• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemde beslediğim kedim kayıp

Ekim SARPER

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
5
8
1
23
Merhaba herkese bahçemde baktığım 1.5 yaşında erkek ve kısır kedim Benek 1 ekim den beri yok ortada bugün 5. gün her yere baktım bakıyorum ama yok ne ölüsü ne dirisi yok ürkek ama aynı zamanda meraklı bir kedi benim dışımda insana çok gitmez korkar elime doğdu Benek benim gerçekten canım çok acıyor 1 Ekim akşam saat 20.00 civarı bahçedeydi saat 23.00 gibi çıktığımda bahçeye kardeşleri vardı ama Benek yoktu her yere baktım çalılıklara çöplere bile baktım ya yok yer yarıldı yerin içine girdi çocuk 5 gündür ağlamaktan onu düşünmekten acaba nerde iyi mi aç mı korkuyor mu bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem o kadar mutsuzum ki ama içimde bir yerlerde hâlâ yaşıyor ve gelecek diye bir his var bilmiyorum psikolojik mi bu his
Aranızda benim gibi kedisi kaybolup sonra tekrar gelen var mı ya da Benek gelir mi sanırım umut verici hikayeler duymaya ihtiyacım var bilmiyorum. Benim durumumu yaşayanınız var mı ??

Benek’in kaybolduğu gün mahallemizde rögar kapağı açıktı ben Benek ve kardeşlerini apartmana almıştım kapak açık olduğu için sonra başkaları ile dışarı çıkmışlar kanal açma aracı falan vardı ama Benek ürkek bi çocuk olduğu için gitmez oraya sese yani rögara düşmüş olabilir mi baktık oralarada yoktu ama bilmiyorum acaba araca mı bindi diye düşündük kanal açma aracının sahibinin telefonunu bulduk aradık kedi gördünüz mü diye görmemişler gerçekten kafayı yicem artık gece her yarım saatte bir kalp çarpıntısıyla uyanıyorum rüyalarımda sürekli Benek’i bulmuş oluyorum sabahları bahçeye Benek kesin geldi diyerek çıkıyorum ama yok çocuk yok buhar oldu uçtu

Çok üzüldüm inşallah bulursunuz
Benim annemlerin bahçesinde baktığımız erkek kedi de gitti öldüğünü düşündüm araba çarptı herhalde diye ne perişan olduk
8 ay yada 9 ay Sonra bir akşam çıktı geldi
Erkek kedi nüfusu fazla olunca kavga oluyor belki ondan gitmiştir

Maalesef sokakta baktığımız canlar yaşadıkları ortamdan ötürü başlarına her an kötü bir olay gelme olasılığıyla baş ediyor. Bir zaman sonra dolaşıp çıkıp gelebilir de, fakat herhangi bir kazaya da uğramış olabilir. Kendinizi bu ihtimale hazırlarken en iyi ihtimali dilemeyi de ihmal etmeyelim.

Çok üzüldüm inşallah bulursunuz
Benim annemlerin bahçesinde baktığımız erkek kedi de gitti öldüğünü düşündüm araba çarptı herhalde diye ne perişan olduk
8 ay yada 9 ay Sonra bir akşam çıktı geldi
Erkek kedi nüfusu fazla olunca kavga oluyor belki ondan gitmiştir
İnşallah bulurum ya da gelir sizinki gibi
Erkek kediler var ama çoğunu kısırlaştırdım kavga olmasın diye öyle çok kavgaya karışan bir çocuk da değildi gerçekten kafayı yemek üzereyim

Maalesef sokakta baktığımız canlar yaşadıkları ortamdan ötürü başlarına her an kötü bir olay gelme olasılığıyla baş ediyor. Bir zaman sonra dolaşıp çıkıp gelebilir de, fakat herhangi bir kazaya da uğramış olabilir. Kendinizi bu ihtimale hazırlarken en iyi ihtimali dilemeyi de ihmal etmeyelim.
Evet maalesef öyle çok acı kayıplarım oldu kedilerimden onun için çok korkuyorum ama Benek te kötü bir belirtide yok kaybolduğu gece her yere baktım başına bir şey geldi de bir yere mi koydular diye ama öylede yok bahçemde sürekli olan kedilerimdendi Benek özel yuvaları her şeyleri var bahçede kardeşi Fiko da böyle kaybolmuştu 4. gün çıktı geldi ama Benek’in artık 5. günü ve çok korkuyorum bu yaşıyor mu yaşamıyor mu belirsizliği beni yiyip bitiriyor
Umarım çok yakın zamanda bugünde yarında Benek geldi diye yazarım buraya

Biz Benek’i bulduk arkadaşlar evimizden neredeyse 1 km uzaklıkta çok işlek bi caddede park halindeki arabanın altında bulduk. Benek’i aramaya çıkmıştık evden o kadar mucizevi bir şekilde bulduk ki .Allah o kadar büyük ki gerçekten şok içerisindeyim gerçekten o kadar mutluyum ki. Eğer kediniz kayıpsa dua etmekten ve aramaktan asla vazgeçmeyin arkadaşlarrrr

ne güzel bulmuşsunuz gözünüz aydın,benim de 3 yaşında ki kedim neredeyde bir yıldır kayıp hala bir umut bekliyorum 😑

Back
X