H Hainkoca Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 223 88 13 24 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hainkoca #1 Sabah çok az kahverengi pıhtı gibi kan geldi pedim hala temiz.sildiğimde de hiçbirşey yok.adet günğm yerleşme kanaması olabilir mi?
Sabah çok az kahverengi pıhtı gibi kan geldi pedim hala temiz.sildiğimde de hiçbirşey yok.adet günğm yerleşme kanaması olabilir mi?
Nisaberatim Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤ Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 4.836 6.658 88 31 24 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hainkoca #2 Evet yerleşme kanaması genelde adete yakın veya adet gunu olur eger devamı gelmezse test yap canm zaten adet olcaksan bı kaö saat sonra acılırdı
Evet yerleşme kanaması genelde adete yakın veya adet gunu olur eger devamı gelmezse test yap canm zaten adet olcaksan bı kaö saat sonra acılırdı
H Hainkoca Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 223 88 13 24 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hainkoca #3 Nisaberatim .!.: Evet yerleşme kanaması genelde adete yakın veya adet gunu olur eger devamı gelmezse test yap canm zaten adet olcaksan bı kaö saat sonra acılırdı Genişletmek için tıkla... Yok cnmm sabah geldi daha bişey yok.eğer cevap yazabileceksen diğer belirtilerimide yazmak istiyorum
Nisaberatim .!.: Evet yerleşme kanaması genelde adete yakın veya adet gunu olur eger devamı gelmezse test yap canm zaten adet olcaksan bı kaö saat sonra acılırdı Genişletmek için tıkla... Yok cnmm sabah geldi daha bişey yok.eğer cevap yazabileceksen diğer belirtilerimide yazmak istiyorum
H Hainkoca Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 223 88 13 24 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hainkoca #4 Nisaberatim .!.: Evet yerleşme kanaması genelde adete yakın veya adet gunu olur eger devamı gelmezse test yap canm zaten adet olcaksan bı kaö saat sonra acılırdı Genişletmek için tıkla... Yok cnmm sabah geldi daha bişey yok.eğer cevap yazabileceksen diğer belirtilerimide yazmak istiyorum
Nisaberatim .!.: Evet yerleşme kanaması genelde adete yakın veya adet gunu olur eger devamı gelmezse test yap canm zaten adet olcaksan bı kaö saat sonra acılırdı Genişletmek için tıkla... Yok cnmm sabah geldi daha bişey yok.eğer cevap yazabileceksen diğer belirtilerimide yazmak istiyorum
H Hainkoca Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 223 88 13 24 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hainkoca #5 Hala sarımsı akıntım var.anlayamadımmm
Nisaberatim Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤ Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 4.836 6.658 88 31 24 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hainkoca #6 Gırıp gırıp cıkıyorum canm yaz sen evet sarımsı akıntıya donduyse sabah mutlaka test yap
H Hainkoca Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 223 88 13 24 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hainkoca #7 Tek çizgi görmekten artık umudum tükeniyır.test yapmayıp rrnkleri takip edicem.eğer hamileysemdr vyrada yazıcam.çok iatiyorumm bir tontitom olaun
Tek çizgi görmekten artık umudum tükeniyır.test yapmayıp rrnkleri takip edicem.eğer hamileysemdr vyrada yazıcam.çok iatiyorumm bir tontitom olaun