• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:'(:'( bakarmisiniz

bu bana kasiniyirsun yine dedi

Bu gun yuruyorum,arkamdan ınce bı ses

Yukarıya yorulma poşetlerle

cevabı

Tmm olur.Sen sesını yükseltme bı gun elımde kalacaksın sokak ortasında

Yanımdan gectıler.Baktım güzeller guzelı,narın,bakımlı bı kadın.Onun ıkı adım onunden giden muht.kocası yüzüne bakılacak bırı degıl.Erkek ya onden yuruyor sokakta bıle ustunlugunu göstermek ıcın uluorta konuşuyor.Kadın o kadar nazık ve kırılgan kı susup pesınden gıdıyor.

Allahım bunlara bu havaları kım verdı?Adam olmayanı adam eden biz,sonra bızı beğenmeyen onlar.Bız bunların elıne nasıl dustuk?

bu bana kasiniyirsun yine dedi

Bu gun yuruyorum,arkamdan ınce bı ses

Yukarıya yorulma poşetlerle

cevabı

Tmm olur.Sen sesını yükseltme bı gun elımde kalacaksın sokak ortasında

Yanımdan gectıler.Baktım güzeller guzelı,narın,bakımlı bı kadın.Onun ıkı adım onunden giden muht.kocası yüzüne bakılacak bırı degıl.Erkek ya onden yuruyor sokakta bıle ustunlugunu göstermek ıcın uluorta konuşuyor.Kadın o kadar nazık ve kırılgan kı susup pesınden gıdıyor.

Allahım bunlara bu havaları kım verdı?Adam olmayanı adam eden biz,sonra bızı beğenmeyen onlar.Bız bunların elıne nasıl dustuk?

Ah bide ben bilsem..ama ben kendimde çok hataliyim kocama çok taviz verdim sevdiğimi çok belli ettim affettim o yüzden suan cesaretli bi şekilde kasiniyormusun yine diyebiliyor

Back