BAHTSIZ BEDEVİYİM- YİNE AYNI SON

İki tip insan var;
Ciddi ilişki yaşamak isteyen ve istemeyen.

Bu iki karakterin birinin diğerinden daha üstün daha erdemli daha düzgün olduğu falan yok.

Adam ben 2. Tip insanım diye dürüstçe söylüyor. Mesele yok. Sen de bunun sonucunda nasıl istersen öyle yapma hakkına sahiptin.

Benim de bu 2. Tip insan olduğum dönemler oldu. "Kimseyi cekemem. Kimsenin baskisini cekemem. Sorumluluk almam" diyordum. Sonra aşık olduğum bir insan için vazgeçtim ve ciddi bir ilişkinin içine girdim.

Haa ama biri bana böyle davransa napardim; anında uzak dururdum.

İki günde yakinlasirsan adama oda gönlümü yap gir konuma ama bende bişey bekleme der. Sakın görüşme çok pişman olursun

Bişey yaşamasakta olur arkadaş kalalım dedi en son...

Allah'ım sen şu mübarek günlerde hemcinslerimin gözündeki perdeyi kaldır.

Daha ne desin adam

Aminn.. İleriye dönük arkadaş dost kalalım diyo bide. İleriye dönük arkadaş nedir ya

Adamın tek derdi seni yatağa atmak ve hiç bir sorumluluk almamak. Kusura bakma da arkadaşlar el ele tutuşup öpüşmezler bunu bir hatırlat ona. O kaç yaşında. Evli olabilir mi

Derdi sen hayatımda ol ama ben istediğimle yatıyım kalkıyım

bence etrafınızdaki erkeklere hemen sevgili gözüyle bakmayın..
insanın yakın erkek arkadaşları da olabilir..
10 gün nedir yahu.

Ama sevgili gibi her dakka naptığımı merak ediyor...

Biliyorum.. Teşekkür ederim bir yandanda diyorumki beni gördükçe belki sever.. Mantıgımla hareket edemedim bu ara..

Haklısı.. Duygusallığıma yeniliyorum hep gitmiycem.

canım 24 yaş az mı ?mantığın uzaya mı uçtu daha fazlasını isteyip arkadaş kalalım diyen adama neden ısrar ediyorsun.gülesim geldi ya.
Hem boşluktan hemde kendisini sevdirdi kısa zamanda böyle bir anda da hayatımdan çıkınca dumur oldum

Hem boşluktan hemde kendisini sevdirdi kısa zamanda böyle bir anda da hayatımdan çıkınca dumur oldum[/QUOTE]

canım 10 günlük bişey boşver Allahını seversen.

Aminn.. İleriye dönük arkadaş dost kalalım diyo bide. İleriye dönük arkadaş nedir ya
Yani diyo ki eşe dosta ben seni arkadaş gibi tanıtırım
Ama cinsel olarak bişeyler yaşar dururuz arkadaş ayağıyla
Sakın duygulardan bahsetme, ben o işleri çoktan kapadım sevgilin olamam

Sen olur diyosan git
Bence gidilmemeli
Daha da bundan açık yazılmaz
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna as diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum

Adamlar sevgili olur yatağa atmaya çalışır ama evlenmek istemez normalde. Öpüp,sırnaşıp sonra da sevgili olmak istemiyorum diyeni de ilk defa duydum.Mal mıknatısı mısın konu sahibi?
Ayyy iyi dedin harbi mal mıknatısıyım böylesi çok cıkıyor birde. konusmaya başlıoyurz hop ben ciddi ilişki istemiyorum. Ortalık düdük dolu ya, adam gıbı adamı cıkmadı karsıma

Bende dedim bu böyle diyo ama belki zamanla sever o tabusundan vazgeçer ama dayanamadım arkadaşımsın dedikçe uyuz oldum.

Haftasonu bi bahane bulup buluşmayacağına eminim neden düştün bu kadar peşine kü

Adamin niyeti belli, senle cinsel isteklerini giderecek ama arkadasiz dicek. Biz ona kibarca yatak arkadasligi diyoruz. Inanma canim, erkeklere bu konuda asla inanma. Seninde karsina duzgun birisi cikar

bilmiyorum sen nasıl birisin ama bu tür ilişkilere karşıysan ben ciddi olmaysn birşeyi sürdürmeyi anlamsız buluyorum diye bilirsin
evlenmeden cinsellik normalmi senin için

Ya hayatinda biri var ya da derdi ...

Boşver ya daha iyilerini bulursun..

Hic takilma... 10 gun nedir... gecer gideeeer...

Hic muhattap olma bitir..

10 gunde sevgili gibi olmak bence iliski kistaslarini degistir. Bu adam belli ki niyeti farkli birsey tabiki oyle yilis yilis davranir. Ama ciddi dusundugu kiza bu sekilde yapmaz. Haftasonu veya baska zaman asls yaklasma derim.

ne kadar kaçarsan o kadar kovalanırsın. bnden sana tafsiye.. haftasonu buluşmaya gtme işim çıktı de sonra o aramadan sakın konuşma. en son msjı daima o atsın yani soru sormadığı sürece cwp verme.. bir ay dayanabilrsen bi ay snra senindr

10 günde zaten sevgili olunmaz yıldırım aşkı değilse.
önce arkadaş olarak başlarsınız, birbirinizi tanırsınız. zamanla sevgi oluşursa cinselliğe yol alırsın.
bu ne hız?
her ne kadar kabul edilmese de, erkekler için iki kadın var: eğlenilecek kadın, evlenilecek kadın.
sen 10 günde adamı koynuna alacak gibi tavır sergilersen ciddi düşünmez.
az ağırdan alın yahu.

Evlenmeyi düşünüyor, ama seninle evlenmeyi düşünmüyor....
Öyle anla orasını ve sepetle bu fırsatçı pişkin adamı.
Bir de 10 günlük ilişkide ne el tutması ne öpmesi ya ne ara oralara geldiniz...
Bu saatten sonra onunla bir ilişki yaşasan senin ısrarınla olmuş olacak ve evliliğe de gitmeyecek.
Adam hevesini almış geçmiş işte, gerisi laf salatası bunu diyemiyor tabii... Adam olan kendini bilir dengesiz davranmaz.
Karmaşık değil basit düşünün.
Onunla kesin olarak görüşme birden bağlantını kopar hiçbir şey sormadan söylemeden asla bi açıklama yapmadan veda bile etmeden. Çok umursamaz ol. Biraz egosunu yıprat. Tamamen sessizliğe gömül. Bir ihtimal döner ama dönmezse de defolsun gitsin. O seni elde etmeye açmaya çalışsın sen onu değil...

Zaten anladıgım kadariyla yeni birini bulmuş bile olur snapchattan snaplarinı izlemiyim diye beni silmiş. Instagramdan takiplesmiyoduk zaten ama fotolari acikti benden sonra fotolarinida kapatti. Bitek facede ekliyim ondada paylasim yapmiyor. Ben asla bisey yazmicam zaten bulusmak icinde haftasonu biyere gitme ihtimalim var ama ben sana haber veririm dedi bi sorun olursa. Sadece Allaha havale ediyorum

Bu erkekler ne fen olmuş böyle ya
Ben sana bişey diyeyim mi birinin oğlu vardı böyle kızları kullanan annesi babası oğlum niye böyle yapıyorsun diyorlar çocuk banane kendini kullandırmasın
Erkeklerin gözünde bu kadar basit
Ne istiyorsun laylaylom mu ciddi ilişki mi kendin seç ona görw yoluna bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…