- 29 Aralık 2024
- 2.054
- 1.102
- 48
Yani artık oyleysede deneyip gorucez bakalim nasipte öteye yol yokEvet daha önce burada ben okudum 2 kez yumurtlama görenler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani artık oyleysede deneyip gorucez bakalim nasipte öteye yol yokEvet daha önce burada ben okudum 2 kez yumurtlama görenler![]()
Hemde değerlendirin diyorlar pek hakim olmadığımız şey oluncaYani artık oyleysede deneyip gorucez bakalim nasipte öteye yol yok![]()
Ay benimle aynısın 13 mayısta adet günü ama inşallah bekleyen herkese nasip olsunda âdet olmayız bu ayHayır geçmedi uygulamaya göre 8 gün kaldı diyor ama bence bat biraz daha erken çünkü bu kadar silik göremezdim diye düşünüyorum![]()
AmiiiiinnnnnAy benimle aynısın 13 mayısta adet günü ama inşallah bekleyen herkese nasip olsunda âdet olmayız bu ay![]()
Mecbur degerlendircezHemde değerlendirin diyorlar pek hakim olmadığımız şey olunca![]()
En iyisi biraz bekleyin bakalim tabiki stresten etkiliyor ama belki de bebistendirOvulasyon testi yaptım aslında gec yumurtlama olmadı bence.stresden regli olamıyorum sanirim
İnşallah ama bir terslik var gibi.bugun kan verdim sonunda yarın çıkar sonucu.En iyisi biraz bekleyin bakalim tabiki stresten etkiliyor ama belki de bebistendir![]()
Benim 2 gündür baş dönmem ve mide bulantım var onun öncesi de yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrımBelirtileriniz varmı
İnşallah olumlu sonuç alırsınızBenim 2 gündür baş dönmem ve mide bulantım var onun öncesi de yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrımsık idrara çıkıyorum ama ben normal zamanda da sık çıkarım zaten onu ayırt edemedim göğüslerim de adet öncesi gibi onda da fark yok
Kan testi verdim 26 çıktı bakalım bundan sonrası nasipppİnşallah olumlu sonuç alırsınız![]()
Benimde 11 Mayıs diyormuş uygulama ama tam bilemiyorum yarın tekrar kan vereceğim inşallah sağlıkla artarAaa o zaman hamilesiniz ve çok yenibenim adete var daha 12.13 mayıs gibi beklemedeyim
![]()
Gözün aydın canim hayırlısıyla kucağında alirsin inşallahKan testi verdim 26 çıktı bakalım bundan sonrası nasipppsiz ne yaptınız?
![]()
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarımızda birbirimize yer verelim isteyen herkes yaşasın inşallah sağlıklaGözün aydın canim hayırlısıyla kucağında alirsin inşallah![]()
Elimde bi tane daha Laboquick test vardı bi tık daha koyulaşmışOvülasyon testi yapsan çizgiler eşit koyu çıkar belkide şuan![]()
8de aşırı silikti 7de az silikti bugün artık belli Laboquick testlerim :)Ay bende yapayım o zaman adete net kaç gün varken gördünüz silik benim şuan 8 gün var![]()
O zaman ben 5 gün varken yapayım inşallah sağlıkla artar değeriniz çok sevindim8de aşırı silikti 7de az silikti bugün artık belli Laboquick testlerim :)