R rmedzo Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2022 604 272 33 31 3 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Danielaa #21 Feryasu .!.: Bugün gittim de sormadı bile aç mısın tok mu Genişletmek için tıkla... Aç tok farketmiyor çünkü. Sabah öğle istediğin saatte verebiliyorsun sonuca etkisi yok.
Feryasu .!.: Bugün gittim de sormadı bile aç mısın tok mu Genişletmek için tıkla... Aç tok farketmiyor çünkü. Sabah öğle istediğin saatte verebiliyorsun sonuca etkisi yok.
A arastirmasever Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2022 77 30 18 38 3 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Danielaa #22 rmedzo .!.: Ultrasonla kist vs var mı yok mu ona bakar tüpler gözükmüyor. Tüpleri ve rahmi detaylı incelemek için rahim filmi şart. O da her merkezde yapılmıyor zaten Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle biliyorum o nedenle kendi kendime alla alla diye diye sordum
rmedzo .!.: Ultrasonla kist vs var mı yok mu ona bakar tüpler gözükmüyor. Tüpleri ve rahmi detaylı incelemek için rahim filmi şart. O da her merkezde yapılmıyor zaten Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle biliyorum o nedenle kendi kendime alla alla diye diye sordum