• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakar mısınız

Amerıkan hastanesındeydi önceden kübra çakmak gazez. Durumu olmayan çesıtlı sebeplerle destek almaya muhtac ınsanlara grup terapisi vs yapıyordu. Anksıyete konusunda destek aldım çok şukur iyiyim. Tavsıye ederim bır arastır. Genç ama cok yardımsever bırı . Ben insanlığını gördüm çok
Kübra çakmak gazez benimde 1 yıl ışığım oldu. Yorumunuzu okuyunca duygulandım. Özel musyenehanesınde artık ve istanbul üni hastanesinde uzman olarak. Hala gidiyormusunuz kendısıne . 4 ay önce son kez gordum.sanırım sadece onkoloji hastaları alıyor artık. Kübra hanım cok ılgili cok dıkkatlı bırıdır. Guzel yuregı guzel gülüşü ile umut hep var sözü ile unutulmazdır. Yurekten tavsıye ederım.

Sosyologum, Aile Danışmanlığı Sertifikam var. İstediğiniz zaman yazın.

Bu danısman alabılırsınız anlamına gelmıyor bılıyorsunuz degılmı
Tatlım kız sordu ben de cevap verdim. Danışmanım, şu bu iddialarına girmedim. Kız sormuş, derdini anlatacak elimden geldiğince dinlerim. Hem sosyolog olarak hem psikoloji eğitimi almış birisi olarak. Danışmanım diye bir iddiada bulunmus muyum hayır. Bulunabilir miyim? Evet.
Ha danışman olabilir miyim evet yetkim var. Düşünüyor muyum hayır. Ama şu an bir yerde işe başlasam danışmanlık yapabilir miyim? Evet. Anlatabildim umarım. Burada konu sahibi sordu, ben de belki yardımcı olabilirim, belki anlatır rahatlar diye yazdım. Sorun var mı? Yok.

Konu sahibine yönelik yazarsanız sevinirim. Bir fikriniz varsa ona iletin. Mesleğimi sorgulamayın. İyi forumlar size.

Psikoloji kitaplari okuyabilirsin ya da netten psikologlarin videolari var onlari izleyebilirsin faydasi olacaktır bana oluyor

Back
X