• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahtsız arkadaşım

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Merhaba kızlar.
Önceki konularımı biliyorsunuz, zor bi dönemden geçiyorum ve bu dönemi de yalnız atlatmaya çalışıyorum eşim de uzakta çalıştığı için. Sadece apartmandan sıkça görüştüğüm bir komşum var 23 yaşında. Sağ olsun beni yalnız bırakmamaya her durumda destek olmaya calısıyor. Kendisi çok güzel bir kız olmasına rağmen aşktan yana hiç şansı olmamış birisi. Bu yılın başından beri görüştüğü bir çocuk vardı. Gerçi uzun bi süre ayrı kaldılar toplamda 3 ay falan görüştüler ve ara verdiler sonrası çocuğun barışma çabalarından ibaret. Kavga ettikleri birgün arkadaşım sorunu çözebilmek için erkek arkadaşını bi yere davet etmiş ve çocuk gelmek istememiş. Arkadaşım, sorunlarımızı nasıl çözeceğiz deyince de çözmeyelim o zaman deyip kestirip atmış. Şimdi de tekrar bir şans istiyor. Hiç seks yapma durumları olmamış ama yakınlaşmışlar. Çocuk arkadaşıma tenin hep soğuk, bunu çok seviyorum demiş. Şimdi ben kafam karışık olduğu için ne anlama geldiğini bilemedim. Böyle bi iltifat alan var mı? İkincisi bu çocuğa ikinci şans verilir mi? Arkadasım ciddi bi ilişki istiyor tekrar buluşacaklar. İpleri nasıl sıkıya alır fikri olan var mı?

Eşim bana bunu hep söyler.. Kansızlıktan mıdır bilmem yaz kış çok soğuk olurum.. Ama altında hiç başka bi mânâ aramadım.. Soğuk teni seviyorum diyorsa, seviyordur.. Başka ne olabilir ki ??

23 yaş bahtsız olmak için erken değil mi ya :)
Çocuğa gelirsek, kız barışmayı çabalarken boşver çözmeyelim demiş şimdiye tekmeyi yemesi gerekirdi yani barışmasın.
Tenine mi iltifat ediyor ede ede.
Bu çocuk boş.

Yedi koca devirmişe bile bahsız demem ne olmuşki bahtsız olsun
Arkadaşın arkadaşı odungiller familasından bu famila içerisinde maçolar krolar ayılar mevcuttur ve en iyisi uzak durmaktır

Merhaba kızlar.
Önceki konularımı biliyorsunuz, zor bi dönemden geçiyorum ve bu dönemi de yalnız atlatmaya çalışıyorum eşim de uzakta çalıştığı için. Sadece apartmandan sıkça görüştüğüm bir komşum var 23 yaşında. Sağ olsun beni yalnız bırakmamaya her durumda destek olmaya calısıyor. Kendisi çok güzel bir kız olmasına rağmen aşktan yana hiç şansı olmamış birisi. Bu yılın başından beri görüştüğü bir çocuk vardı. Gerçi uzun bi süre ayrı kaldılar toplamda 3 ay falan görüştüler ve ara verdiler sonrası çocuğun barışma çabalarından ibaret. Kavga ettikleri birgün arkadaşım sorunu çözebilmek için erkek arkadaşını bi yere davet etmiş ve çocuk gelmek istememiş. Arkadaşım, sorunlarımızı nasıl çözeceğiz deyince de çözmeyelim o zaman deyip kestirip atmış. Şimdi de tekrar bir şans istiyor. Hiç seks yapma durumları olmamış ama yakınlaşmışlar. Çocuk arkadaşıma tenin hep soğuk, bunu çok seviyorum demiş. Şimdi ben kafam karışık olduğu için ne anlama geldiğini bilemedim. Böyle bi iltifat alan var mı? İkincisi bu çocuğa ikinci şans verilir mi? Arkadasım ciddi bi ilişki istiyor tekrar buluşacaklar. İpleri nasıl sıkıya alır fikri olan var mı?

İltifat veya hakaret değil sadece hoşuma giden varolan bir durumu belirtmiş

Eğer ki ortada sorun varsa ki var görüşmeye gelmiyor ve umursamıyorsa bir erkek
Barışma cabalarının sadece cinsel yönde oldugu kanaatindeyim
Tenin soguk demek de cinsel olarak ben seni arzu ediyorum ilerisi olmaz sadece tenin hoşuma gidiyor demek istemiş.
Cinsellik yok diyorsunuz ama ilk adım atılmış ve yakınlaşma olmuş bundan cesaret alarak ilerisine gitmek için barışma bahaneleri yaratıyor

Görende ne zulümler görmüş ne ölümlerden dönmüş birinden bahsetcen sanır :kahve: olur öyle şeyler hep can skıntısından

Görende ne zulümler görmüş ne ölümlerden dönmüş birinden bahsetcen sanır :kahve: olur öyle şeyler hep can skıntısından

Kız kendisi rica etti yazmam için canım başlığı da kendi belirledi. Kısmetinin kapalı olduğuna inanıyor. Güzel bi kız ama bir türlü normal bi ilişkisi olmuyor. Genç kız ne diyebilirim. Akıl almak istedi bizlerden. Bana çok destek oldu ben de ona bu şekilde destek olmak istedim.

Kız kendisi rica etti yazmam için canım başlığı da kendi belirledi. Kısmetinin kapalı olduğuna inanıyor. Güzel bi kız ama bir türlü normal bi ilişkisi olmuyor. Genç kız ne diyebilirim. Akıl almak istedi bizlerden. Bana çok destek oldu ben de ona bu şekilde destek olmak istedim.
Bu kelimelere takılmasın soğuk tenin fln bu kadar kafa yorarsa çok üzülür bazi şeyleri akışına bırakmak lazm. ve 2. Şansında vermesin adama kendini kaptrmayacağına inanıyorsa buluşsun ama arkadaşınız çok çabuk kapılıp üzülenlerden gbi.
Adam sevseydi iki eli kanda olsa gelirdi diğer buluşmaya demekki doğru insan bu deil. Bide arkadaş 23 yaşnda neden bu umutsuzluk ? Doğru insan çıkcaktr karşısına acele etmesin.

Back
X