onlar kendilerini kurtarana kadar bakabilirim ancak... biraz toparlansınlar..ya sahiplendiricem yada..barınağa anneleriyle birlikte vermek zorundayım..konumu baştan sona okuyan arkadaşlar biliyorlar...bahçem bakmaya çok elverişli olsa bile..etrafı kapalı olmadığı için onlara bakmam çok zor olacak...bu nedenle sahiplendirmek en mantıklısı gibi geliyor bana..tabi önce büyümeleri lazım...senağlama
evet canım konuyu baştan sona okudum, hele az kendilerini kurtarsınlar da o zaman barınağa vermeyi düşünebilirsin, keşke imkan olsa da hep biz bakabilsek dimi, bekarken kirada kaldığımız bi ev vardı, bahçeliydi, o evin kedisi varmış, çok yaşlı bi kediydi, biz oraya ilk taşındığımız sene 1 defa dğurdu ondan sonra bi daha hiç doğurmadı, üzerime sürtününce tüyleri dökülürdü ama ben yine de çok seviodum o zilliyi kaydirigubbakcemile3 hayvanlar insanları karşılıksız seviyorlar, şimdi sen onlara bu iyiliği yapıyosun ya hem allahın yanında çok büyük sevaba giriyosun hem de o köpecikler sana bunun karşılığını mtlaka vercekler Şeniz