Bakar mısınııızz🥹

Ay inşallah yaaaa dua edelim birbirimize inşallah vardır sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız😍
İnşallah vardır iyi düşünün hep hemen kan vermicekseniz eğer adete kadar testi tekrarlayın ben öyle yapmıştım adet günüm 1/2 gün gecikene kadar evde her markanın testini yaptım gün aşırı çizgiler daha da netleşmeye başlıyor güzel haberler alırsınız inşallah bizede haber verinn 🌸🫶🏻

İnşallah vardır iyi düşünün hep hemen kan vermicekseniz eğer adete kadar testi tekrarlayın ben öyle yapmıştım adet günüm 1/2 gün gecikene kadar evde her markanın testini yaptım gün aşırı çizgiler daha da netleşmeye başlıyor güzel haberler alırsınız inşallah bizede haber verinn 🌸🫶🏻
Evet kan vermeyi düşünmüyorum gecikmeye kadar elimde tek test kaldı ona göre yol alacağım. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur ❣️

Benim de eşim bugün prodoctor erken gebelik almış sabah ilk idrarla deneyeceğim 2 gündür ovulasyon da hep pozitif cikiyo birazda oyuzden umutlandım aslinda
Ben dün akşam gece yaptım ama çok çay su vs içtim silik çıktı onu bilemiyorum yaaa inşallah gebelik testiniz pozitif çıkar ❤️❤️

Âmin hepimiz goruruz insallah🫠 aslında benim oğlumda geç dollenmeydi ta adetimin geçmesinin 10.gununde ogrenmistim öncesinde hep negatifti ama insan hevesleniyor iste
İnşallah benimde adetim geçti test sipariş etmiştim yarın gelecek Prodoctor inşallah çift çizgiyi görürüm nimo testim silik çıkmıştı 9 gündür bel ağrısı çekiyorum
IMG_8156.webp

Kızlar çizgi var mı bana mı öyle geliyor bakar mısınız lütfen 🥹🥹
Aynısı benim başıma gelmişti önce 2 çizgi bariz belliydi sonrasında yaptığım testlerde silindi
Hata kan tahlilinde hamilesimiz demişlerdi silik çıktıktan sonra gidip kan verdiğimde tutmadığını söylemişlerdi ben öyle adlandırıyorum başka tıbbi bir terimi olabilir

Back
X