Bakar mısınız

Beritan900

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
115
23
13
Normal adet tarihim 1 Şubat, 1 Mart'ta olmadım, 13 günlük gecikmem var, 6 günlük gecikmeden itibaren evde test yaparak takip ettim, ve koyulastigini gördüm şuan tam koyu.. 1 Şubat son adet tarihimse kaç haftalık oluyorum? Henüz doktora gitmedim, ve kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar.olur muydu tehlikeyi gecmişmiyim çizgi tam koyu göğüs hassasiyeti var.

4-5 haftalık sanırım

Kese gorunurmu şuan doktora gitsem acaba? Devlette randevu bulamıyorum özel dunyanin parasını alıyor erken gitmek istemiyorum kese zamanında gitmek istiyorum
Öncelikle aile hekimine gidip kan verin beta değerinizi öğrenin.
1500 ve üzeri olunca vajinal yoldan görünüyor.
Karından 3000 üzeri görünür.

Benim son adet tarihim 6şubat 5haftalik hamileyim sizin 6 olacak galiba

Yok canım benim üçüncü. Haklısın tabi ilk heyecan bam başka oluyo ama her hamilelik heyecanlı
Üçüncüyse sen tecrübeli bir annesin bana yardımcı ol lütfen , son adet tarihim 1 Şubat testimde köyü çizgi iki tane, ne kadarlık tır ve yere eğilmek yer silmek felan sakıncalı mı şuan tutunmuşmudur bana

Mide bulantısı ne zaman başlar, bende bulantı yok, goguslerin şiş ve uçları belirginlesmis başka bir belirtim yok test iki çizgi ve koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…