- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Kac yasındasın, okuyor musun, calısıyor musunNeden olmuyor istiyorum falan degil ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasındasın, okuyor musun, calısıyor musunNeden olmuyor istiyorum falan degil ama :)
24 okuyorumKac yasındasın, okuyor musun, calısıyor musun
O bende de var geçmiyoeKizlar sevgi acligi cekiyorum. Nasil gecer bu durum. Suan biri olma gibi bir durumda yok
Ya nasil cevrenizde erkek yok? Ben bu cevremdeerkek yok diyenleri anlamiyorum. Insanin en basitinden lise arakadaslari olur. Hic mi kimseyle samimiyetiniz olmadi arkadaslik kurmadiniz?Yani cevremde erkek yokk ben umidi kestim artik
sevginin çeşidi vardır... anne sevgisi, eş sevgisi, hayvan sevgisi, evlat sevgisi... sizinki nasıl bir açlık?Kizlar sevgi acligi cekiyorum. Nasil gecer bu durum. Suan biri olma gibi bir durumda yok
Konu sahibi sevgili/eş sevgisine olan düşkünlüğü ve arayışıyla bilinir.sevginin çeşidi vardır... anne sevgisi, eş sevgisi, hayvan sevgisi, evlat sevgisi... sizinki nasıl bir açlık?