Bahsedebileceğim kimsem yok, fikire ihtiyacım var :(

bende onu bekliyorum benden özür dilemesini tekrar güven kazanması için birşeyler için uğraşmasını ve hala arayıp sorduğu dahi yok..
Seni keyfine göre tersleyebiliyor demek ki kaybetme korkusu yok.
Sana yazmıyor merak etmiyor demek ki o boşluğu dolduranlar var.
Ondan adım duyur ailelere söylediği yalanları.
Hatta o tanıdığın kızlara yaz kesin onlarla yürüyüşe buluşmaya devam etmiştir.

Hem suçlu hem güçlü adama bak be :oha: yalan söylüyor bir de suçunu bastırır gibi yazmıyor açıklama yapma gereği de duymuyor bir de kızıyor mu ? Hadsiz :63: sen onun nişanlısısın açıklama yapmamak yazmamak ne demek ? Yalan kabul edilebilir bir şey değil eğer gerçekten saklamadığı bir şey olsaydı kızların da dediği gibi açıklama yapardı her ne olursa olsun yalan söylemez haber verirdi yazık be cidden geçirilen zamanların onlar için değersiz olmasına cidden yazık 5 yıl az değil ama önünde ne 5 yıllar var kalan 5 yıllarını da bu yalancıyla heba etme o madem seni açıklama yapacak kadar değerli görmedi sende onu takma ve onunla evlenme bence bundan sonra kendini affettirmeye çalışsa bile ! işte En Büyük KK hatayı ozaman yaparsın

Herkese merhaba öncelikle,
Bir derdim var etrafımda bunu bahsedebileceğim kimse yok sizden fikir istiyorum..
5 yıllık bir ilişkim var. bu kış yaklaşık 6 ay önce nişanlandık. düğün tarihimiz herşeyimiz belli.
Ama bana yalan söylediğini yakaladım en az 3 defa. iş arkadaşlarıyla görüşeceğini söylüyorken başka bir kız arkadaşıyla buluştuğu ortaya çıkıyor(kız arkadaşını ben tanıyorum)
yalnız başına dışarı çıkacağını söylüyor gelmek istediğimde reddediyor beni yine ortaya çıkıyor ki yanında başka bir kız arkadaşıyla yürüş yapıyor (kızı tanıyorum.) ama konuştuklarından haberim dahi yoktu. bana hiç bir şekilde söylemiyor. Ve en son dayanamayıp bana neden söylemediğini sordum neden gizlediğini yalan söylediğini.. beni tersledi ve hiç açıklama yapmadı .
Şimdi yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz hiç bir şekilde birbirimizle iletişime geçmedik.
Kafam çok karışık..
Ohooo bastan boyleyse. Evlenip cokuga cocuga karistiktan sonra sizi hic takmaz kusura bakmayin.
Heee bide benim nisanlim benim haricimde yürüyüş yapabilecegi tek dişi anasi ve bacısıdır. Net..

Bır kez yalanını yakaladıgınız ınsanın bın kez dogrulugunu sorgularsın
Ayrıl gıtsın demek kolay ama gercekten ayrıl hem yalanı o soyluyor hemde acıklama dahı yapmıyor koca olurmu kı ondan

Sürekli haklı ya da haksız kıskançlığa maruz kalmak insanları yalan söyleme davranışına itiyor (sebep ne olursa olsun yalan kabul edilebilir değil)
Kıskançlıktan rahatsız olan insan yalan söylemek yerine sizden ayrılmalıydı.

Sizde karşı cinsle arkadaşlığı yasaklamak yerine kafanız uymuyor diye ayrılmalıydınız.
Bugün değilse yarın ayrılırsınız. Kafa karışıklığına gerek yok.

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur.Şanslısınız ki yakalıyorsunuz yalanları.Sorunlu bir evlilik sizi bekliyor gibi.hiç çabalamaya değmez.ayrılın gitsin.

Siradan bir kiz arkadasiyla yuruyus yapana kadar senle yapsa o yuruyusu?

Ben buraya takildim

Yani gezmek yuruyus yapmak istiyor ama bunu baska bir kizla yapmak istiyor

Sana tutkuyla bagli olsa senle paylasma ister.

Hadi diyelim baska bir kiz arkadasiyla yuruyus yapmak istedi o an.olabilir ama niye sakliyor?

Güven vermedi bana
Seni yeteri kadar sevdiginden emin misin?
Cok bunaltmiyorum demissin
Karisik geldi bana

yalan her türlü kötü sarsılan güven kolay düzelmiyor.
eğer siz çok bunaltıyorsanız yok neden görüştün vs. ben burada kuzeniyle görüşmesine atarlananları okudum. o yüzden söylüyor olabilir. öyle bir şey yoksa eğer durum daha vahim. yalancıyla ömür geçmez. bugün arkadaşıyla buluşmak için yalan söyleyen yarın ohoooo. evden eşim arkadaşıma gidiyorum dedi bilmem hangi ülkeye gitmiş diye yazılar okudu bu gözler.

Back
X