melo_seko YaHalıkYaBariYaMusavvir Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 1.150 3 358 İstanbul 16 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #1 ilk deneme 14 temmuz negatıf eylulde dondurulmuslarla 2.denememı yapıcam nasıpse aynı yerde tedavı olan arkadaslarım var mı merak ettım ne surecten gecıyoruz bırlıkte paylaşalım ıstedım..
ilk deneme 14 temmuz negatıf eylulde dondurulmuslarla 2.denememı yapıcam nasıpse aynı yerde tedavı olan arkadaslarım var mı merak ettım ne surecten gecıyoruz bırlıkte paylaşalım ıstedım..
melo_seko YaHalıkYaBariYaMusavvir Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 1.150 3 358 İstanbul 17 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #2 kimse yok galiba..:78:
melo_seko YaHalıkYaBariYaMusavvir Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 1.150 3 358 İstanbul 4 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #3 kimseler yazmamıs ben bu ay baslıcam dondurulmuşlara kısmetse :))hatta adetime 5 gün falan var
M mayflowers Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2010 331 1 46 Diğer 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #4 melo_seko .!.: kimseler yazmamıs ben bu ay baslıcam dondurulmuşlara kısmetse :))hatta adetime 5 gün falan var Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olsun arkadaşım..ben de bu merkezde aşılama düşünüyorum..sanırım önümüzdeki ay başlarım..tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..
melo_seko .!.: kimseler yazmamıs ben bu ay baslıcam dondurulmuşlara kısmetse :))hatta adetime 5 gün falan var Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olsun arkadaşım..ben de bu merkezde aşılama düşünüyorum..sanırım önümüzdeki ay başlarım..tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..
melo_seko YaHalıkYaBariYaMusavvir Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 1.150 3 358 İstanbul 17 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #5 mayflowers .!.: inşallah hayırlısı olsun arkadaşım..ben de bu merkezde aşılama düşünüyorum..sanırım önümüzdeki ay başlarım..tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.. Genişletmek için tıkla... slm canım :) daha başlayamadım adetım 8 gun gecıktı asılama ıle ılgılı pek bişey bilmiyorum açıkcası ben tüp denedim
mayflowers .!.: inşallah hayırlısı olsun arkadaşım..ben de bu merkezde aşılama düşünüyorum..sanırım önümüzdeki ay başlarım..tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.. Genişletmek için tıkla... slm canım :) daha başlayamadım adetım 8 gun gecıktı asılama ıle ılgılı pek bişey bilmiyorum açıkcası ben tüp denedim
melo_seko YaHalıkYaBariYaMusavvir Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 1.150 3 358 İstanbul 14 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #6 benım transferım oldu 4.günümdeyımmm hatunlar benım merkezden kımse yok galıba :))
mirage1983 Ikizanasi :) Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2009 9.147 3 156 41 14 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #7 Hadi hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuçlar verirsin ben görüşmeye gittim ama birtürlü oarada başlayamadık senin inş.gelir bebişin
Hadi hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuçlar verirsin ben görüşmeye gittim ama birtürlü oarada başlayamadık senin inş.gelir bebişin
B Barselona Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 75 2 36 İstanbul 23 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #8 benim ilk denemende tuttu ve şimdi 28 haftalık hamileyim. ben cok memnun kaldım hastane ve doktordan
D duru_2013 Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 13 0 6 35 İstanbul 14 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi melo_seko #9 Barselona .!.: benim ilk denemende tuttu ve şimdi 28 haftalık hamileyim. ben cok memnun kaldım hastane ve doktordan Genişletmek için tıkla... benimde ilk denemem süha sönmez çok başarı bir dr ve şuan 2. haftam hamileyim
Barselona .!.: benim ilk denemende tuttu ve şimdi 28 haftalık hamileyim. ben cok memnun kaldım hastane ve doktordan Genişletmek için tıkla... benimde ilk denemem süha sönmez çok başarı bir dr ve şuan 2. haftam hamileyim