Bakarmisinizzzx

Aranızda boş gebelik yaşayanlar varmı varsa nasıl gecirdiniz
Var canım ben kese vardı benim yok saç da oluşmuştu minnacık ama gelişimi durduğu için boş gebelik dedi doktorum kesem büyümüştü baya sonra kürtajla aldılar

Var canım ben kese vardı benim yok saç da oluşmuştu minnacık ama gelişimi durduğu için boş gebelik dedi doktorum kesem büyümüştü baya sonra kürtajla aldılar
Bende yok saç yok kesem aynı hiç büyüme olmadı 6 haftaya kadar banada ya kendin düşük yaparsın yada akdirmaya gekdedi

Bana alt
Bende yok saç yok kesem aynı hiç büyüme olmadı 6 haftaya kadar banada ya kendin düşük yaparsın yada akdirmaya gekdedi
Bana alttan fitil gibi bişey verdiler zaten fittile düştü benimki sonrada kürtaja aldılar hemen

Bana alt

Bana alttan fitil gibi bişey verdiler zaten fittile düştü benimki sonrada kürtaja aldılar hemen
Kesemde hiç büyüme olmamış Çarşamba buyuj bı ihtimal bende giricem ama korkuyorum

Eklentiler

• IMG-20200514-WA0005.webp
    IMG-20200514-WA0005.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 31
Siz kacinci haftada oldunuz
Benim 10 geliyordu kese büyümüştü ama yolk sac yeni oluşmuştu oluştuğu gibide kalmıştı gelişimi durmuştu boş gebelik dediler

Bende 4. Haftadan beri kese böyle büyüme yok
Hıım bilemedim canım üzgünüm😔 senin adına sende korkma canım doktorunu Iyi seç kürtaj olucaksa sonrasıda önemli allahın taktiri bazen önüne geçemiyorsun bazı şeylerin ama bi daha olucak inşallah 🤲

Back
X