Saç Rengi ve Saç Boyama bakabilir misiniz guzeller??

bence gerekir. baya turuncu bir renk ve senin saçların koyu ama illada oreal istemessen birkaç boyamada da olabilir istediğin renk.
 
hmm anladm canım pekı cok yıpranır mı sacım daha once hıc boyatmadım cnku bılmıorm o yuzden
 
cok tesekkur ederim canım eminim seninki cok daha guzeldır kaydirigubbakcemile5
 
ben yaptırdım bu renge yakın açıyorlar saçı malesef..çok iyi bir yere yaptırman lazım açtırma işlemini yanma riski war çünkü..ben 2 defa orielle açtrdım saçımı yıpranıyor ewet ama bakımını yaparsan çok yıpranmaz bir kere açtrcaksn zaten ayrıca her yer bu rengi tutturamıyor iyi araştırmalısın resimde gördüğün renkle kafandaki renk genelde aynı olmuyor..!
 
hmm anladm canım saol pekı yavas yavas actırsam olmaz mı oreal kullanmadan?sacım zaten cansız tamamen kaybetmıım bıde allah korusun
 
walla cnm bilmiyorum ki ben ilk açtrdğmda saçımn sadece uçlarnda boya wardı saçım çok yıpranmadı aslnda ama ana saç rengine her renk tutar diyorlar istersen tarçın-bakır dene bir kaç boyamadan snra tutar sanırım ama iyice araştr ben kendim ewde saç açmayı deneyip maffettğim için korkuyorum artk kendim yapmaya =)
 
cok güzel saç rengin keske hic boyatmasan daha sonra kendi rengini cok ararsın rengide modelide cok hos saclarının bu rengi istiyosan actırman gerekiyor öncelikle
 
cok saol cnm ama ınsan degısıklık ıstıo ıste.tarcın bakırı denesem mı acaba ama aynı renk tutar mı ıste???
 
bence de saç rengin çok güzel ama sıkıldıysan yaptır tabi açarlar saçını biraz yıpranır tabi saçların ii bi yere yaptırki yakmasın..
 
cok saol cnm ama ınsan degısıklık ıstıo ıste.tarcın bakırı denesem mı acaba ama aynı renk tutar mı ıste???

canım walla bilmiyorum tutarmı tutmaz mı bak sende şöyle birşey yap saçının alttn bir kısmını al we tarçın bakıra boya eğer renk güzel olursa tamamına boyarsın ilk başta turuncu olmaz ama daha sonrasında o boya akacağı için saç zaten otamatikmen açılır arkadan bir kısmına dipten boya bak renge
 
uf harika bi saç bende istiodum bi ara :) senin saçların ince telli bence orealsiz tutma olasılığı var : ) iyi bir kuaföre yaptırmak lazım..
 
ayyy gercekten miiiiii??? yaaa ıns tutar canım ya bugun kuafore gıttım aslında sordum oda tutar orealsız dedı bıraz daha uzasın yaptrcam ınsallah!tek korkum cok yıpranırsa ıste :KK43: zaten ınce telli :S
 
ya boya her saçı yıpratıyor sen boyat hemen bakım yap yağ filan sür hatta kuaförde yapıyorlar bakım direk ondanda yaptır ihmal etme yıpranacak wakit bulamasın düz boya çok yıpratmaz 2.renk ne onu çzemedim =)
 
hmm anladım canım saol ya 2.rengı cok asırı begenıyorum ben sen begenmedın mı :)
 
benımkı dogal canım ama köpükle vigoyla falan elde edebılırsın dogal dalgalar sanırım.eger dumduz dılse tabı sacların
 
X