- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Yaa hani ayaginiz nasil tutulur bagirirsiniz oyle oldu iste..Damar mı tutuldu nasıl yanı .s
Belki biz başka bir şekilde ifade edıyoruzdur. Senın tam olarak ne demek ıstediğini anlamadım. En iyisi doktora git.Yaa hani ayaginiz nasil tutulur bagirirsiniz oyle oldu iste..
Banada ilk kez oldu iste ayak damariniz tutulur yaa siz uyurken alnimada oyle oldu..Devamlı gittiğin bi doktor yokmu onu ara. Ama alnında damar tutulması nasıl bişeyki
Başınıza şiddetli bi ağrı girmiş olmasın.Banada ilk kez oldu iste ayak damariniz tutulur yaa siz uyurken alnimada oyle oldu..
Evet ayaga kramp girer yaa iste onun gibi..alnim tutuldu gozlerimden yas geldi resmen..Kramp gibi birsey oldu heralde.. başta olduğunu ilk defa duyuyorum bir bilgim yok gecmis olsun.. doktora gidin bi gosterin bence.
Hayir alnima oldu 2 dk damar tutuldu sanki gozlerimden yas geldi sonra duzeldi..Başınıza şiddetli bi ağrı girmiş olmasın.
Anladim. Ama basa kramp girmesini ilk defa duydum.. 1hafta once benim boynum o sekilde olmustu haraket edemedim oyle kala kaldim:) bende sizin gibi agliyacaktim nerdeyse.. yarim saat oyle olduğum yerde kaldım kendi kendine duzeldi..bi doktora gidin ilk defa başta boyle birsey duydumEvet ayaga kramp girer yaa iste onun gibi..alnim tutuldu gozlerimden yas geldi resmen..
Ayaktaki damar damar ustune binme durumu gibi sanirim . Simdi nasilsiniz gectimi gecmediyse doktora gitmedinizde fayda var . Ama doktor stresten oldugunu dusunurse antidepresan verir yollar gibi geliyor ..merhaba kizlar kotu,sarsintili gunler geciriyorum onumdede tup bebek seriveni basliyacak..aile sorunlari beni oldurdu..
Bugun alnimin ust sag tarafinda damar tutuldu. Cok acidi ilk kez boyle oluyor..
Suandada yanlizim kotu bisey mi bu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?