Bahçelievlerde iyi kadın doğum uzmanı

hizmet hast.muayene ücreti nedir sgk için bilgin varmı..birde doğum ücretlerini biliyormusun..ben 36 hafatalık hamileyim ve ilk günden beri medical parka devam ediyorum ama son gittiğim muayenede beklerken diğer hastalardan duydukalrım kafamı karıştırdı..bu haftadan sonrada başka hastane dr bulmak iyimi bilmiyorum ama yinede bı ıkı alternatif olsun istiyorum..

Merhabalar bende Bahçelievler civarında hastane araştırıyorum.Meltem hastanesinde Nejla hanıma muayene oluyordum.Kendisi çok şeker ve ilgili bir doktor. Ancak hastane konusunda tereddütlerim var Oyüzden yarın Medikana,Medikalpark ve Ethicayı ziyaret edicem.Acil durumlarda müdahale edebiliyorlarmı odaları nasıl renkli ultrason varmı.Doğum ücretine neler dahil enazından gözlemlediklerimi sizlerle paylaşmaya çalışırım.

cnım ilgi hastanesine de bi bak istersen...
bende medicana,hospitalıum ve ilgi hastanesine gittim..evet ilgi hastanesi diğerleri kadar lüx değil ama dr.larının hepsi 10 numara

bende aytül hanıma gidiyorum testlerimide orda yaptırıyorum ama doğum ücretini sormadım. doğum için 500 tl bilmiyorumkismile falan diyorlardı sizde normal doğuma 1000tl diyince korktum açıkçası ssk fiyatmı bu dediğiniz yardımcı olurmusunuz lütfen

Hizmet hastanesi Nuray Eğilmeze gidiyorum ,bu kontrolde de beğenmezsem değiştireceğim.Medipol Bağcılar ekonomiktir .bilginiz olsun

istanbul hospital Op.Dr. Kamer Tezer Özer çok tavsiye ediliyor ,hastane için iyi değil ama doktor için sorunlu gebeliklerin uzmanı ,normal doğumcu deniyor.Meltem hastanesi Nuray hanım da aynı şekilde .hizmet hastanesindeki sait bey hastaneden ayrılmış çok meht ediliyordu,hizmet hastanesi nuray hanıma ( 120 TL )gidiyordum ama insanı kaz gibi görüyorlar o nedenle gitmeyeceğim .Şimdi diğer alternatifleri deneyeceğim

Merhaba,

2014 Ocak ayında Hizmet Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Meltem Eğilmez Kalkavan'dı. Hamileliğimin başlangıcından itibaren hep Meltem Hanım'ın kontrolundeydim. Doğuma kadar Meltem Hanım hakkında düşüncem bilgili, işine hakim ve biraz kızgın mizaçlı olduğu yönündeydi. Kızgın mizacına ragmen bana güven verdiği için devam ettim. Ayrıca muayene süreleri kısa ve hızlıydı ama soru sorduğumda mutlaka cevap veriyordu.

Sezaryan ile doğum yaptım. Doğumdan ilk çıktığımda çok iyiydim. 6-8 saat sonra beni yürümem için ayağa kaldırmak istediler, bayıldım. Tansiyoum 8-6 olmuştu. Sonra 2 kez daha kalkmaya çalıştım, iyi ki de kalkmaya çalışmışım, her defasında bayıldım. Tansiyonum 7-5 lere düştü. Bunun üzerine bana kan sayımı yapıldı ve doğumdan once 11.5 olan hemoglabinimin 5.5'a düştüğünü farkettiler. Meğersem iç kanama geçirmişim. Sonra bana 3 ünite kan verildi, enfeksiyon riski ile yüzyüze ve çok zor bir süreç geçirdim. Hastanede fazladan kaldık. Tüm bu şartlar altında bebeğimi emzirmek ve güç toplayabilmek adına çok çaba sarfettim. Psikolojik olarak da benim için çok travmatik bir süreç oldu. Meltem Hanım'a bu kanamanın sebebini sorduğumuzda bilmediğini söyledi.

Ben bu süreç direk Meltem Hanım'ın hatası diyemem ama açıkçası onun hatası olma ihtimali de çok yüksek. Onun için bu tecrübemi burada paylaşmak istedim. Doktor arkadaşlarımdan birini arayıp danıştığımda bana yorumu şu oldu: %100 doctor hatası diyemem ama sezaryan bir doctor için çok rutin bir ameliyat ve kolay bir ameliyat, nasıl olur da kanının yarısını bir ameliyat ile kaybedersin ve bunu ancak bayılmaların sonucunda farkederler. Hadi diyelim ki böyle bir hata yapıldı, ya da kendiliğinden kanadı bunu seni 3 kere bayılttıktan sonra mı anladılar. Öledebilirdin kanamalar devam ederken dedi.

Dediğim gibi Meltem Hanım'ın hatası olmasa bile bir daha asla onun kontrolunde olmayı ya da onda doğum yapmayı göze alamam.

Genel olarak hastanenin doğum katı ve ebeler, bebek hemşireler ve diğer hemşirelerden çok memnun kaldım. Ama yine de hiç bir şey bana o bayılmaları, gözümün kararmalarını, beyaz ışık görmemi unutturmuyor...

Yazdiklarinizi defalarca okudum cok uzuldum. Benzer seyleri baska bir hastanede bende yasadim .benim ikiz bebeklerime sebeb oldular. Hizmet hastane si deyince pahali ve ii dr larin olduğunu ve kendimin tercih edemeyecegi algisi vardi bende..düşünüyorum kendini ve doku au binbir sikinttiyla bebegini tasimis bir anneninnson olarak iyi kaliteli bir dr a rast gelmesi herseyde oldgu gibi Allah a kalmış. Ozel sigorta lari olab madden rahati yerinde kadinlar degiliz cogumuz..yinede disimizden tirnagimizdan artırıp goze aldiklarimizn yaninda para hic kaliyor..birde bunlari yasarsak bizlee kime guvenecegiZ.allah bir an once sizlere saglk versin bebeginizede koca bir omur saglikla bakabilin...birbucuk yillik arastrmalarima dayanarak b.evler de en asgari şikayet vital hastane sinden .didem hn dye birini cok duyuyorum.umarim konu basligi altinda bir fikir edinilmesine yardimci olur

Bnde didem hanima gittim olumsuz bisey gormedim ama daha ilk kont um bi kac kez daha gidip karwr vericem

aynı şeyi bende yaşadım 2009 eylül ayında normal doğum yaptım güyaaa herşey yolundaydı doktorum en başından beri meltem hanımdı
senin gibi düşünüyorum sert mizaçlı ama insana güven veriyodu. ne olduysa doğumdan sonra oldu doğumu yaptırdı c.tesi günü olduğu için apar
topar çıktı gitti sonra benim bayılmlarım başladı her kalkmaya çalıştığımda bayılıyodum 3-4 defadan sonra aradılar geldi normal doğum yapmıştımya
güya bana narkoz verip ameliyata aldılar sordum rahim kendini toparlayamamış falan filan işte şu anda hamileyim 6 haftalık orası aklımın ucundan bile
geçmiyor ama şunu belirteyim bebek hemşiresi süperdi çok ilgiliydi hakkını yememek lazım.

kızlar medicana veya etica'da güncel muayene ücretleri nedir bilginiz var mı? ya da bahçelievler in bu civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? infertilite için gitmek istiorm ve muayene saatleri de önemli çalıştığım için

Merhabalar güncel kalması açısından istanbul avrupa bahçelievler hastane doktor bilgisi paylaşır mısınız? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…