Bahtsızım Ben

Ayla14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
45
13
3
44
Ben 17 yıllık evliyim.Ama bu evlilik beni çok yordu.Çok cahil ve para düşkünü anne babamdan kaçtım, kızmış şikayetçi, tembel kendisinde suç bulmayan kadın mizaçlı bir adamla evlendim.Her girdiği işten şikayet edip çıkıyor şu arada çalışmıyor öğleye kadar yatıyor ben ailemin verdiği 3-5 kuruşa idare ediyorum çok yoruldum ve ondan çok soğudum iş bulsam çalışacağım ama zor İçinde insanlara karşı ne bir güven nefe bir saygı kaldı kendimi çok bahtsız hissediyorum bana bır akıl verin yada yorum yapın farketmez

Calisma olanagin yokmu, 17 yillik evliymissin
Cocuklarda büyümüslerdir.

17 yıl.. bencede bir iş bulun paranızı kazanın. Ayrılmayı düşünüyor musunuz? Çocuk var mı ?

2 çocuğum var 15-16 yaşlarında bir kız bir erkek.Kızım bile babasının bu huyları yüzünden sevmiyor.Çok acayip kötü bir insan değil ama bir aile babası, aile reis gibi de değil evlenmeyi kendim istediğim içinde ailem bana manevi anlamda hiç destek olmadı zaten onlarda çok acayip şimdilerde maddi anlamda biraz destek oluyorlar ama bu durumdan oldukça uyanıyorum onlardan hiçbirşey almak istemezdim ama mecbur kalıyorum

Ben 17 yıllık evliyim.Ama bu evlilik beni çok yordu.Çok cahil ve para düşkünü anne babamdan kaçtım, kızmış şikayetçi, tembel kendisinde suç bulmayan kadın mizaçlı bir adamla evlendim.Her girdiği işten şikayet edip çıkıyor şu arada çalışmıyor öğleye kadar yatıyor ben ailemin verdiği 3-5 kuruşa idare ediyorum çok yoruldum ve ondan çok soğudum iş bulsam çalışacağım ama zor İçinde insanlara karşı ne bir güven nefe bir saygı kaldı kendimi çok bahtsız hissediyorum bana bır akıl verin yada yorum yapın farketmez
Daha neyi bekliyorsunuz?

Kocam iş hayarının sıkıntılarını öyle bir yansıttığı bana değil çalışmak insanlardan kaçar hale geldim.Birde en son ilimiz bir işyerinde beraber çalıştık o iş yerinde az bir hisseyle ama ortaklarımız o kadar çakal çıktılarki bizim sırtımızda geçinmeye çalıştılar sabah 5:30 akşam 22:00 saatleri arasında canımızı çıkarttılar adamların çok karanlık pis yönleri varmış içlerine girdikten sonra öğrendik açıkçası kocamdan çok tırstı.Bende ne zaman işe girsem hep çakallara denk geliyorum hiç kötü niyetli bir insan değilim niye hep böyle oluyor bende kocam gibi konağın teki oldum

Kaprisli şikayeççi mısınız aslında bu söylediklerimin kadınlar için bir genelleme olarak anlaşılmasını istemem ama adam da bir erkek profili yok benimde boşanmak gibi bir lüksün yok yoksa ideal bir koca ve baba değil

Merak ettim kadın mizacı nasıl oluyor da aşşağılamak için kullanıyorsunuz?
Kadın mizaçlıdan kastı sanırım şu:
Bağırıp çağırmayan yumuşak başlı, kavga anında bile kendini savunamayan, sessiz sakin, masaya yumruğunu vurmayan vs.
Arkadaşın anlatımından bunu anladım. Adam kendini saydırmamış işin özü.
Bi taraftanda iyi insan diyo.
Girdiği işten şikayetçi olmasıda sanırım kendini ezdirmesinden kaynaklanıyo.
Kafamda direk böyle bi profil canlandı

Para duakunu anne babanizdan kacmak icin evlendiniz.bakin size uc kurus yine onlar yardim ediyormus.
Esiniz umarim is bulur yoksa su donemde baskasindan harclik alarak ev gecindirmek mumkun degil

Bağırıp çağırmayan yumuşak başlı, kavga anında bile kendini savunamayan, sessiz sakin, masaya yumruğunu vurmayan vs.

Çok alıngan bir insan herşeyi çok büyütüyor sanırım narsistlik kişilik bozukluğuna var antidepresan kullanıyor ama çok düşük dozda beni deli ediyor.Kısacası adam daha kendisini taşıyamıyor kaldı evliliği valla çok yoruldum kendimi 60 yaşında hissediyorum kocamın bu huyları genetik galiba annesi teyzesi ve abiside aynı hatlarda.

Para düşkünü ailen nasıl 3 -5 kuruş veriyor,mizaçları değiştiyse boşan gitsin adamdan.

"kızmış şikayetçi, tembel kendisinde suç bulmayan kadın mizaçlı bir adamla evlendim." Burda açıklamış kadın mizacını.
Neyse.

Annemleri kirada 2 daireleri var babam emekli zaten kendileri para harcamayı hiç istemezler birde annem anneanlerin temizlik yemek vesaire işlerini yapıyor bazen de evin uzak olmasına rağmen bende gidiyorum temizliğe bu sebepten biraz para veriyorlar bende gıdım gıdım harcıyorum

çocuk bakın
evlere temizliğe gidin
çakallara denk gelmeniz biraz zor bu durumlarda
fabrikaya girin
çaycı olarak başlayın
işkura başvurun
eşiniz de en basitinden boyacı olsun inşaata girsin
çocuklarından utanmıyor mu bu adam
iş beğenmiyorsa kendi patronu olsun
ayakkabı boyasın

İki yetişkin insansınız eliniz ayağınız tutuyor sağlıklısınız. Neden onun bunun vereceği yardımla geçinmeye çalışıyorsunuz? İki tane de çocuk var üstelik. Siz onlara böyle mi örnek oluyorsunuz? Çalışmayın oturun evde nasıl olsa 'yardım' edecek enayi bulunur diye. Ne demek 2 senedir iş bulamamak gider çaycılık yapar hamallık yapar limon satar yine bir iş bulur insan. Çok kızıyorum sizin gibilere, oh evde ye iç yat be güzel hayat!

Back
X