hahaha insallah güzel sonuclar alırsınızAy heycan yaptım
Ay insallah yahahaha insallah güzel sonuclar alırsınız
Ovulasyon olarak pik degil birkac gun yapip takip etmeniz gerekiyor.Ovulasyon testim şimdi yaptım daha 2 gün önce deneme oldu bugün test yaptım pozitif mi sayılıyor bu da
pik ya nasıl değilOvulasyon olarak pik degil birkac gun yapip takip etmeniz gerekiyor.
C ve t nin yerine simdi baktim ben bu marka kullanmamistim dogru haklisinpik ya nasıl değil
Ay kafam karıştıC ve t nin yerine simdi baktim ben bu marka kullanmamistim dogru haklisin
Sen yumurtlama olup olmadığını ogrenmek icin soruyorsun degil mi?Ay kafam karıştıdur bir de kaset test var onu da yapayım
Ahhaha evet onun için sordumSen yumurtlama olup olmadığını ogrenmek icin soruyorsun degil mi?
Benimde kafam karıştı
Bak kaset testte böyle çıktı t çizgisi daha koyuSen yumurtlama olup olmadığını ogrenmek icin soruyorsun degil mi?
Benimde kafam karıştı
C ve t nin yerine simdi baktim ben bu marka kullanmamistim dogru haklisin
Pik değil bu canım bak pik böyleBak kaset testte böyle çıktı t çizgisi daha koyu
Kontör çizgisi silik bende de işte t çizgisi daha koyu şimdi aldigim kişiye sordum pil dedi ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca da pik sayılıyormusPik değil bu canım bak pik böyleEki Görüntüle 3588660
Aaaa c ve t ye bakmadan aöylemişimKontör çizgisi silik bende de işte t çizgisi daha koyu şimdi aldigim kişiye sordum pil dedi ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca da pik sayılıyormus
Eevet evet var sen degerlendir sonra da siliklesmesini takip et catlayip catlamadigini da gorursun :)Bak kaset testte böyle çıktı t çizgisi daha koyu
Hahaha ya o akdar kafam karıştı ki aldığım yere yazdım cevap vermedi hemen buraya mesaj atayım dedim sabırsız bir insan olduğum içinAaaa c ve t ye bakmadan aöylemişimpik pik haydi değerlendirmeeeye
Ay bende karistirdim az onceAaaa c ve t ye bakmadan aöylemişimpik pik haydi değerlendirmeeeyeeee
Sperm sorunu yoksa her gun de degerlendir ama bence gun asiri daha saglikli sperm kalitesi icin. Bana kadin dogum gun asiri onerdiHahaha ya o akdar kafam karıştı ki aldığım yere yazdım cevap vermedi hemen buraya mesaj atayım dedim sabırsız bir insan olduğum içinsuan 3 gün değerlendirme mi olmalı yada bir gün değerlendirme ara sonra yine onu anlayamadim bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?