- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Aslında biraz ayrıntılı yazmak isterdim fakat çok üzgün ve bitkinim artık. Belki ilerki yazılarımda anlatırım . Zor bir dönem geçiriyorum. Beklenmedik şeyler oluyor Hayatımda
Sıkıntımın en büyüğü şu;
Hani iş başvurusu yapılan bir çok site var. Bunlara başvurduğumuz halde hergün güncel olarak giripte tekrar baktığımız halde neden geri dönüşler olmuyor. Sanki cv ler incelenmiyor çoğunda, sanki firmalar reklam yapar gibi koymuşlar ilanları... çok üzgünüm
İnternetten iş bulmak çok zor canım eğer sağlam bir cv'n yoksa.Aslında biraz ayrıntılı yazmak isterdim fakat çok üzgün ve bitkinim artık. Belki ilerki yazılarımda anlatırım . Zor bir dönem geçiriyorum. Beklenmedik şeyler oluyor Hayatımda
Sıkıntımın en büyüğü şu;
Hani iş başvurusu yapılan bir çok site var. Bunlara başvurduğumuz halde hergün güncel olarak giripte tekrar baktığımız halde neden geri dönüşler olmuyor. Sanki cv ler incelenmiyor çoğunda, sanki firmalar reklam yapar gibi koymuşlar ilanları... çok üzgünüm
Ankara daİstanbul da mı oturuyorsunuz?
Aslında biraz ayrıntılı yazmak isterdim fakat çok üzgün ve bitkinim artık. Belki ilerki yazılarımda anlatırım . Zor bir dönem geçiriyorum. Beklenmedik şeyler oluyor Hayatımda
Sıkıntımın en büyüğü şu;
Ankara da
işe ihtycnız var anladğm kadarıyla işkura başvurunAnkara da
mesleğin ne canım?Ben çalışıyorum eşim için uğraşıyoruz... faydası dokunacak kişilere hatrı sayılır kişilere söyledim.. tamam diyorlar gerisi yok. Firma başvurusu yapıyoruz rica minnet birilerine söylüyoruz. şu işimiz için bir aracı koyun diye.. yok yokk..
bu yaşımada kadar hiçbirşey için böyle burnu havada tok insanlardan hiçbirşey istememiştim.. Sanki tüm kapılar kapandı. huzurumuz kaçtı. hep suskunuz moralimiz sıfır....
işe ihtycnız var anladğm kadarıyla işkura başvurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?