• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçelievler medicanada tüp bebek yaptıran yada tedaviye başlayan varmı ?yorumlarınız

merhaba.ben 2010 yılında dr süha beyde tüp bebek yaptırdım.ilk denememizde sonuca ulaştık şükürler olsn.ikiz erkek bebeklerimize kavuştuk.biz süha beyden ve ekibinden inanılmaz memnun kaldık.allah razı olsun onlardan.hatta bu ay eltimle kaynımda yine orada tüp bebek tedavisine başladılar bizim tavsiyelerimizle.doktora gvenmek ve içine sinmesi çkok öenmli.zaten ilk görüşmede herhangi bi r ücret talep etmiyor.bi görüşmeni tavsiye ederim.hoşuna gitmezse başka alternatifleri değerlendirirsin..
hepinizin allah yardımcısı olsuninşallah rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda evlat sahibi yapsın.başka kafana takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba.ben 2010 yılında dr süha beyde tüp bebek yaptırdım.ilk denememizde sonuca ulaştık şükürler olsn.ikiz erkek bebeklerimize kavuştuk.biz süha beyden ve ekibinden inanılmaz memnun kaldık.allah razı olsun onlardan.hatta bu ay eltimle kaynımda yine orada tüp bebek tedavisine başladılar bizim tavsiyelerimizle.doktora gvenmek ve içine sinmesi çkok öenmli.zaten ilk görüşmede herhangi bi r ücret talep etmiyor.bi görüşmeni tavsiye ederim.hoşuna gitmezse başka alternatifleri değerlendirirsin..
hepinizin allah yardımcısı olsuninşallah rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda evlat sahibi yapsın.başka kafana takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

arkadşım slm,öncelikle ilgilenipyorum yazdığın için çok tşk ederim.biz eşimle süha beye gittik bize çinko,folik asit gibi ilaçlar verdi ve tüp bebeği uygun gördü.başka doktorada gitmedik kafamı karıştırmak ta istemiyorum açıkçası ama yinede sizler gibi tecrübesi olanlardan duymak güzel ve beni rahatlattınız şuan.maliyet olarakta 5000 tl dedi herşey dahil ama ekstra çıkarmı acaba.4 gün sonra regl olucam ve gidip başlamak istiyorum.güzel dualrın için tşkler.ALLAH ikizlerini ailene bağışlasın tşkler

arkadaşlar rica ederim.
ben 2010 da oldum tedaviyi.yani 2 yıl oldu.o zamanki embriyolog memorialden ayrılmaydı.hemşireside ordan gelmişti.değiştiler mi bilmiyorum.süha beyin sitesi var orda yazar.girin bi inceleyin elemanlarını.

kanbar ilacı sormuşsun.ben 27 yaşındaydım ve polikistik over vardı bende.kanallarımdan biri tıkalıydı aynı zamanda.süha bey 5 kutu yazıyor reçeteye.ister toptan alırsın ister parça parça.ben hepsini aldım ama 3 kutu yetti.2 kutu kaldı.yani ilaçları parça almanızı tavsiye ederim.böylece gerek kalmazsa eğer maliyette düşmüş olur.o zaman ilacın kutusu 300 liraydı şimdi bilmiyorum.

toplama ve transfer bu fiyatın içinde.ama tahliller dahil değil.onlar için ayrı alınıyor.orda yaptırmak zorunda değilsiniz tahlilleri dışarda da yaptırabilirsiniz.zaten öyle sık sık tahlilde yapılmıyor.

evet eltimlere de 5000 lira demiş ilaçlar dahil.3500 tedavi 1500 de ilaçlar tutar demiş.biz iki sene önce 3500 e yaptırmıştık.ama hersene değişiyor fiyatlar.istersen birkez daha konuşup pazarlık yapabilirsin.

kanbar ayrıca sana şunu da eklemek istedim.dün tesadüfen seni donasyon topiğinde gördüm.merak edip bi bakıyım demiştim.sanırım böyle bir düşüncen var.tabiki son karar senin canım neyi nasıl istersen öyle yaparsın ama tüp bebekle evlat sahibi olmuş biri olarak fikirlerimi söylemek istedim.bu süreç çok zorlu.çocuk sahibi olamamanın insandan neler götürdüğünü çok iyi bilirim.biz bebeklerimize 5 yıl sonra kavuştuk.ilk 3 yıl istemedik 2 yılda olmadı.şükürler olsun ki ben şanslı gruptanım.ilk denemede sonuca ulaştım.ama şu da var ki aradan geçen zaman insana yaşadığı acı dolu günleri sıkıntıyı stresi,o zamanlar düşündüklerini kaygılarını vs.. hepsini unutturuyor.şuan normal yolla hamile kalmış gibiyim.gözyaşı döktüğüm günlerden eser yok.o zamanlar diyordum ki çocuk sahibi olursam ona asla kızmam gözünün yaşını akıtmam,dövmem falan..
böyle olmuyor.yeri geldiğinde sesimi de yükselttiğim oluyor kızdığımda.yani çocuklarıma aşığım,onlar için canımı veririm ama kastettiğim şey iki sene öncesiyle şimdiki arasındaki duygu geçişi.gerçi benim durum biraz farklı.ikizlere tek başıma bakıyorum ve onlar 10 aylıkken ben 3. bebeğime normal yolla hamile kaldım.şuan ikizler 22 aylık bebekte 4 aylık.uykusuz geceler yorgunluklar bizi çok yıprattı.

küçük bbeğime hamile kaldığımda ilkler gibi heyecanlı değildim.ikizlerde herşey bambaşkydı.kendimi çok özel hissediyordum hamileyken.çok farklı hissiyatlardı hazırlıklarım çok farklıydı.ama ufaklıkta hiç öyle değildi.herşey olağan sıradandı.heyecan yok denilecek kadar azdı.

neyse söylemek istediğim şu ki sen anne olabilmek için şuan bu yöntemi kendince mantıklı görebilirsin ama inanki bu yolla çocuk sahibi olupta aradan birkaç yıl geçtiğinde şimdiki gibi düşünmeyeceksin.evlat sevgisi çok ayrı ama ilk heecanlarını birkaç sene sonra hissetmeyeceksin.işte o zaman acabaların başlayacak.onun kendine ait olmadığını hissettiğin veya aklından geçirdiğin anda inan ki şuankinden daha fazla acı duyacaksın.bu geri dönüşü olmayan bir yol.lütfen çok iyi düşün olur mu.çok iyi araştır.
bana göre bu etik kurallarına sığmayan bir durum.ayrıca dinende uygun değil.çocuk açısından düşündüğümde de aynı.biyolojik anne veya babasıyla gerçek anne veya babası aynı kişi değil.ve o birini hiç tanımıycak.bunu öğrendiğinde sana bakışı daha farklı olabilir.bu seni daha da çkok yıpratır.senin yumurta veya sperm donasyonundan hangisini düşündüğünü tam bilmiyorum ama ikisinde de durum aynı gibi geliyor bana.bence yılmadan tedavine devam et.inşallah başarılı olur ve meleğine kavuşursun ama olmazsa da tevekkül etmek ve dua etmeye devam etmek gerekir.bu rabbimizin gönderdiği bir imtihan.imtihanı başarmak için sabır ve dua gerekir.bu çok çok çok zor onuda biliyorum ama belki de ömür boyu yaşanması muhtemel bir vicdan azabından daha basittir.

takdir senin canım.hakkında en iyisi ve en hayırlısı hangisiyse o olsun.rabbim doğru olanı buldursun.

arkadşım slm,öncelikle ilgilenipyorum yazdığın için çok tşk ederim.biz eşimle süha beye gittik bize çinko,folik asit gibi ilaçlar verdi ve tüp bebeği uygun gördü.başka doktorada gitmedik kafamı karıştırmak ta istemiyorum açıkçası ama yinede sizler gibi tecrübesi olanlardan duymak güzel ve beni rahatlattınız şuan.maliyet olarakta 5000 tl dedi herşey dahil ama ekstra çıkarmı acaba.4 gün sonra regl olucam ve gidip başlamak istiyorum.güzel dualrın için tşkler.ALLAH ikizlerini ailene bağışlasın tşkler

senin içinde hayırlısı olsun canım.inşallah pişman olmazsın ve başarılı olursunuz.

dediğim gibi bu biraz kısmet işi.doktorun başarısı elbetteki önemli ama nasipte yoksa en iyi sandığına da gitsen yapacağı birşey yok.nasibinizde varsa da eğer benim gibi birden bire bir sürü çocuğunuz olur :)))

ben süha beyden çok memnun kaldım.arkadaşlarımdan başka hastanelerde yaptıranlar oldu.mesela medical parkta oldu birisi.yumurta toplamadan sonra 5 kişiyi aynı odada yatırdılar devlet hastanesi gibi.daha bir sürü saçma sapan şeyler yaşattılar kıcağıza.orayı kesinlikle önermiyorum.bi arkadaşımda anadolu sağlık merkezinde yaptırdı gebzede.o da prof diye gitti ama doktoruna ihtiyacı olduğu hiçbi zaman ulaşamadı.tedavi negatif oldu.sonradan normal yolla kaldı ama düşük oldu maalesef o da.

medicanada toplama ve transfer sonrası tek kişilik odada kalıyorsun.kendin çıkmak istediğin zaman ayrılıyorsun hastaneden.ve ekip olarak herkes çok yardımcı oldu bana.herkes kendimi çok iyi hssetmemi sağladı.

eğer orda başlarsan gelişmelerden haberdar edermisin buraya yazıp.bende merak ederim.eltim siteye girmiyor.bende onu haberdar ederim hastanenin şimdiki duumundan.çünkü o senden sonra başlıycak işlemlere 20 günü felan var onun.

ben süha beyi tv de görmüştüm ilk olarak sonrada kendisiyle görüştüm kararımı verdim dr sühaya gidicem inşllh.2,3 gün kaldı hayırlısınla başlıcaz bakalım.başladıktan sonra gün gün burdan yazarım eltiniz için inşşllh faydalı olurum kendisine.ben aslında geçen ay gitçektim ancak tadilata girmişti labaratuar bize bu ay gelin dediçok heyacanlıyım aklım fikrim bu konuda beni çok iyi anluyorsunuz eminim.eltiniz içinde hayırlı olur inşllh.birde bişi sorcam bana yakınlarım verdiği fiyatı yani 5000 tl yi geçe diyolar ekstralar çıkar diyorlar bu doğrumu,sizde böyle bişi oldumu.yani süha beyin verdiği fiyatın dışına çıktınızmı dediği rakammı aştınızmı merak ettim.cvbını bekliyorum :)

rady,bizden baştan bi ultrason istedi
benden yani bi sorun çıkmadı bende.eşimdende sperm tahlili istedi malesef değerler çok düşüktü.zaten daha önce eşimin 2 ameliyatı var varikoselden.ve bize hemen tüp bebek dedi.benim daha önceden yapılan hormon testlerim vardı bi sorun yoktu anlattım kendisinede.gerek duymadı sanırım.ama evdeki bütün testleri gelirken getirin dedi.bugün yarın regl olucam,gidince tahlil istermi onu bilmiyorum.bu arada benim yaşım 30.tedavi olurkende yani regl 2.günü gel demişti hemen başlayalım diye o zaman ne tahlilleri isticek acaba.bizdeki sorun çok net ortada ama tabi bilemiyorum yinede.

rady,bizden baştan bi ultrason istedi
benden yani bi sorun çıkmadı bende.eşimdende sperm tahlili istedi malesef değerler çok düşüktü.zaten daha önce eşimin 2 ameliyatı var varikoselden.ve bize hemen tüp bebek dedi.benim daha önceden yapılan hormon testlerim vardı bi sorun yoktu anlattım kendisinede.gerek duymadı sanırım.ama evdeki bütün testleri gelirken getirin dedi.bugün yarın regl olucam,gidince tahlil istermi onu bilmiyorum.bu arada benim yaşım 30.tedavi olurkende yani regl 2.günü gel demişti hemen başlayalım diye o zaman ne tahlilleri isticek acaba.bizdeki sorun çok net ortada ama tabi bilemiyorum yinede.

normalde T3 T4 TSH LH FSH ESTRADİOL VE PROLAKTİn isteniyo tedaiye başlarken.sende hangilerini ister veya istemez bilmiyorum.bakalım gidince öğreniriz.kaç çktı değer eşinin.kaynımda da aynı sorun var 200 bin çıktı.

ben şimdi aradım sordum kendisine size böyle tahlillere gerek yok dedi.direk başlıcaz yani allah nasip ederse.benim eşimin sonuçları 12 milyon çıktı ancak bizim hareketi yavaş çok düşük yani ilewri hızı da çok düşük o yüzden direk tüp bebek dedi anlıcağın.bekliyorum regl olmayı işte gidicez inşşllaahh.dua et benim için :)

Kızlar Bahçelievler Medicana tüp bebek masrafları ne kadar tutuyor?
Geçen sene kampanya yapmışlardı,ben de dahildim,3 deneme 9.000 TL.,ama içime sinmedi gitmedim..
hangi doktorda tedavi oluyorsunuz?memnun musunuz?

ben dr süha sönmeze gidiyorum.herşey dahil 5000 dediler.şuana kadar ters bi durum görmedim.kendisi çok ilgili ben kararımı kendisinden yana kullanıcam inşşllh.siz daha önce gitmişsiniz içinize sinmeyen durum neydi paylaşırmısınız bilgilenelim.hangi dr a gitmiştiniz

genelde herkesten olumlu cvp lar alıyorum.dr süha bey alanında iyi bir dr araştırmalarıma göre.istediğim zaman arıyorum kafama takılanları soruyorum.dün teli meşguldü,hemen geri döndü kendisi.ilgilenmesi çok güzel güvenim dahada artıyor.dünkü yaşadığım olayda dahada kararım oturdu yerine.rady den tahliller istemiş bende aradım sordum size gerek yok dedi teshiş bellii dedi.başka bi dr olsa para için çıkar için gerekli gereksiz bütün tahlilleri yaptırır.beni,m içiğnde bu bi artı olaydı.siz bahçeciye mi gittiniz orasınıda çok iyi diyolar ama sizin orasıyla ilgili gözlemleriniz nelerdir.fiyatta yüksekmiş medikanaya göre.hangi dr a gittiniz bahçecide?

biz ilk görüşmeye gittik 190 tl muayne ücreti ödedik ancak ilk muaynede almıyorlarmış biz aşağıda kasada ödemiş bulunduk.dr süha bey bize faturayı saklayın toplam masraftan düşeriz dedi.5000 tl kredi kartı ile ödeme yapılırsa,nakit olursada 4700 bide muayne parası düşülcek 190 tl 4500 e falan geliyor.regl olmayı bekliyorum bende.gelişmeleri buradan yazıcam.faydam olur inşllhh.

Back
X