bahsetmek istedim

Biri benim de uyuyan çocuğumu alıp sevse ben de kızarım. Zaten uyanacaktı demek kötü bir bahane, madem uyanacaklarından emindiniz uyanmalarını bekleseydiniz sevmek için.

Öte yandan okurken çocuk doğurmasını bilen biri ödevini görevini yapmayı da bilecek. Facebook’tan çıkarmak falan çok abuk olmuş. Belki başka şeyler de varmıştır, bahanesi olmuştur.
Kesinlikle bahanesi oldu. Pişmanım açıkçası.

Esi baskı kurmuştur... Oyle uzaktan terbıyesız konuşan ustelık her seye izin vermeyen bir beyin... Kımbılır nasıl bır baskı gordu kadın... Ben sanmıyorum kı sızı silmek istesin

Merhaba hanımlar, hayatta bugün bir şey daha öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim. Bize ne diyenler olacaktır, haklılar ama paylaşmak istiyorum:)

Yeni mezun oldum, okulda son 3 yıldır her türlü ödevde, sunumda vs idare ettiğimiz bir kız vardı. Evliydi, eşi her şeye izin vermiyordu. Daha sonra da ikiz bebekleri olunca bazı projelerde "sen şunu yapmasan da olur.." veya daha basit görevleri verme moduna girdik. 2 kez şehirdışına, hem de doğuya ödev icin gittik sen de geleceksin demedik.

Her neyse ikizleri bir gün okula getirdi. Uyuyorlardı. Uyuyan ikizleri sevdim diye eşi bana uzaktan bayağı söylenmiş. Salak, aptal, saf vs demiş. Arkadaşıma bu durumdan bahsettiğimde o öyle dedi. Dinlemiyormuş gibi yaptı. Kusura bakma boşver vs demedi.

Geçen gün iftar düzenlemiş ve beni çağırmadı. Beni facebook listesinden de çıkarmış.

Konuşmasın, görüşmesin tamam da en azından helallik almalıydı diye düşünüyorum.
21 yaşındayım ve şunu öğrendim: Asla kimseyi sırtında taşıma. Işleri bitince demek ki böyle oluyormuş..
Ne helalliği tatlım ya.Herkesin kendine göre durumu sıkıntıları şusu busu var.Hayatta bir sürü insan çıkacak karşına.Görüşme.Bırak çağırmadıysa çağırmasın.Sen bir iyilik yapmışsın.Ardını arama.

içimdin bildigim bütün küfürleri ettim. sövdüm saydim. imkanim olsa gidip yolardim o nankör kadini. O derece sinirlendim. İnsancik bunlar insan degil!!!!!!!
Ah çok iyisiniz, benim bu durumumu anlayıp özümlediğiniz icin teşekkür ederim.. Boş verin ben ders aldım, yazıklar olsun diyorum

Heralde yerinizde olsam bir bir yuzune vururdum nankör kadinin.
Üniverste okuyup da şoyle kazık yemeyen var mi acaba :) iyi niyetimizden kaybediyoruz hep.

Heralde yerinizde olsam bir bir yuzune vururdum nankör kadinin.
Üniverste okuyup da şoyle kazık yemeyen var mi acaba :) iyi niyetimizden kaybediyoruz hep.
Üniversite cidden bu tür kazıkları deneyimleme yeriymiş daha ne kazıklar yedim hahaha :D Ama en çok buna sinirlendim

Böyle koca delileri bütün arkadaş, tanıdık kim varsa gücendiriyor
Sonra da yapayalnız kalıyorlar
Böyle tiplere her şey müstehak
Dışarıdan o kadar olgun bilinçli görünüyordu ki. Görüntüye de inanmamak lazımmış. Bu uyanık yolunu bulur ama. Yine yolacak kaz bulur diye tahmin ediyorum dışarıdan olgun aklı başında duruyor çünkü

Eşim böyle bir şey yapsa ben başının etini yerdim, arayalım özür dile diye. Insanlar gerçekten garip
aaa ben böyle arkadssi basimda tasirim kaldi ki benim eşim asla arkadasim hakkinda boyle konusmaz kaldi ki konuşsa eşim olamaz öyle bir karakter bu da ders olsunsana dicem ama senden farkli değilim ınan sevim sevmeyim yardimim dokunabilecegi herkese elimden geldiğince yardim ederim banane deyip geçmem ben kendimi iyi insan olarak hissedeyimde karşımdaki ne düşünürse düşünsün yaptıklarım yanıma kar burda olmazsa diğer tarafta insanlar nankör cok bi anlam yuklemem

aaa ben böyle arkadssi basimda tasirim kaldi ki benim eşim asla arkadasim hakkinda boyle konusmaz kaldi ki konuşsa eşim olamaz öyle bir karakter bu da ders olsunsana dicem ama senden farkli değilim ınan sevim sevmeyim yardimim dokunabilecegi herkese elimden geldiğince yardim ederim banane deyip geçmem ben kendimi iyi insan olarak hissedeyimde karşımdaki ne düşünürse düşünsün yaptıklarım yanıma kar burda olmazsa diğer tarafta insanlar nankör cok bi anlam yuklemem
Kendimi iyi insan değil de enayi gibi hissediyorum :KK43:

Üniversite cidden bu tür kazıkları deneyimleme yeriymiş daha ne kazıklar yedim hahaha :KK70: Ama en çok buna sinirlendim
Ay sinirlenilmicek gibi de degil ki sizinki:KK20:
Hakkiniz gecmis o kadar ve size sirtini dönmüş faceden cikarmalar iftara cagirmamalar falan. Sirf bebek sevme mevzusudegildir ya.
Acaba kiskanclik falan mi yapti kendi kendine:KK53:
Hem sizi sevmiyorsa bile zaten okul bitmis muhtemelwn gorusmeyeceksiniz keske duzgun ayrilmayi tercih etseydi.

Kendinizde fark etmişsiniz zaten yaptığınızı. Okurken evlenebiliyorsa ya da evliyken okumayı göze alabiliyorsa üstüne çocuk da yapabiliyorsa okumanın sorumluluğunu almış demektir. İş işten geçmiş yeterince iyiliğiniz dokunmuş zaten boşverin o da onların terbiyesizliği.

Ay sinirlenilmicek gibi de degil ki sizinki:KK20:
Hakkiniz gecmis o kadar ve size sirtini dönmüş faceden cikarmalar iftara cagirmamalar falan. Sirf bebek sevme mevzusudegildir ya.
Acaba kiskanclik falan mi yapti kendi kendine:KK53:
Hem sizi sevmiyorsa bile zaten okul bitmis muhtemelwn gorusmeyeceksiniz keske duzgun ayrilmayi tercih etseydi.
Okuldan sevmediklerimizle, her zaman kavga ettiklerimizle bile sarılarak ve helallik dileyerek ayrıldık. 4 yıl birlikte olduğum insan da bu şekilde ayrıldı. Hayat

Back
X