- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
- Konu Sahibi Beritan900
-
Olmaması daha iyiYerleşme kanamam hala olmadı tahmini 5+5 teyim ama hala yok
5haftalik hamilesin canım muhtemelen. Hayır sakıncası yok bende siliyorum ama tabi doktoruna da sor istersenÜçüncüyse sen tecrübeli bir annesin bana yardımcı ol lütfen , son adet tarihim 1 Şubat testimde köyü çizgi iki tane, ne kadarlık tır ve yere eğilmek yer silmek felan sakıncalı mı şuan tutunmuşmudur bana
Suan çok heyecanlandım doktordayim şuanda kan verdim sonucu bekliyorum5haftalik hamilesin canım muhtemelen. Hayır sakıncası yok bende siliyorum ama tabi doktoruna da sor istersen
Doktordayim kan verdim. Sonuç bekliyorumOlmaması daha iyi
Rabbim hayırlı afiyetli sonuçlar nasip etsin canım yazarsın sonucuSuan çok heyecanlandım doktordayim şuanda kan verdim sonucu bekliyorum
Tabi yazarım inşallah amiiiiinRabbim hayırlı afiyetli sonuçlar nasip etsin canım yazarsın sonucu
Kan verirken gördüm kanım çok yoğundu rengi acaba değerim yükselmiş ondan mı yani açık renk felan deildi yoğun renkte bı kandiRabbim hayırlı afiyetli sonuçlar nasip etsin canım yazarsın sonucu
Hadi hayırlısıDoktordayim kan verdim. Sonuç bekliyorum
SonucumRabbim hayırlı afiyetli sonuçlar nasip etsin canım yazarsın sonucu
Hayırlı olsun canım çok iyiSonucum
Değerlerime göre kese görünür mü sizce 4_5 gün sonra randevu dahaHayırlı olsun canım çok iyi
Bu beta HCG ye göre sence ne kadarlık hamileyim tahmini ? Ve kese görünür mü şuanHayırlı olsun canım çok iyi
Değerlerime göre kese görünür mü sizce 4_5 gün sonra randevu
Görünür büyük ihtimalle ben daha randevu bile alamadım randevukarin açılmasını bekliyorumDeğerlerime göre kese görünür mü sizce 4_5 gün sonra randevu daha
Hangi ildesi n ve ilk çocukmuGörünür büyük ihtimalle ben daha randevu bile alamadım randevukarin açılmasını bekliyorum
3.cü çocuk Elazığ daymHangi ildesi n ve ilk çocukmu
Anladım aynen randevu yok, benim.mide bulantım felan yok son adet tarihim 1 Şubat, iki gün yaptığım değer 2317, göğüs ağrısından başka bir belirti yok bende, bu normalmi acaba, eşim niye miden bulanmiyor diyor bana.. hastaneye daha gidemedik bikacgun var gitmemize randevuya.. 6 +0 olarak mı hamileyim anlamadm ki3.cü çocuk Elazığ daym
Son adet tarihin kaçtı? Benimde hafif bulantım var canım genelde 6. Haftadan sonra basliyo bulantılar ve belirtiler. Benim göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım varAnladım aynen randevu yok, benim.mide bulantım felan yok son adet tarihim 1 Şubat, iki gün yaptığım değer 2317, göğüs ağrısından başka bir belirti yok bende, bu normalmi acaba, eşim niye miden bulanmiyor diyor bana.. hastaneye daha gidemedik bikacgun var gitmemize randevuya.. 6 +0 olarak mı hamileyim anlamadm ki
Yazdım görmediniz galiba, 1 Şubat son adetimin ilk günü ablaSon adet tarihin kaçtı? Benimde hafif bulantım var canım genelde 6. Haftadan sonra basliyo bulantılar ve belirtiler. Benim göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım var
1 Şubat, göğüslerim ağrıyor sadece pazar aksami yaptığım test 2317Son adet tarihin kaçtı? Benimde hafif bulantım var canım genelde 6. Haftadan sonra basliyo bulantılar ve belirtiler. Benim göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım var
Normal canım değerin güzel 6 7 haftalıksın. Ay ne güzel işte bulantı olunca çok zor geçiyo1 Şubat, göğüslerim ağrıyor sadece pazar aksami yaptığım test 2317
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?