Bakarmısınız birşey sormak istiyorum..

Prenses10_

MeleGiM Yolda :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
141
59
38
Şuan 6.haftamın içindeyim dün 5.haftamı bitirdim...
Adet olmam tarih eylülün 2si veya 3 üydü....
8inde kan tahlili yaptırdım ve sonuçlar bunlar doktoruma hiç bişi soramadım direk haftaya yine gel dedi ultrosnda baktı kese küçük dedi..Forumda okuduğum kadarıyla pek bişi anlamadım bnm sonuçlarımdann bi bakarsanız sevinirim...
Değerlerim normalmı yoksa çogul gebelikmi var...
Sanki doktor bişi varmıs gibi konustu... :(

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 1.310
  • 10717927_1475467349396532_1765380069_n.webp
    10717927_1475467349396532_1765380069_n.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 204
ikiz gebelik olduğunu sanmıyorum. hatta değerler düşük çıkmış gibi geldi bana. belki geç döllenme olmuştur.bi hafta sonra inşallah kesenin içinde bebeği de görürsün.

Teşekkür ederimm doktor bi garip konustu o yüzden sormak istedim...
Pazartesi günü gidiem bakalım baska bi doktora.. Özele çıkmıstım ama ilgilenmedi bile benimle.

benim 6 haftada bebek oluşmuştu kesede tabi doktor vajinal yoldan bakarak görebildi çünkü vajinal yoldan daha net görülüyor karına göre.ama ablamın ki 6. haftada oluşmamıştı bi hafta sonra falan oluşmuştu onun da.yani döllenmeye göre değişebiliyor bebeğin oluşması .sanırım doktor bebeği görmek için haftaya gel dedi. ama içine sinmediyse doktorunu değiştir bence boş yere para verme böylelerine

benim 6 haftada bebek oluşmuştu kesede tabi doktor vajinal yoldan bakarak görebildi çünkü vajinal yoldan daha net görülüyor karına göre.ama ablamın ki 6. haftada oluşmamıştı bi hafta sonra falan oluşmuştu onun da.yani döllenmeye göre değişebiliyor bebeğin oluşması .sanırım doktor bebeği görmek için haftaya gel dedi. ama içine sinmediyse doktorunu değiştir bence boş yere para verme böylelerine

Şimdi hastaneden geldim , kan testi yaptırdım yine sonc çıkar çıkmaz yazıcam.. özele gitmiştim ilkinde değiştiriyorum doktorumu bayan bi doktora gidicem. para yedirmicem böylelerine.. bi kan testine 125 tl aldılar

çok fazla almışlar yaaa iyi yapmışsın değiştirmekle. inşallah hayırlı haberlerini alırız

şimdiki sonuçlarım..

Eklentiler

• Adsız1.webp
    Adsız1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 967
  • Adsız2.webp
    Adsız2.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 857
Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: mbz
kusura bakma canım daha yeni gördüm mesajını. hcg iki günde bir iki katına çıkıyormuş zaten.bu arada zaten artık ne olduğu belli olmuştur :)) sonuç ne:)

kusura bakma canım daha yeni gördüm mesajını. hcg iki günde bir iki katına çıkıyormuş zaten.bu arada zaten artık ne olduğu belli olmuştur :)) sonuç ne:)

daha doktora gidemedim cnm çarsamba gittim 5 haftalık dedi..
kafam karıstı özel doktor o zamanlar daha 5 haftalık demisti...

Back
X