Bakarmisiniz benim konuma

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
merhaba kizlar kotu,sarsintili gunler geciriyorum onumdede tup bebek seriveni basliyacak..aile sorunlari beni oldurdu..
Bugun alnimin ust sag tarafinda damar tutuldu. Cok acidi ilk kez boyle oluyor..
Suandada yanlizim kotu bisey mi bu acaba..

Evet ayaga kramp girer yaa iste onun gibi..alnim tutuldu gozlerimden yas geldi resmen..
Anladim. Ama basa kramp girmesini ilk defa duydum.. 1hafta once benim boynum o sekilde olmustu haraket edemedim oyle kala kaldim:) bende sizin gibi agliyacaktim nerdeyse.. yarim saat oyle olduğum yerde kaldım kendi kendine duzeldi..bi doktora gidin ilk defa başta boyle birsey duydum

Tutulan yere ya sıcak havlu koyun veya sıcak su ile yıkayın. Kaslar gerilmistir. Geçmiş olsun. Bu kadar da stres yapmayın zaten stres hamileligi engeller. Özel değil ise esinizle mi ailenizle mi problem yaşıyorsunuz?

merhaba kizlar kotu,sarsintili gunler geciriyorum onumdede tup bebek seriveni basliyacak..aile sorunlari beni oldurdu..
Bugun alnimin ust sag tarafinda damar tutuldu. Cok acidi ilk kez boyle oluyor..
Suandada yanlizim kotu bisey mi bu acaba..
Ayaktaki damar damar ustune binme durumu gibi sanirim . Simdi nasilsiniz gectimi gecmediyse doktora gitmedinizde fayda var . Ama doktor stresten oldugunu dusunurse antidepresan verir yollar gibi geliyor ..

boyle bize sorularak gecistirilecek bir durum değil bu
alnımda ki damara kramp.girdi diosunuz.
bence bi doktora danismalisiniz.

Vallaha geçen gece aynısı bana oldu ağladım nerdeyse ağrıdanbi doktora gitmek gerek beyin filmi falan lazım ama benim vaktim yok

Gecmis olsun hayat cim
Damar tutulmasi dedigin ,aniden kramp gibi sancili bi kac saniyelik bi agri mi canim ? Eger bahsettigin o ise bende de oluyor zaman zaman ,dr a gitmeye de useniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…