• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız Hanımlar

Naein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
87
29
3
28
3 haftalık hamileyim ve ara ara rahimde çok ağrılar oluyor bugün inanin sabah 7 den beri feci şekilde ağrısı var sizce nedendir ablam hemşire o diyo yerleşme oluyo neden hala yerleşmedi kaç haftada yerlesiyo çeken bi tek benmiyim lütfen yardimci olun doktora gidemiyoruz ultrasonda çıkmaz daha cok kucuk dedi en son

Bende cok olmustu ilk haftalar agrilar..ayni regl agrisi gibiydi..sonra gecti.
Bence yinede gidin bir doktora.

8 haftaya kadar sürdü benim yerleşme ağrıları.

7 haftalık hamilesiniz oda vajinal ultrason da görünür.
Kanama vs yoksa bol bol dinlenin .

7 haftalık hamilesiniz oda vajinal ultrason da görünür.
Kanama vs yoksa bol bol dinlenin .
Kanama hala olmadı işte bende 7 haftalık olduğunu bilmiyorum ki şimdi 3 haftalık olduğunu biliyom 1 hafta önce kanda 60 cıktı beta hcg sizce 7 haftalık mi

N
Bir daha yaptırmadınız mı?
Değer takip edilmesi gereken düşük bi değer. Artıyormu diye kontrol edilmeli.
Evet cuma 20 geçen cuma geçen cumartesi zaten hastanede yatirildim bademcil apserlsinden cumartesi 40 pazartesi 60 daha gitmrdim sizce normal mi

Değerleriniz bana da düşük geldi. Doktor bir şey demedi mi?

3 haftalık hamileyim ve ara ara rahimde çok ağrılar oluyor bugün inanin sabah 7 den beri feci şekilde ağrısı var sizce nedendir ablam hemşire o diyo yerleşme oluyo neden hala yerleşmedi kaç haftada yerlesiyo çeken bi tek benmiyim lütfen yardimci olun doktora gidemiyoruz ultrasonda çıkmaz daha cok kucuk dedi en son
İLK başlarda normal ama dayanamayacak gibi olmaz ağrısı ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın dayanamıyorsanız doktora gidin mutlaka

N

Evet cuma 20 geçen cuma geçen cumartesi zaten hastanede yatirildim bademcil apserlsinden cumartesi 40 pazartesi 60 daha gitmrdim sizce normal mi
2 günde 20 mi artmış?
Hala düşük gibi çünkü binlerde seyretmesi lazım. Hadi çok erken diyelim, ama doktor binli değerleri görmeden peşini bırakmamalı sizi bu günlerde tekrar çağırıp test yapmalıydı.

Gebelik haftası son adet tarihinden itibaren hesaplanır, ilişki zamanı gecikme vsden değil. Bir de ikiye katlanarak gitmesi lazım, 60dan 80e çıkması düşük geldi bana. Hastaneye gidin bence. Oğlum 5 haftalıkken karından ultrasonda zar zor kese olarak görülmüştü. Sizinkininse rahat görülmesi lazım diye düşünüyorum.

Değerleriniz bana da düşük geldi 2-3 katına katlar diye biliyorum, doktorunuzu değiştirin tekrar kan sayımı yapılsın.
Cumartesi 40 ken pazartesi 60 doktor dedi iyi bişey artış var ama daha cok yeni izlemek zorundayiz

Back
X