fasulyeko CANIM KIZIMIZ... Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 2.859 1 156 İstanbul 7 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #1 2 yaşındaki kızım için bakıcı arıyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilirler.
H happyfamilyland Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2011 5 0 36 İzmir 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #2 cok memnun kaldigim bir sirket var. bakicimi oradan buldum. isterseniz numarayi verebilirim.
fasulyeko CANIM KIZIMIZ... Kayıtlı Üye 25 Aralık 2008 2.859 1 156 İstanbul 21 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #3 happyfamilyland .!.: cok memnun kaldigim bir sirket var. bakicimi oradan buldum. isterseniz numarayi verebilirim. Genişletmek için tıkla... çok sevinirim özelden mesaj atabilirsiniz ya da direkt buraya yazarsanız da olur
happyfamilyland .!.: cok memnun kaldigim bir sirket var. bakicimi oradan buldum. isterseniz numarayi verebilirim. Genişletmek için tıkla... çok sevinirim özelden mesaj atabilirsiniz ya da direkt buraya yazarsanız da olur
N neso11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2011 1 0 36 İstanbul 30 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #4 firmanın adını verir misiniz lütfen
S sevgi_od Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 7 0 36 İstanbul 16 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #5 Konu eski ama bakıcı bulabildinizmi acaba? Ben de Efes'te oturuyorum ve 2 yaşındaki kızıma bakıcı arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim:26:
Konu eski ama bakıcı bulabildinizmi acaba? Ben de Efes'te oturuyorum ve 2 yaşındaki kızıma bakıcı arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim:26:
E ESELA1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 1.867 1.532 133 16 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #6 sevgi_od .!.: Konu eski ama bakıcı bulabildinizmi acaba? Ben de Efes'te oturuyorum ve 2 yaşındaki kızıma bakıcı arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim:26: Genişletmek için tıkla... merhaba bende bakıcıyım iş arıyorum ,sanırım siz izmirde oturuyorsunuz,teyzesizsiniz diye bir site var üye oluyorsunuz çok fazla işveren ve elemanlar var ama dikkat edin dolandırıcılarda dadanmış ,umarım bulursunuz,sevgiler..........
sevgi_od .!.: Konu eski ama bakıcı bulabildinizmi acaba? Ben de Efes'te oturuyorum ve 2 yaşındaki kızıma bakıcı arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim:26: Genişletmek için tıkla... merhaba bende bakıcıyım iş arıyorum ,sanırım siz izmirde oturuyorsunuz,teyzesizsiniz diye bir site var üye oluyorsunuz çok fazla işveren ve elemanlar var ama dikkat edin dolandırıcılarda dadanmış ,umarım bulursunuz,sevgiler..........
S sevgi_od Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2012 7 0 36 İstanbul 18 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #7 Cok tesekkur ederim zaman ayirip yazdigiiz icin. Ben istanbulda oturuyorum. Dediginiz siteyi biliyorum ancak belirttiginiz gibi pek guvenmiyorum.
Cok tesekkur ederim zaman ayirip yazdigiiz icin. Ben istanbulda oturuyorum. Dediginiz siteyi biliyorum ancak belirttiginiz gibi pek guvenmiyorum.
D durakda Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 38 0 6 35 İstanbul 30 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fasulyeko #8 sevgi_od .!.: Cok tesekkur ederim zaman ayirip yazdigiiz icin. Ben istanbulda oturuyorum. Dediginiz siteyi biliyorum ancak belirttiginiz gibi pek guvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... imgee_m@Hotmail.com mail atarsanız görüşebiliriz.Özel mesaj yazamıyorum mesaj sayımdan dolayı..
sevgi_od .!.: Cok tesekkur ederim zaman ayirip yazdigiiz icin. Ben istanbulda oturuyorum. Dediginiz siteyi biliyorum ancak belirttiginiz gibi pek guvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... imgee_m@Hotmail.com mail atarsanız görüşebiliriz.Özel mesaj yazamıyorum mesaj sayımdan dolayı..