Bahçelievler Yaşam hastanesi hak.

papatyam1610

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
3
0
36
İstanbul
Selam arkadaşlar.Bende sizler gibi 35 haftalık hamileyim. Hamileliğim boyunca 26. haftasına kadar Avcılar Murat Kölük devlet hast. gittim ama orada doğum olmadığı için hastane araştırıyorum. Bana Yeni mahalle doğum evi denildi gittim ama maalesef çok kötü. Tahlillerimi kaybettiler bulamadılar. Ben en sonunda Bahçelievler Yaşam hastanesini buldum fena değil. Sizden ricam bu hastahane ve doktorları hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız?...Şimdiden teşekkürler...

slm
bahçelievler aşam hastanesi erkan beyin hastasıyım.
çok iyi bir doktor olduğunu söyleyebilirim.inanılmaz ilgili bir doktor saatlerce oturup seninle konuşabiir aklındaki bütün soruları cevaplar.ayrıca tanıdığım 4-5 kişide o doktorda doğum yaptı kesinlikle sezeryana çok taraftar olmayan bir doktor olduğunu söyleyebilirim.onda doğum yapan arkadaşım onun hastası olmadığı halde bile kolaya kaçıp sezaryane almayıp normal doğum için bekletmişti.

başka bişey sormak istersen yanıtlayabilirim

enson 300 tl normal doğumdu.sezaryande 500 dü.
ama en son fiyatları ne oldu bilmiyorum taş çatlasa 100-200 fark vardır.

tabi mesaiden sonra idip özellikle kendi doktorunu istersen ayrıca doktor ücretide veriyorsun

merhabalar
yaşam hastanesine devam ediyormusun nasıl ilgililer mi doktorun kim biraz bahsedermisin rica etsemm
allah yardımcın olsun

beende bahçelievler yaşam hastanesi mehtap hanıma gidiyorum senelerdir çok meemnunum tavsiye eeettiklerimde memnun kaldılar şimdi 7 haftalık hamileeyyim mehtap hanıma deevam eediyorum tavsiye eederim deneyin

bende arkadaşımın tawsiyesi iLe yaşam hastanesi dr.erkan beye gidiyorum..çokta memnun kaLdım gayet iLgiLi ,,dr çok önemLi arkadaşLar heLede bu hassas dönemLerimizde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…