- 6 Ekim 2025
- 5
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Ekim SARPER
Merhaba herkese bahçemde baktığım 1.5 yaşında erkek ve kısır kedim Benek 1 ekim den beri yok ortada bugün 5. gün her yere baktım bakıyorum ama yok ne ölüsü ne dirisi yok ürkek ama aynı zamanda meraklı bir kedi benim dışımda insana çok gitmez korkar elime doğdu Benek benim gerçekten canım çok acıyor 1 Ekim akşam saat 20.00 civarı bahçedeydi saat 23.00 gibi çıktığımda bahçeye kardeşleri vardı ama Benek yoktu her yere baktım çalılıklara çöplere bile baktım ya yok yer yarıldı yerin içine girdi çocuk 5 gündür ağlamaktan onu düşünmekten acaba nerde iyi mi aç mı korkuyor mu bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem o kadar mutsuzum ki ama içimde bir yerlerde hâlâ yaşıyor ve gelecek diye bir his var bilmiyorum psikolojik mi bu his
Aranızda benim gibi kedisi kaybolup sonra tekrar gelen var mı ya da Benek gelir mi sanırım umut verici hikayeler duymaya ihtiyacım var bilmiyorum. Benim durumumu yaşayanınız var mı ??
Aranızda benim gibi kedisi kaybolup sonra tekrar gelen var mı ya da Benek gelir mi sanırım umut verici hikayeler duymaya ihtiyacım var bilmiyorum. Benim durumumu yaşayanınız var mı ??