- 5 Eylül 2018
- 45
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hatunncaresiz7823
Amiin
ÂLLAH yardımcınız olsun korkmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÂLLAH yardımcınız olsun korkmayın
Evet peki görüntü nasıl ve ilki kadar aciyormuÜç doğum yaptım ve kesiler hep farklı yerlerden .Öyle de olması gerekiyor zaten .doktoruna güven ..
Hmm nasıl gorunuyo3 ayri kesi var 3 doğum olduğu için
Ay inş ya peki ilki kadar aciyormuBende bir sene önce ikinci sezeryanımı oldum iki dikiş var bende ama çok yakın birbirine hatta tek dikiş gibi duruyor ama alt alta iki dikiş var bir cm’lik bi boşluk değil yani bide dediğiniz şişlik bende Yok o dikiş atan doktorun becerisine ve vücudunun tipine bağlı bence kişiden kişiye değişen biley zira ikinci göbek görüntüsü vs yok bende telaşlanmayın boşuna![]()
Amiin insAllah2 kere sezeryan olmuş biri olarak, 2. sezeryan kesisi aynı yerden zaten olmaz.
Benim de tek dikiş yerim var.
İlkini kapatacak şekilde, ilk çizginin alt ve üstünden keserek, eski dokuyu alıyor.
Çünkü eski dokunun kaynaması zor, o yüzden o dokuyu çıkartıp, diğer iki ucu birbirine dikmiş oluyor.
Artık tüm doktorlar bu şekilde yaptığından endişeniz olmasın.
Yine de içinizin rahatlaması adına, bir kez daha bu konuyu kendi doktorunuz ile konuşun.
Aklınızdaki soru işaretlerinizi net olarak belirtin ki, cevaplarınızı net alın.
Kendinizi yok yere strese sokmayın bence.
Sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.
Hiç bir farkı yok ilk sezaryenden aynı acı oluyor yine bı sure his olmuyor sertlik oluyor bunu doktora sorduğumda içten de dikis olduğu için demişti zaten görüntüde düzeliyor tam ten rengi oluyor bikac yıl sonraAy inş ya peki ilki kadar aciyormu
Ben en son 3.5 yıl evvel doğurdum:) fena değil , zamanla tek bir çizgi gibi oluyor zatenHmm nasıl gorunuyo
Herkesin bünyesi farklıdır o yüzden olumsuz şeyler yazıp seni korkutmak istemiyorum olabildiğince pozitif şekilde git Doğuma ve bebeğine odaklan herşey güzel olacak Allah’ın izni ileAy inş ya peki ilki kadar aciyormu
Inşallah ya15 ay arayla 2 sezaryen ameliyatı oldum. İlkine göre daha az ağrım oldu. Aşağı yukarı ayni yerden kesmiş doktorum. Dikiş yerim çok belli değil. İnsallah bu doğumunuz daha kolay geçer
Evet haklısın pozitif olalım ki bebekte korkmasınHerkesin bünyesi farklıdır o yüzden olumsuz şeyler yazıp seni korkutmak istemiyorum olabildiğince pozitif şekilde git Doğuma ve bebeğine odaklan herşey güzel olacak Allah’ın izni ile![]()
Tabii ya bide ikincinde balına ne geleceğini bildiği için insan daha tedirgin giriyor Doğuma, ben o hataya düştüm sen düşme olabildiğince Sakin ol Allah sağlıklıya bebeğini kucağına almayı nasip etsinEvet haklısın pozitif olalım ki bebekte korkmasın