BAKAR MISINIZ :)

denizdehayatvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
201
252
33
Günaydın hanımlar, hayırlı ramazanlar

Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
Sorunum şu ki karşı apartmandaki komşumuzun köpeği balkando yaşıyor yazları. Çok küçük bir balkon ve hayvan sıkılıyor olmalı her gece sabaha kadar havlıyor. Onların balkonla benim odam karşılıklı aramızda en fazla 20m vardır.
Üst kat komşumuzda çok şikayetçi sabah erkenden işe gidiyoruz ve 0 uyku ile.
Geçen sene sahiplerine söyledik havlamıyo diye bizi tersledi. Başka şikayetçi var mı bilmiyorum normalde bizim odalarımız oturma odası olarak kullanılıyor ama üst kat komşuyla benimkisi yatak odamız.

Zabıtayı aradık geçen sene biz bakmıyoruz dedi. Ne yapabiliriz bu durumda ? Malum ramazan zaten gece kalkıyoruz sabaha kadar uyuyamadım.
Ezan okunuyor uluyo insan geçiyo havlıyo arabaya havlıyo :ruh:

G.. kadar balkonda hayvan besleyince hayvansever mi olunuyor onu da anlamadım yazık günah yani tek başına !!!!

Hayvana çok üzüldüm, doyasıya koşmak varken balkondan kendince oyun yapıyor.

Köpekçiğin gün boyunca orada tıkılı kaldığına eminseniz hayvan hakları derneklerini falan harekete geçirebilirsiniz belki. Zabıtadan çok daha ısrarcı olacaklardır.

Hayvn yazik ya hapis resmen. Genis serbest oram lazim ona ve her gun yuruyus yapmasi lazim. Hem psikolojik hem fiziksel bir ihtiyac onun icin. Hasta olur hayvancagiz.

Hayvana çok üzüldüm, doyasıya koşmak varken balkondan kendince oyun yapıyor.

Köpekçiğin gün boyunca orada tıkılı kaldığına eminseniz hayvan hakları derneklerini falan harekete geçirebilirsiniz belki. Zabıtadan çok daha ısrarcı olacaklardır.

büyük bir köpek mi? yazık ya hayvancağızı neden içeri almıyor?

Köpek orta büyüklükte kışın içeride yazın dışarda. Bilmiyorum neden alınmıyor ama sabaha kadar havlıyo yazık. Gündüz göremiyorum ne yaptıklarını ama gece hiç susmuyo. Hiç uyumuyoruz bu konuda yapılcak birşey yok mu ki hem bizim hem köpeğin iyiliği için :KK64:

kendileri de havlamadan rahatsız olurlar aslında
sonuçta onlara daha yakın
onlar nasıl uyuyor acaba
düzgünce konuşmaktan başka çare bulamıyorum

şimdi bi yolunu buldurup köpeği belediyeye falan verseniz sonu barınak olur yani bir nevi hastalık ve ölüm. ona da gönlünüz el vermez bence.

böyle insanlar konuşmadan da anlamıyorular bizimde komşudan yana sıknıtılarımız var ne yapılacak bilmiyorum polisde çare değil çünkü tekrarlanıyor sürekli yaptıkları :sopa:

Offff yaa saçını başını yolcam kadının yani !
Sırf bunun için 1 gün uykusuz kalıp sabaha kadar köpeğin havlamasını videoya alıp onlara izleticem ! Üstelik balkon pencere kapalı vaziyette o derece yani.

Çekin ve bulunduğunun yerin hayvan hakları gruplarına iletin onlar yardımcı olur. Belediyeye ve Su işleri müdürlüğüne haber verin. Ama onlar hayvanı alabilirler bu da onun için iyi olmaz günahına girersiniz!

Köpeğin barınağa verilmesini hiç istemem zaten kıyamam ki bebek gibi bakıma muhtaç..
Ama dernek kafama çok yattı onu deneyeceğim :super:

Köpeğin barınağa verilmesini hiç istemem zaten kıyamam ki bebek gibi bakıma muhtaç..
Ama dernek kafama çok yattı onu deneyeceğim :super:
Valla sizinki gibi bir komşu bizde de var maalesef, bizim komşunun köpeği yaz kış balkonda ve iri bir ırk, hayvan ufacık balkonda bir koşuyor ev temelinden sarsılıyor, devamlı havlıyor, tüm komşular hayvana acıdığımızdan barınağa gitmesin diye sabredip bakan komşuyu uyarıp duruyoruz ama nafile.
Balkonda bakılmaz, bakılmamalı.

Valla sizinki gibi bir komşu bizde de var maalesef, bizim komşunun köpeği yaz kış balkonda ve iri bir ırk, hayvan ufacık balkonda bir koşuyor ev temelinden sarsılıyor, devamlı havlıyor, tüm komşular hayvana acıdığımızdan barınağa gitmesin diye sabredip bakan komşuyu uyarıp duruyoruz ama nafile.
Balkonda bakılmaz, bakılmamalı.
Herkes kendine müslüman çevreyi ve ya hayvancıkları düşünen yok. Çekiyoruz napalım:silah:

Back
X