olcak

hayırlısı olsun tonya. Bu fiyata ilaç dahil mi yani 1000 liraya?

tonya canım nerdesin sen yaaaa
ben konu açtım tüp bebek özelde oraya gel
2. tüp bebeğe başlıyorum diye
gelişmeleri ordan yazacağım
inşallah hayırlı sonuçlar alacağız bu sefer

burada herkese merhaba,,
Ben KKda çok yeni bir üyeyim.. Ve bu topik sayesinde, bende önce sedat beyle bir öngörüşme yapıp testlerimi yaptırdım..Bugünde ilk kez Süha beye muayene olup test sonuçlarımıda gösterdim(ancak yazılanlardan çok korktuğumdan rahim filmimi çektirmemiştim:))) Süha bey kesinlikle onu istedi..eşimin sonuçları bomba gibi ancak bende adet düzensizliği var.. şimdi 10 günlük bir ilaç verdi bırakınca adet görüp rahim filmi çekip işe başlıyacağız 25 mayıs gibi inşallah..Süha Bey bana çok güven verdi doğrusu..bugün ultrasonda çok temiz çıktı hatta birsürü yumurtada gördü..kendisi çok sakin bir insan ve çok yardımcı...çok korkarak gitmiştim ama amin adımlarla çıktım diyebilirim..inşallah buradaki herkesle bu yaz bebeklerimizden bahsederiz...

...ayrıca çok yoğun tempolu bir işte çalışıyorum ve bu tedaviyide zaman ayırmak benim için oldukça zor .. o yüzden belki bir kez deneyebileceğim bir şans olarak görüyorum...çok araştırdım ve medicanada karar kıldım..ve tabiki Süha beyde..zaten eğer olacaksa bunların hepsi bir vesile diye düşünüyorum..daha önce başımdan bir dış gebelik düşük geçtiği için (ölümden döndüm) bir korkum vardı tekrarlama riskinden dolayı... ama şuan çok rahatım ve çok istekliyim...Medicanada tedaviye başlayan arkadaşlarla yazışmak ve görüşmek isterim arkadaşlar...

hoş geldin canım bende süha beyde tedavime başladım diğer gittiğim dr lardan çok farklı istediğim her şeyi sorabiliyorum bu gün 5. iğnemi oldum yarın kontrol inş her şey yolunda gider yazışmak ve tanışmak için ben varım canım diğer arkadaşlarda cevap yazar mutlaka aramıza tekrar h.g

merhaba gül@end
öncelikle cevabın için teşekkür ederim :)) sanırım sen benden daha ileri bir tedavi aşamasındasın ve benden önce bebeğini kucağına alacaksın inşallah:))))) ben seni takip edeceğim gibi görünüyor......aynı doktorun hastası olmak birbirlerimize danışabilmek çok güzel.. tanıştığıma çok memnun oldum arkadaşım........

hoş geldinnnnnn aramıza canım
kesin adet söktürücü verdi sana doktorumuzzzz
bende kendisinin hastasıyım bu gün bende merkezdeydimmm
ben ve elitu burdaki arkadaşlardan biri bugün tanıştık ve kaynaştık senide bekleriz
bu arada ben 2.ci tüp bebek tedavime başlayarak aranızda en kıdemli oluyorum
merak ettiğin her konuda yardım edebilirimmmm
güzel duaların hepimiz için olsun

birde tüpbebek özelde bu tedavimle ilgili konu açtım gün be gün yazıyorum ordanda bizleri takip edebilirsin hepimiz ordayızzz senide bekleriz değilmi
elituuuuuuu
gülennnnn
tonyaaaaa

aaaa süper yaaa.... çok memnun oldum sıcak karşılayışınıza.....bende bugün medicanadaydım saat birde randevum vardı....neredeyse karşılaşıcakmışız...çok sevindim:)))) burada en yenide benim bu durumda:)))) uçuşlardan boşa kalan tüm vaktimi burada harcıyacağım anlaşılan ; )yardımların için şimdiden teşekkür ederim Sera96... görüşmek dileğiyle.............

evet nerdeyse ama olsun inşallah karşılaşabiliriz ve tanışırız alkisalkisalkis
biz hep burdayız malum ev hanım lığı
ne zaman istersen gel ama tüp bebek özel de benim konuyaaaaaakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…