Bakar mısınız nasıl nasıl bir adamla birlikteyim??

Selinaayyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
16
6
1
24
3 aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana hiç hediye almadı hediye alıp vermeyi sevmiyor doğum gününü önemsemiyor annesine bile hediye almak isteyip vazgeçti birkaç gün sonra doğum günüm var hediye almaz diye düşünüyorum malesef beni sevse mutlaka hediye alır mıydı aramayı sevmiyor akşamları 5 dk sesimi duyuyor o kadar ve beni ailesine söylemiyor zamanı gelince öğrenirler diyor ama bunların yanında önceden aklında evlilik olmadığını benden sonra evlenmeyi istediğini söylüyor ben dedim ki benden soğursan söyle ben senden soğumam ki diyor soğuyamam senden diyor benle hem evlenmek istediğini söyleyip hem de böyle davranıyor normal mi? Ayrıca benle uyumak istediğini benle kalmak istediğini söyledi ve bir şey yaşanmayacak diyor sizce beni kullanıyor olabilir kullansa 3 ay sevgili olup gelecek hayali kurar mıydı?

Sevdiği kadına emek vermeyen adamdan fazla beklentiye girme bence

Erkeklere göre daha duygusal varlıklarız ve bazı erkekler bunu kullanmayı iyi biliyor. Benim düşüncem daha üç aylık bir sevgililik varsa ortada ve sizi bu kadar şüpheye sokuyorsa durup bir düşünmeniz gerekiyor. Ve köprüden geçene kadar ayıya dayı dendiğini de unutmamak lazım. Bazı istekleri için sizin hayal ettiğiniz gibi davranıyor olabilir

Beni yanlış anlama ama böyle erkeklerle çok ilerlemez çünkü sen hep bir beklenti içinde olursun o ise odun gibi davranmaya devam eder umursamaz cimri bir tip gibi
Evet gerçekten fazla umursamaz bir insan cimri diyemiyorum hesabı hep o öder yedirir içirir beni ama mesela akşam dışarıda olsam geciksem başıma bir şey gelecek diye korkar ya da yemek yemediğim zamanlar oluyordu kilo verme kendine bak yediğin yemeğin fotoğrafını görmek istiyorum diyor tamamen değer vermiyor diyemiyorum ama sanki yeterli de değilmiş gibi geliyor peki sence kullanıyor olabilir mi

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum beni kullanıyor olabilir kullanıyor mu yani

Bazı insanlar hediye olayını çok önemsemez ama sizin için önemliyse,beklentinizi karşılayacak bir yapıda değilse erkenden yollarınızı ayırın.Neden sizi kullansın ki?Kullanmayı gerektirecek bir durum göremedim yazdıklarınızda.

bu soruyu soran kişinin muhtemelen yaşı küçük...
3 aylık ilişkiden ciddiyet bekleyip aile tanışması mı umdun ! henüz birbirinizi bile tanımıyorsunuz , evlilik evcilik oynuna benzemiyor tatlım. hediye almıyorsa huyu değişmez beklentin olmasın

Benimle uyumak kalmak istediğini söyledi ve cinsel arzusu fazla bir insan arada belli ediyor ve ben istemeden bir şey yaşanmayacağına söz verdi kaç defa kalmak istemiyorum kullanıyor olabilir mi diye

Benimle uyumak kalmak istediğini söyledi ve cinsel arzusu fazla bir insan arada belli ediyor ve ben istemeden bir şey yaşanmayacağına söz verdi kaç defa kalmak istemiyorum kullanıyor olabilir mi diye
Normal,sağlıklı olan her erkek bunu ister ama kullanıp kullanmadığı konusunda ve samimiyeti hakkında birşey diyemem,ona zamanla siz karar vereceksiniz.

Allah razı olsun tecavüz etmeyeceğin için deseydiniz bir de?! ...Vakit ayırmıyor. Değer vermiyor. Hadı gel diyip el ele tutuşup gezip tozmak da parayla değil ya.. Salın gitsin.

İlişki içinde olduğunuz kişi kaç yaşında? hem size düşüncesiz davranıyor hemde yan yana yatmak istiyor bu nasıl bir şey anlamadım açıkcası ve bir şey yapmıcam desede illa öpüp mıncıklamak vs isticektir bilginiz olsun... iyi düşünün..

Bu ilişki yaş ben sana diyim bacım seninle uyuyacak mış eeee birşey yaşanmayacakmış geçsin o işleri hem evlenmek istemediğini söylüyor hemde seninle uyumak falan filan istiyor, tavizler tavizler i doğurur sınırlarını çiz ve ona Göre davranmasını iste davranmıyor mu hadi eyvallah de bak o zaman nasıl kıymete biner

3 aylık bir arkadaşlıkta evlenmeyi düşünmekte ..

23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…