Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası BAHÇEŞEHİRDE BAKICI ARIYORUM..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bosnike

Benim Pamuk Prensim.
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
417
1
43
Sabah 08:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında 7 yaşındaki oğlumla ilgilenecek abla arıyoruz.(Oğlum sabah 08:40 ta sitemizin karşısındaki okula gidiyor öğlen 14:30 da geliyor önümüzdeki sene geliş saati 16:10 olacak.)
diğer detaylar için tarafıma mesaj atarsanız konuşuruz.

Merhaba,
Ben de kızımı okuldan gelince alacak, ödev yaptıracak birilerine ihtiyac duyuyorum. Bakıcılar tamgün gelmek istiyor ona da bizim ihtiyacımız yok açıkcası .Arkadaşımın tavsiyesi ile bir siteye ulaştım
http://goo.gl/Pw1ahX günde birkaç saat için de yardımcı bulabilirsiniz buradan.
Umarım işinize yarar

Sabah 08:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında 7 yaşındaki oğlumla ilgilenecek abla arıyoruz.(Oğlum sabah 08:40 ta sitemizin karşısındaki okula gidiyor öğlen 14:30 da geliyor önümüzdeki sene geliş saati 16:10 olacak.)
Merhaba,
Acaba çocuğunuza bir abla bulabildiniz mi? Ben üniversite mezunuyum. pedagojik eğitimime

Merhaba,
Ben de kızımı okuldan gelince alacak, ödev yaptıracak birilerine ihtiyac duyuyorum. Bakıcılar tamgün gelmek istiyor ona da bizim ihtiyacımız yok açıkcası .Arkadaşımın tavsiyesi ile bir siteye ulaştım
http://goo.gl/Pw1ahX günde birkaç saat için de yardımcı bulabilirsiniz buradan.
Umarım işinize yarar

Merhaba,
Acaba çocuğunuza abla bulabildiniz mi? Ben üniversite mezunuyum. Şu anda uzaktan olarak pedagojik eğitimime devam ediyorum. İlgilenir ve daha detaylı bigi almak isterseniz özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Melike

X