Gözükmüyor malesef ama olsa bile şuan çok erken 8 gunEki Görüntüle 3588868 çatlamanın 8.günü yaptım negatif sanırım siz görebiliyor musunuz?
Aynen ama kasıklqrımda bugün cok ağrı var ve yorgunlukGözükmüyor malesef ama olsa bile şuan çok erken 8 gun
7 gün daha bekle canım sonra tekrarla şuan çok erken çünkü çıkmaz testte 7-8 gün sonra tekrar et testiAynen ama kasıklqrımda bugün cok ağrı var ve yorgunluk
Bakalım insallah çıksr ya ümidimi kaybetmek istemiyorum7 gün daha bekle canım sonra tekrarla şuan çok erken çünkü çıkmaz testte 7-8 gün sonra tekrar et testi
Kaybetme günü gelene kadar hep ümit vardır ama yoksa da sakın canını sıkma inan en güzeli hazırlanıyordurBakalım insallah çıksr ya ümidimi kaybetmek istemiyorum
İnşallah. Bu ay dostinex kullandım hormonumun yüksekliğinden başka bir sorunum yok elhamdülillah. Eşimde de yok. Sabredelim bekleyelimKaybetme günü gelene kadar hep ümit vardır ama yoksa da sakın canını sıkma inan en güzeli hazırlanıyordur
Allah'a şükür canım ikinizde sagliklisiniz Allah'ım bekletiyorsa guzellestiriyordur unutma bunuİnşallah. Bu ay dostinex kullandım hormonumun yüksekliğinden başka bir sorunum yok elhamdülillah. Eşimde de yok. Sabredelim bekleyelim
Biraz önce namaz kılarken bayılacakmış gibi oldum terledim bildiğin ellerim titredi sıcak bastı yaAllah'a şükür canım ikinizde sagliklisiniz Allah'ım bekletiyorsa guzellestiriyordur unutma bunu
Yaptınız mı testBiraz önce namaz kılarken bayılacakmış gibi oldum terledim bildiğin ellerim titredi sıcak bastı ya
Dün adet günümden 1 gün önceydi yaptım negatif çıktı awox yaptım ama 20 üstünü algılıyormış. bugün adet günüm bakalımYaptınız mı test
Canım hadi hayırlısı beni de haberdar et merak ettimDün adet günümden 1 gün önceydi yaptım negatif çıktı awox yaptım ama 20 üstünü algılıyormış. bugün adet günüm bakalım
Sen ne yaptınnnAnladım
Canım hadi hayırlısı beni de haberdar et merak ettim
Ben bekliyorum şuanSen ne yaptınnn
Kaç gün kaldı adetineBen bekliyorum şuanama dünden beri sol tarafım hafif bastırınca inanılmaz bir acı yasiyorum test için gün sayıyorum bir de
Daha çok varKaç gün kaldı adetine
Ay cok varmış daha rabbim hayırlısını versinDaha çok var4 gün oldu yumurta catlayali ortalama 10-11 gün var suan
Evet var baya ovulasyon testi ile takip ediyorum ben çatlama yeni olduAy cok varmış daha rabbim hayırlısını versin
Çatlamanın 13günü bugün testler negatif adet günümdü olmadım.. Akşamüstü aşırı mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğğ ile bayıldım.. testler negatif ama olsa çıkar mıydı acaba 12 günde bile yerleşme olabiliyor diyorlarEve
Evet var baya ovulasyon testi ile takip ediyorum ben çatlama yeni oldu
Geç döllenme olunca evde yapılan testlerde çıkmıyor canımÇatlamanın 13günü bugün testler negatif adet günümdü olmadım.. Akşamüstü aşırı mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğğ ile bayıldım.. testler negatif ama olsa çıkar mıydı acaba 12 günde bile yerleşme olabiliyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?