• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız

Sevgi açlığı için aklıma ilk gelen şey: kendini sev, öz saygini artır, bunun için de donanımlı biri olmaya çalış. Sen yükseldikçe insanlar da seni sevmeye başlar, bu sefer de sen onları yeterli bulmazsin

Terapi gerçekten şart böyle durumlarda. Sevgi açlığı olmayacak adamlara aşırı duygusal bağımlılık duymamıza da neden oluyor. iyi bir şey değil, temeli çocukluk yıllarında yatıyor genelde

Sevgiyi erkek de ararsn daha cok açlık çekersin bacim.

Yani cevremde erkek yokk ben umidi kestim artik
Ya nasil cevrenizde erkek yok? Ben bu cevremdeerkek yok diyenleri anlamiyorum. Insanin en basitinden lise arakadaslari olur. Hic mi kimseyle samimiyetiniz olmadi arkadaslik kurmadiniz?

Öncelikle kendinizi sevmekle başlayın, sevgiyi dışarıda aramak yerine. İlgi alanlarınıza göre etkinlikler yapın, kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alan bulun. Eğitim seviyenizi bilmiyorum ama yüksek eğitime devam etmek, yeni bir dil öğrenmek veya bir spora başlamak gibi.

Kendinizi tanıyın, geliştirmeye devam edin ki ileride hayatınıza aldığınız kişiden pişman olmayın.

Kendi kendinizi sevin
Bin tane yolu var yani simdi anlatmayayim ayip 😁

Back
X