Devlete gittim canım aynen özele gideceğim..özele mi gittiniz
devlete gittiyseniz kadın bir doktorla devam edin özele gidin. hiç aldırış etmeyin diplomalı cahil bu da demekki
yilma pes etme güçlüsün güçlü kalDevlete gittim canım aynen özele gideceğim..
Verdiği ilacı kullanayım mı bilemedim:/ gerçi basladım ama baska doktorla devm ediceksem acaba kullanmasam mı?yilma pes etme güçlüsün güçlü kal
devlette genelde çok yüzeysel konuşur ilaç yazar yollarlar ama sana tam bir kıro denk gelmiş.. özelden daha rahat olacgain kadın birine git ki tüm derdini rahatça anlat
Devlet sadece ilaç yazıp gönderiyor. Ben kaç defa gittim. İstanbuldaysanız önerebileceğim tek yer Bakırköy. Ama imkanınız varsa terapi alın. Devlettekiler grip gibi reçeteleyip yolluyorKzlar daha önce yazmıştım buraya hayatın anlamı diye konu açmıştım hatırlarsınız beni..psikoloğa git diye ler olmuştu.Kzlar ben gittim ve ne oldu biliyor musunuz..Ama keşke gitmeseydim!! sizin söylediklerinizin bir tanesini bile söylemedi..o kadar moralimi bozdu ki anlatamam.. çok ön yargılıydı.Kadın olduğum için.Erkek arkadaşımla yaşadıklarımı anlattm değer görmek istediğimi sizin bahsettiğiniz gibi öz benliğimi yitirdiğimden bahsettim oralı olmadı bana söylediği tek şey ki onu da azarlayan bir tonla söyledi gidip insanlara yardım edersem sevilirmişim.. ben öz saygıdan,değerden bahsediyorum adam şartlı bir sevgi kazanmaktan! Ya yuh....o diplomayı nasıl aldın.kıZlar hani size bahsetmistim ya erkekler sadece cinsel anlamda yaklaşıyor bana diye size yemin ediyorum doktorun tek yaptığı şey baştan aşağı süzmek ve saçma sapan şeyler söylemek oldu hal ve hareketlerinden çok rahatsız oldum yani anladım biraz ne düşündüğünü.. ilaç yazıp gönderdi.Kendimi iyice kötü hissettirdi. Bilseydim kadın doktora giderdim adam odaklanamadı bile söylediklerime...
Kzlar daha önce yazmıştım buraya hayatın anlamı diye konu açmıştım hatırlarsınız beni..psikoloğa git diye ler olmuştu.Kzlar ben gittim ve ne oldu biliyor musunuz..Ama keşke gitmeseydim!! sizin söylediklerinizin bir tanesini bile söylemedi..o kadar moralimi bozdu ki anlatamam.. çok ön yargılıydı.Kadın olduğum için.Erkek arkadaşımla yaşadıklarımı anlattm değer görmek istediğimi sizin bahsettiğiniz gibi öz benliğimi yitirdiğimden bahsettim oralı olmadı bana söylediği tek şey ki onu da azarlayan bir tonla söyledi gidip insanlara yardım edersem sevilirmişim.. ben öz saygıdan,değerden bahsediyorum adam şartlı bir sevgi kazanmaktan! Ya yuh....o diplomayı nasıl aldın.kıZlar hani size bahsetmistim ya erkekler sadece cinsel anlamda yaklaşıyor bana diye size yemin ediyorum doktorun tek yaptığı şey baştan aşağı süzmek ve saçma sapan şeyler söylemek oldu hal ve hareketlerinden çok rahatsız oldum yani anladım biraz ne düşündüğünü.. ilaç yazıp gönderdi.Kendimi iyice kötü hissettirdi. Bilseydim kadın doktora giderdim adam odaklanamadı bile söylediklerime...
Dayımın doktoru gibi hafiften bi kafa gitmiş demek ki onun. İnsanlarla uğraşıyorlar napsanlar onların da kayış kopuyor bir yerde. Moralini bozma, doktor değiştir.Kzlar daha önce yazmıştım buraya hayatın anlamı diye konu açmıştım hatırlarsınız beni..psikoloğa git diye ler olmuştu.Kzlar ben gittim ve ne oldu biliyor musunuz..Ama keşke gitmeseydim!! sizin söylediklerinizin bir tanesini bile söylemedi..o kadar moralimi bozdu ki anlatamam.. çok ön yargılıydı.Kadın olduğum için.Erkek arkadaşımla yaşadıklarımı anlattm değer görmek istediğimi sizin bahsettiğiniz gibi öz benliğimi yitirdiğimden bahsettim oralı olmadı bana söylediği tek şey ki onu da azarlayan bir tonla söyledi gidip insanlara yardım edersem sevilirmişim.. ben öz saygıdan,değerden bahsediyorum adam şartlı bir sevgi kazanmaktan! Ya yuh....o diplomayı nasıl aldın.kıZlar hani size bahsetmistim ya erkekler sadece cinsel anlamda yaklaşıyor bana diye size yemin ediyorum doktorun tek yaptığı şey baştan aşağı süzmek ve saçma sapan şeyler söylemek oldu hal ve hareketlerinden çok rahatsız oldum yani anladım biraz ne düşündüğünü.. ilaç yazıp gönderdi.Kendimi iyice kötü hissettirdi. Bilseydim kadın doktora giderdim adam odaklanamadı bile söylediklerime...
5 dk, sonra hooop yazıyorlar ilacı, şeker verir gibi. Dünyanın en normal insanı olsan bir prozac vermeden bırakmazlar.İlaç yazdığına göre psikiyatriste gitmiş arkadaş zaten onlar fazla dinlemiyorlar ki
Psikolog ilaç yazamaz ki psikiyatri yazarKzlar daha önce yazmıştım buraya hayatın anlamı diye konu açmıştım hatırlarsınız beni..psikoloğa git diye ler olmuştu.Kzlar ben gittim ve ne oldu biliyor musunuz..Ama keşke gitmeseydim!! sizin söylediklerinizin bir tanesini bile söylemedi..o kadar moralimi bozdu ki anlatamam.. çok ön yargılıydı.Kadın olduğum için.Erkek arkadaşımla yaşadıklarımı anlattm değer görmek istediğimi sizin bahsettiğiniz gibi öz benliğimi yitirdiğimden bahsettim oralı olmadı bana söylediği tek şey ki onu da azarlayan bir tonla söyledi gidip insanlara yardım edersem sevilirmişim.. ben öz saygıdan,değerden bahsediyorum adam şartlı bir sevgi kazanmaktan! Ya yuh....o diplomayı nasıl aldın.kıZlar hani size bahsetmistim ya erkekler sadece cinsel anlamda yaklaşıyor bana diye size yemin ediyorum doktorun tek yaptığı şey baştan aşağı süzmek ve saçma sapan şeyler söylemek oldu hal ve hareketlerinden çok rahatsız oldum yani anladım biraz ne düşündüğünü.. ilaç yazıp gönderdi.Kendimi iyice kötü hissettirdi. Bilseydim kadın doktora giderdim adam odaklanamadı bile söylediklerime...
Mutluluk kapsülü5 dk, sonra hooop yazıyorlar ilacı, şeker verir gibi. Dünyanın en normal insanı olsan bir prozac vermeden bırakmazlar.
Bana lustral, risperdal, rexapin ve efexordan sonra sanki boş poşet yutmuşum gibi geldi, ilaç kullandığımı bile anlamadım.Mutluluk kapsülüilla ki her giden denemiştir
Evet canım psikiyatriste gittim yanlş yazmışmPsikolog ilaç yazamaz ki psikiyatri yazar
Bana paxera verdiBana lustral, risperdal, rexapin ve efexordan sonra sanki boş poşet yutmuşum gibi geldi, ilaç kullandığımı bile anlamadım.
Kzlar daha önce yazmıştım buraya hayatın anlamı diye konu açmıştım hatırlarsınız beni..psikoloğa git diye ler olmuştu.Kzlar ben gittim ve ne oldu biliyor musunuz..Ama keşke gitmeseydim!! sizin söylediklerinizin bir tanesini bile söylemedi..o kadar moralimi bozdu ki anlatamam.. çok ön yargılıydı.Kadın olduğum için.Erkek arkadaşımla yaşadıklarımı anlattm değer görmek istediğimi sizin bahsettiğiniz gibi öz benliğimi yitirdiğimden bahsettim oralı olmadı bana söylediği tek şey ki onu da azarlayan bir tonla söyledi gidip insanlara yardım edersem sevilirmişim.. ben öz saygıdan,değerden bahsediyorum adam şartlı bir sevgi kazanmaktan! Ya yuh....o diplomayı nasıl aldın.kıZlar hani size bahsetmistim ya erkekler sadece cinsel anlamda yaklaşıyor bana diye size yemin ediyorum doktorun tek yaptığı şey baştan aşağı süzmek ve saçma sapan şeyler söylemek oldu hal ve hareketlerinden çok rahatsız oldum yani anladım biraz ne düşündüğünü.. ilaç yazıp gönderdi.Kendimi iyice kötü hissettirdi. Bilseydim kadın doktora giderdim adam odaklanamadı bile söylediklerime...
Bırakınca yine eskisine mi dönülüyor? Yani eski ruh halineMutluluk kapsülüilla ki her giden denemiştir
Tedaviye göre bence tedavi bitmediyse hiç bi etkisi olmuyo yokluk çekiliyor.Bırakınca yine eskisine mi dönülüyor? Yani eski ruh haline
Size hangi psikolog ilac yazdi? Ismi nedir bu doktorun psikologlarin yasal olarak ilac yazma yetkileri yoktur. Zaten o ilaci alamazsınız da. Anlattiklariniz cok yüzeysel seyler bir dr nasil bu sekilde bir tavır takinabilir şaşırtıcıKzlar daha önce yazmıştım buraya hayatın anlamı diye konu açmıştım hatırlarsınız beni..psikoloğa git diye ler olmuştu.Kzlar ben gittim ve ne oldu biliyor musunuz..Ama keşke gitmeseydim!! sizin söylediklerinizin bir tanesini bile söylemedi..o kadar moralimi bozdu ki anlatamam.. çok ön yargılıydı.Kadın olduğum için.Erkek arkadaşımla yaşadıklarımı anlattm değer görmek istediğimi sizin bahsettiğiniz gibi öz benliğimi yitirdiğimden bahsettim oralı olmadı bana söylediği tek şey ki onu da azarlayan bir tonla söyledi gidip insanlara yardım edersem sevilirmişim.. ben öz saygıdan,değerden bahsediyorum adam şartlı bir sevgi kazanmaktan! Ya yuh....o diplomayı nasıl aldın.kıZlar hani size bahsetmistim ya erkekler sadece cinsel anlamda yaklaşıyor bana diye size yemin ediyorum doktorun tek yaptığı şey baştan aşağı süzmek ve saçma sapan şeyler söylemek oldu hal ve hareketlerinden çok rahatsız oldum yani anladım biraz ne düşündüğünü.. ilaç yazıp gönderdi.Kendimi iyice kötü hissettirdi. Bilseydim kadın doktora giderdim adam odaklanamadı bile söylediklerime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?