esinde sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste eğer sorun varsa bir dolu bir boşHahaha ya o akdar kafam karıştı ki aldığım yere yazdım cevap vermedi hemen buraya mesaj atayım dedim sabırsız bir insan olduğum içinsuan 3 gün değerlendirme mi olmalı yada bir gün değerlendirme ara sonra yine onu anlayamadim bir tek
Tamam çatlama n zaman olur ki çatlama olduktan sonra mı sayacagiz üstüne 14 günEevet evet var sen degerlendir sonra da siliklesmesini takip et catlayip catlamadigini da gorursun :)
Ay onu hiç bilmiyoruz ki var mı yok muesinde sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste eğer sorun varsa bir dolu bir boş
Ay onu hiç bilmiyoruz ki var mı yok muSperm sorunu yoksa her gun de degerlendir ama bence gun asiri daha saglikli sperm kalitesi icin. Bana kadin dogum gun asiri onerdi
Ne zamandan beri deniyorsunuzzzAy onu hiç bilmiyoruz ki var mı yok mu
1 sene olmadı daha 8-9 ay falan anca olmuşturNe zamandan beri deniyorsunuzzz
sperm testi versin ama belki sende sorun yoktur onda vardır tatlım1 sene olmadı daha 8-9 ay falan anca olmuştur
Ben baktırdım doktorum hiç sorun yok dedi bana eşimde en kısa zamanda gidecek işten izin alabilsesperm testi versin ama belki sende sorun yoktur onda vardır tatlım
Gitsin gitsinBen baktırdım doktorum hiç sorun yok dedi bana eşimde en kısa zamanda gidecek işten izin alabilse
Degisiyor herkeste ama 1-2 gune catlar heralde. Aynen catlama sonrasi surec baslar :)Tamam çatlama n zaman olur ki çatlama olduktan sonra mı sayacagiz üstüne 14 gün
Eşin sperm testi versin bence kadinlarin tahlilelri zor erkegin once muayeene olmasinsa fayda var.Ay onu hiç bilmiyoruz ki var mı yok mu
Eşimde gidecek zaten istem izin alsın direk o da gidecek teste nasıl ilerliyor bu tahliller bilemiyorum gerçi ama işten izin alırsa gidecekEşin sperm testi versin bence kadinlarin tahlilelri zor erkegin once muayeene olmasinsa fayda var.
Anladım e şimdi gitse mesela 3-5 gün ilişki olmamış olsa o gün yapmazlar mi testBizdeki surec soyleydi üroloji muayenesine gitti, sonra test icin randevu aldi. 3-5 gun iliski olmamali test oncesi.
Randevu verirlerse olur musaitlik varsa. Kan tahlili gibi degil bu hemen bakilmasi lazim randevulu oluyormuş, ozel hastanede sira yoktur belki bakarlar ama ozel sigorta karsilamiyor 2800 vermistik bizAnladım e şimdi gitse mesela 3-5 gün ilişki olmamış olsa o gün yapmazlar mi test
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler icinRandevu verirlerse olur musaitlik varsa. Kan tahlili gibi degil bu hemen bakilmasi lazim randevulu oluyormuş, ozel hastanede sira yoktur belki bakarlar ama ozel sigorta karsilamiyor 2800 vermistik biz
Devlette yapılıyor mu pekiRandevu verirlerse olur musaitlik varsa. Kan tahlili gibi degil bu hemen bakilmasi lazim randevulu oluyormuş, ozel hastanede sira yoktur belki bakarlar ama ozel sigorta karsilamiyor 2800 vermistik biz
Hic bilmiyorum yapiliyordur illaki ama nasil surec bilmiyorumDevlette yapılıyor mu peki
Hic bilmiyorum yapiliyordur illaki ama nasil surec bilmiyorum
Anladım çok teşekkür ederimHic bilmiyorum yapiliyordur illaki ama nasil surec bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?