Sen yumurtalama görmedin dımı dahaBende 27 Ağustos canım
Çok yakınız ay hadı bırlıkte alalım güzel haberleriBende 27 Ağustos canım
Yok işte daha 2. Cimovulasyonumu yaptım bugün daha görmedim beklemedeyimSen yumurtalama görmedin dımı daha
Ayyy inşallah hangi test markası kullanıyorsunÇok yakınız ay hadı bırlıkte alalım güzel haberleri
Ben yurt dışında yaşıyorum balım buradakilerin markası yok desem yeri varAyyy inşallah hangi test markası kullanıyorsun
Aaa bende 6 aydır evleyim daha yeni 4 aydır deniyorum olmuyo bekliyorum Rabbim hepimize nasip etsinBen yurt dışında yaşıyorum balım buradakilerin markası yok desem yeri var
İnşallah canım benim güzel haberler alalımAaa bende 6 aydır evleyim daha yeni 4 aydır deniyorum olmuyo bekliyorum Rabbim hepimize nasip etsin
Kaç aydır istiyorsun pekiİnşallah canım benim güzel haberler alalım
1 buçuk senedir uğraşıyoruz hazıranda kimyasal yaşadım canım benKaç aydır istiyorsun peki
Aaa1 buçuk senedir uğraşıyoruz hazıranda kimyasal yaşadım canım ben
İnşallah canım benımAaarabbim birdaha yaşatmasın inşallah
Ovulasyon testiyse yurmutlama görünüyorİlk yaptığımda silik bir çizgi çıkıyo dolaba koyduğum zaman daha belli çizgi var bunun sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı
Evet biliyorumOvulasyon testiyse yurmutlama görünüyor
Pik gibi duruyor canım resimde bir tık açık çıkabılıyo renkler sen başınca ikisinde aynı renktemiBugünde böyle çıktı testten 5 dk sonraZumruduanka96
Efendim canım
Sende test nasıl çıktı merak ettim bende yumurtlama herkes öyle diyor her ihtimale karşı değelendirdimEfendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?