Bakarmısınız...Tavsiyeleriniz var mı? çok önemli

Neden 30 dan fazlasını almayalım? Açıklar mısın canım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden 30 dan fazlasını almayalım? Açıklar mısın canım?

Bir önceki mesajımda biraz bahsetmiştim. Spf faktörü 30 dan falza olunca koruma seviyesini arttırmıyor, sadece etki süresi artıyor, o da çok az. SPF 30 olan bir krem sizi 2 saat korurken, spf 50 olan ise 2 saat 10 dakika korurur mesela. 10 dakika ekstra koruma için 2 kat daha fazla kimyasala maruz kalmayın diyor uzmanlar. Zaten sadece kimyasal kremlerin böyle spf 50 şeklinde olanları var sanırım, minerallerde ben görmedim; çok koyu, macun kıvamında olur ve sürülmez diye olabilir.

Solante 50spf ben kullaniyorum cok memnunum bi dene derim .Bir cok cesidi var zaten arastir ben sivilcelerim oldugu icin solante acnes kullaniyorum

Cevabın için teşekkür ederim. Ben de bilinçsizce kimyasal alacaktım. Neyse ki almamışım. Şu an itibariyle minerallileri araştırmaya başlamam lazım :) Peki Aubrey ,Erbaviva, Trukid, Florame gibi markaları nerelerde bulabiliriz? Online Satış Siteleri var tamam da benim elime alarak incelemem ve kendime iyi gelecek ürünü bulmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…