• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakarmisin lutfen.

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaslar....
Sizden bi arkadaşım için yardım istiyrm...arkadaşım geçen cuma günü iddet süresini kaldırmak için dava açmış..ve bir hafta sonra gel hastaneye sevk edildin mi öğren demişler...arkadaşım sevk edilip edilmedigini uyap üzerinden veya başka şekilde öğrenebilitmo adliye ye gitmeden...ve bu iddet kaldırma mahkemesi uzun sürüyormu nasıl işliyor bu süreç....benim hiç bir bilgim yok o yüzden size sormak istedik..teşekkür ederim okuduğunuz için

mahkemeden yazı alıp hastaneye gitmesi gerekiyor elden takipli öyle rapor alacak hamile olup olmadığına dair rapor verecekler daha sonra o raporu hastane elden verirse alıp götürür mahkemeye ama heryerde farklı uygulanıyo sorar hastaneye raporu verecek misiniz diye onlar vermez biz gönderecez derlerse bilemem.. yaşadğı şehir de önemli küçük yerlerde aynı gün iddeti müddet yapılıyor

mahkemeden yazı alıp hastaneye gitmesi gerekiyor elden takipli öyle rapor alacak hamile olup olmadığına dair rapor verecekler daha sonra o raporu hastane elden verirse alıp götürür mahkemeye ama heryerde farklı uygulanıyo sorar hastaneye raporu verecek misiniz diye onlar vermez biz gönderecez derlerse bilemem.. yaşadğı şehir de önemli küçük yerlerde aynı gün iddeti müddet yapılıyor
istanbulda yaşıyor...yarın adliye ye gidip soracakmis hastaneye sevk edildimi diye..ama gitmeden öğrenme yöntemi yok mu..

istanbulda yaşıyor...yarın adliye ye gidip soracakmis hastaneye sevk edildimi diye..ama gitmeden öğrenme yöntemi yok mu..
hayır zaten yazıyı kendi götürecek ordakiler yazı yazılmış mı yazılmamış mı diye teyit amaçlı çağırmışlardır onu ben de adliyede çalıştığım için biliyorum

Back
X