- 8 Mart 2022
- 115
- 23
- 13
- Konu Sahibi Beritan900
-
4-5 haftalık sanırımNormal adet tarihim 1 Şubat, 1 Mart'ta olmadım, 13 günlük gecikmem var, 6 günlük gecikmeden itibaren evde test yaparak takip ettim, ve koyulastigini gördüm şuan tam koyu.. 1 Şubat son adet tarihimse kaç haftalık oluyorum? Henüz doktora gitmedim, ve kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar.olur muydu tehlikeyi gecmişmiyim çizgi tam koyu göğüs hassasiyeti var.
Kese gorunurmu şuan doktora gitsem acaba? Devlette randevu bulamıyorum özel dunyanin parasını alıyor erken gitmek istemiyorum kese zamanında gitmek istiyorum4-5 haftalık sanırım
Öncelikle aile hekimine gidip kan verin beta değerinizi öğrenin.Kese gorunurmu şuan doktora gitsem acaba? Devlette randevu bulamıyorum özel dunyanin parasını alıyor erken gitmek istemiyorum kese zamanında gitmek istiyorum
Evet yarın kan verin değerinizi öğrenin. Sonra isterseniz devlet için beklersinizAnladım karından görünmesi daha saglikli
Benim son adet tarihim 6şubat 5haftalik hamileyim sizin 6 olacak galibaNormal adet tarihim 1 Şubat, 1 Mart'ta olmadım, 13 günlük gecikmem var, 6 günlük gecikmeden itibaren evde test yaparak takip ettim, ve koyulastigini gördüm şuan tam koyu.. 1 Şubat son adet tarihimse kaç haftalık oluyorum? Henüz doktora gitmedim, ve kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar.olur muydu tehlikeyi gecmişmiyim çizgi tam koyu göğüs hassasiyeti var.
Hayırlı olsun Rabbim acısını göstermesin sağlıklı doğsun inşallahBenim son adet tarihim 6şubat 5haftalik hamileyim sizin 6 olacak galiba
Aile hekimine gittim canım rutin kontroller ve idrar yolu rahatsızlığım için ozaman öğrendimHayırlı olsun Rabbim acısını göstermesin sağlıklı doğsun inşallah
5 haftalık hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz doktora gittiniz mi
6 şubata göre ne kadar çıktı beta HCG değerin canim yani ne zaman öğrendin de değeriAile hekimine gittim canım rutin kontroller ve idrar yolu rahatsızlığım için ozaman öğrendim
4+3 günlük Ken öğrendim değerim 2134 dü6 şubata göre ne kadar çıktı beta HCG değerin canim yani ne zaman öğrendin de değeri
Ne kadar gecikmen olduktan sonra gittin ve öğrendin yani 6 Şubat adet tarihin, kacgun geçti ve gittin, aile.hekimi sana 4 +3 günlük hamilemisin dedi şuan değerin artmıştır ozmn4+3 günlük Ken öğrendim değerim 2134 dü
İlk hamilelik mi ? Benim ilk ve herşeyi merk.ediyorum oyuzden. 6. Haftada galiba görünüyor kese diolarAma henüz bende kadındoğuma gitmedim biraz geç gidip kese ve kalp atışlarını birarada görmek istiyorum
Yürüyünce bişey olur mu eşim bana diyorki yürüme çocuk tutunamayacak kızıyor yürüyünce böyle.bsey varmı omu kuruntu yapior4-5 haftalık sanırım
Yok canım benim üçüncü. Haklısın tabi ilk heyecan bam başka oluyo ama her hamilelik heyecanlıİlk hamilelik mi ? Benim ilk ve herşeyi merk.ediyorum oyuzden. 6. Haftada galiba görünüyor kese diolar
Hayır canımYürüyünce bişey olur mu eşim bana diyorki yürüme çocuk tutunamayacak kızıyor yürüyünce böyle.bsey varmı omu kuruntu yapior
Üçüncüyse sen tecrübeli bir annesin bana yardımcı ol lütfen , son adet tarihim 1 Şubat testimde köyü çizgi iki tane, ne kadarlık tır ve yere eğilmek yer silmek felan sakıncalı mı şuan tutunmuşmudur banaYok canım benim üçüncü. Haklısın tabi ilk heyecan bam başka oluyo ama her hamilelik heyecanlı
Yerleşme kanamam hala olmadı tahmini 5+5 teyim ama hala yokHayır canım
Düşük riskin yoksa kanama lekelenme yoksa istediğin kadar yürü hatta sana faydası var
Mide bulantısı ne zaman başlar, bende bulantı yok, goguslerin şiş ve uçları belirginlesmis başka bir belirtim yok test iki çizgi ve koyuÜçüncüyse sen tecrübeli bir annesin bana yardımcı ol lütfen , son adet tarihim 1 Şubat testimde köyü çizgi iki tane, ne kadarlık tır ve yere eğilmek yer silmek felan sakıncalı mı şuan tutunmuşmudur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?