- Konu Sahibi seni_bekliyorum
slm arkadaşlar,bahçelievler medicanada dr süha sönmezde tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar varmı yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.ben 2010 yılında dr süha beyde tüp bebek yaptırdım.ilk denememizde sonuca ulaştık şükürler olsn.ikiz erkek bebeklerimize kavuştuk.biz süha beyden ve ekibinden inanılmaz memnun kaldık.allah razı olsun onlardan.hatta bu ay eltimle kaynımda yine orada tüp bebek tedavisine başladılar bizim tavsiyelerimizle.doktora gvenmek ve içine sinmesi çkok öenmli.zaten ilk görüşmede herhangi bi r ücret talep etmiyor.bi görüşmeni tavsiye ederim.hoşuna gitmezse başka alternatifleri değerlendirirsin..
hepinizin allah yardımcısı olsuninşallah rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda evlat sahibi yapsın.başka kafana takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
arkadşım slm,öncelikle ilgilenipyorum yazdığın için çok tşk ederim.biz eşimle süha beye gittik bize çinko,folik asit gibi ilaçlar verdi ve tüp bebeği uygun gördü.başka doktorada gitmedik kafamı karıştırmak ta istemiyorum açıkçası ama yinede sizler gibi tecrübesi olanlardan duymak güzel ve beni rahatlattınız şuan.maliyet olarakta 5000 tl dedi herşey dahil ama ekstra çıkarmı acaba.4 gün sonra regl olucam ve gidip başlamak istiyorum.güzel dualrın için tşkler.ALLAH ikizlerini ailene bağışlasın tşkler
rady,bizden baştan bi ultrason istedi
benden yani bi sorun çıkmadı bende.eşimdende sperm tahlili istedi malesef değerler çok düşüktü.zaten daha önce eşimin 2 ameliyatı var varikoselden.ve bize hemen tüp bebek dedi.benim daha önceden yapılan hormon testlerim vardı bi sorun yoktu anlattım kendisinede.gerek duymadı sanırım.ama evdeki bütün testleri gelirken getirin dedi.bugün yarın regl olucam,gidince tahlil istermi onu bilmiyorum.bu arada benim yaşım 30.tedavi olurkende yani regl 2.günü gel demişti hemen başlayalım diye o zaman ne tahlilleri isticek acaba.bizdeki sorun çok net ortada ama tabi bilemiyorum yinede.