Bakarmisiniz? Cocukluk cagi egzamasi..

MBKTASARIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
242
123
32
Kızlar 6 aylık bebeğim var ve 2 ayligindan bu yana yanaklarında birşeyler çıktı çocuk dokturuna görürdüm krem verdi geçti geri geldi tekrar goturdum kendi kendine geçer dedi oyaladi bizi ciddi birşey düşünmedim aslında suç hata benim bu kadar sorumsuzluk yaptım ve bekledim sonunda bir cildiyeye götürdü ve çocukluk çağı egzaması olduğunu sürekli tekrarlayabilecegini söyledi yasayanlar varsa gectimi geçtiyse ne zaman geçti doğal bi yöntem varmı ne biletin kafam çok karışık arkadaşlar

Gecmiş olsun öncelikle. Kızımın bas parmağında çıktı ve büyümeye başlamıştı, sizin gibi ben de çok endişelenmiştim. Üç ayrı krem kullandım ve zamanla gectı. Yüzünü kuru tutmayın, ıslak mendıl kesinlikle deyırmeyin ve bebek cildine en uygun sampuanı kullanın. Umarım miniğiniz tez zamanda ıyı olur.

TSK ederim cevabın için peki senin kizin tamamen iyilesmisniydi yani doktor bize sürekli tekrarlar dedi ve çok korktum ayrıca iki krem verdi birini beş gün kullan dedi değeri ne kadar kullanacagm bilmiyorum canım çok skkin.

X