Bakar misiniz?

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Benim bat günüm bugün dü ama hâlâ hasta olmadım.. ağrı bir geliyor bir gidiyor, mide bulantım var.. ama 8,9 gün önce rahatsız landığım için acile gittim.. doktor serum vermeden önce hamile misiniz dedi.. bilmiyorum deyince test istedi ama var ise de çıkmaz adet gününüze daha var dedi.. 0.1 çıkmıştı sonuç.. kafam karıştı benim

Yarını bekleyin hamilelik şüpheniz warmi eğer olmazsanız yarın test yapin

Benim bat günüm bugün dü ama hâlâ hasta olmadım.. ağrı bir geliyor bir gidiyor, mide bulantım var.. ama 8,9 gün önce rahatsız landığım için acile gittim.. doktor serum vermeden önce hamile misiniz dedi.. bilmiyorum deyince test istedi ama var ise de çıkmaz adet gününüze daha var dedi.. 0.1 çıkmıştı sonuç.. kafam karıştı benim
Mide bulantınız psikolojik veya başka nedendir bu belirti için henüz erken bebek varsa bile. 5 değerde takip 10 değerde gebelik var demektir. Şuan negatif bikaç gün sınra artıp atmadığına bakın değerin. Umarım gelir bebeğiniz hayırlısıyla

son adet tarihi ndr acaba?

Mide bulantınız psikolojik veya başka nedendir bu belirti için henüz erken bebek varsa bile. 5 değerde takip 10 değerde gebelik var demektir. Şuan negatif bikaç gün sınra artıp atmadığına bakın değerin. Umarım gelir bebeğiniz hayırlısıyla

Inşallah

10 ü idi ama ben hiç aynı gün olmadım.. hep bir iki gün önce.. önceki hamileliğim de de adet günüm böyle geçmiş idi, öyle öğrenmiş tim ama sonu hüsran ile bitti :KK43:
aynı gün olmazki cnm en düzenlileri en fazla dgr ayın 5 gün önüne atar tarihi

bat 6 gün var test tek çizgi çıktııı bakalım 6 gün içinde n olucakkk

Bende aynı durumdayım testlerim negatif dün adet olmam gerekiyordu olmadım hayirlisi artık

bat a kaldı 3 gün hayırlısı bakalım

bata 2 günüm kaldııı hayırlısı bakalımm testimi geçince yapıcam

Back
X