Kesinlikle katılıyorum..Sait Bey çok iyi bi doktor...hizmet hastanesi de aynı şekilde iyi bi hastane....
Ben de tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım...
kısmet olursa doğumu da orda yapmak istiyorum...
ondan önce çamlık hastanesi varujen beye sonra da ethica daki ali paşa oskaya gittim ne hastaneden ne de doktordan özellikle ali paşa beyden hiç memnun kalmadım..devlet hastanesinden beterdi....
bi kere kanamam olmuştu da ali paşa beyin sekreterlerinle defalarca konuşmama rağmen bi türlü ulaştıramadılar beni doktora,bi dahaki kontrolde söyledim böyle böyke diye,ne dese beğenirsin ben büro memuru diilim diye tersledi beni...
ama sait beyi 2-3 defa aradım şimdiye kadar her seferinde cevap verdi,hemen hastaneye çağırdı,hiç bekletmeden içeri aldı...
tek olumsuz yanı randevuyla da gitsen acil bi durumun yoksa biraz beklemek zorunda kalıyosun...biraz dediğim 1 saati filan buluyo malesef..ama değer bence..iyi olmasa bu kadar da hastası olmaz zaten...:)))
inşallah gönlüne yatan bi doktor bulursun..hayırlı doğumlar dilerim cnm...
bu arada medikalparka ben gitmedim ama 3 arkadaştan da olumsuz şeyler duydum..hem çok pahalıymış hem de memnun kalmamış hiçbiri....
hospitalim da aytül çorbacıoğlu var çok iyi ve ilgili bir dr. muayene ve diğer testler uygun denilebilir normal doğum paket ücreti 1000 TL. Googledan aytül hn.ın özgeçmişinide inceleyebilirsin medikananın hemenbitişiğinde bilginize sevgiler
Merhaba,
2014 Ocak ayında Hizmet Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Meltem Eğilmez Kalkavan'dı. Hamileliğimin başlangıcından itibaren hep Meltem Hanım'ın kontrolundeydim. Doğuma kadar Meltem Hanım hakkında düşüncem bilgili, işine hakim ve biraz kızgın mizaçlı olduğu yönündeydi. Kızgın mizacına ragmen bana güven verdiği için devam ettim. Ayrıca muayene süreleri kısa ve hızlıydı ama soru sorduğumda mutlaka cevap veriyordu.
Sezaryan ile doğum yaptım. Doğumdan ilk çıktığımda çok iyiydim. 6-8 saat sonra beni yürümem için ayağa kaldırmak istediler, bayıldım. Tansiyoum 8-6 olmuştu. Sonra 2 kez daha kalkmaya çalıştım, iyi ki de kalkmaya çalışmışım, her defasında bayıldım. Tansiyonum 7-5 lere düştü. Bunun üzerine bana kan sayımı yapıldı ve doğumdan once 11.5 olan hemoglabinimin 5.5'a düştüğünü farkettiler. Meğersem iç kanama geçirmişim. Sonra bana 3 ünite kan verildi, enfeksiyon riski ile yüzyüze ve çok zor bir süreç geçirdim. Hastanede fazladan kaldık. Tüm bu şartlar altında bebeğimi emzirmek ve güç toplayabilmek adına çok çaba sarfettim. Psikolojik olarak da benim için çok travmatik bir süreç oldu. Meltem Hanım'a bu kanamanın sebebini sorduğumuzda bilmediğini söyledi.
Ben bu süreç direk Meltem Hanım'ın hatası diyemem ama açıkçası onun hatası olma ihtimali de çok yüksek. Onun için bu tecrübemi burada paylaşmak istedim. Doktor arkadaşlarımdan birini arayıp danıştığımda bana yorumu şu oldu: %100 doctor hatası diyemem ama sezaryan bir doctor için çok rutin bir ameliyat ve kolay bir ameliyat, nasıl olur da kanının yarısını bir ameliyat ile kaybedersin ve bunu ancak bayılmaların sonucunda farkederler. Hadi diyelim ki böyle bir hata yapıldı, ya da kendiliğinden kanadı bunu seni 3 kere bayılttıktan sonra mı anladılar. Öledebilirdin kanamalar devam ederken dedi.
Dediğim gibi Meltem Hanım'ın hatası olmasa bile bir daha asla onun kontrolunde olmayı ya da onda doğum yapmayı göze alamam.
Genel olarak hastanenin doğum katı ve ebeler, bebek hemşireler ve diğer hemşirelerden çok memnun kaldım. Ama yine de hiç bir şey bana o bayılmaları, gözümün kararmalarını, beyaz ışık görmemi unutturmuyor...
Merhaba,
2014 Ocak ayında Hizmet Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Meltem Eğilmez Kalkavan'dı. Hamileliğimin başlangıcından itibaren hep Meltem Hanım'ın kontrolundeydim. Doğuma kadar Meltem Hanım hakkında düşüncem bilgili, işine hakim ve biraz kızgın mizaçlı olduğu yönündeydi. Kızgın mizacına ragmen bana güven verdiği için devam ettim. Ayrıca muayene süreleri kısa ve hızlıydı ama soru sorduğumda mutlaka cevap veriyordu.
Sezaryan ile doğum yaptım. Doğumdan ilk çıktığımda çok iyiydim. 6-8 saat sonra beni yürümem için ayağa kaldırmak istediler, bayıldım. Tansiyoum 8-6 olmuştu. Sonra 2 kez daha kalkmaya çalıştım, iyi ki de kalkmaya çalışmışım, her defasında bayıldım. Tansiyonum 7-5 lere düştü. Bunun üzerine bana kan sayımı yapıldı ve doğumdan once 11.5 olan hemoglabinimin 5.5'a düştüğünü farkettiler. Meğersem iç kanama geçirmişim. Sonra bana 3 ünite kan verildi, enfeksiyon riski ile yüzyüze ve çok zor bir süreç geçirdim. Hastanede fazladan kaldık. Tüm bu şartlar altında bebeğimi emzirmek ve güç toplayabilmek adına çok çaba sarfettim. Psikolojik olarak da benim için çok travmatik bir süreç oldu. Meltem Hanım'a bu kanamanın sebebini sorduğumuzda bilmediğini söyledi.
Ben bu süreç direk Meltem Hanım'ın hatası diyemem ama açıkçası onun hatası olma ihtimali de çok yüksek. Onun için bu tecrübemi burada paylaşmak istedim. Doktor arkadaşlarımdan birini arayıp danıştığımda bana yorumu şu oldu: %100 doctor hatası diyemem ama sezaryan bir doctor için çok rutin bir ameliyat ve kolay bir ameliyat, nasıl olur da kanının yarısını bir ameliyat ile kaybedersin ve bunu ancak bayılmaların sonucunda farkederler. Hadi diyelim ki böyle bir hata yapıldı, ya da kendiliğinden kanadı bunu seni 3 kere bayılttıktan sonra mı anladılar. Öledebilirdin kanamalar devam ederken dedi.
Dediğim gibi Meltem Hanım'ın hatası olmasa bile bir daha asla onun kontrolunde olmayı ya da onda doğum yapmayı göze alamam.
Genel olarak hastanenin doğum katı ve ebeler, bebek hemşireler ve diğer hemşirelerden çok memnun kaldım. Ama yine de hiç bir şey bana o bayılmaları, gözümün kararmalarını, beyaz ışık görmemi unutturmuyor...
Merhabalar güncel kalması açısından istanbul avrupa bahçelievler hastane doktor bilgisi paylaşır mısınız? Teşekkürler.kızlar medicana veya etica'da güncel muayene ücretleri nedir bilginiz var mı? ya da bahçelievler in bu civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? infertilite için gitmek istiorm ve muayene saatleri de önemli çalıştığım için
Düzgün Bey, 265 TL ücretiMerhabalar güncel kalması açısından istanbul avrupa bahçelievler hastane doktor bilgisi paylaşır mısınız? Teşekkürler.
Medical park meral arısal 300 tl ücretiMerhabalar güncel kalması açısından istanbul avrupa bahçelievler hastane doktor bilgisi paylaşır mısınız? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?