Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım ben kese vardı benim yok saç da oluşmuştu minnacık ama gelişimi durduğu için boş gebelik dedi doktorum kesem büyümüştü baya sonra kürtajla aldılarAranızda boş gebelik yaşayanlar varmı varsa nasıl gecirdiniz
Bende yok saç yok kesem aynı hiç büyüme olmadı 6 haftaya kadar banada ya kendin düşük yaparsın yada akdirmaya gekdediVar canım ben kese vardı benim yok saç da oluşmuştu minnacık ama gelişimi durduğu için boş gebelik dedi doktorum kesem büyümüştü baya sonra kürtajla aldılar
Bana alttan fitil gibi bişey verdiler zaten fittile düştü benimki sonrada kürtaja aldılar hemenBende yok saç yok kesem aynı hiç büyüme olmadı 6 haftaya kadar banada ya kendin düşük yaparsın yada akdirmaya gekdedi
Kesemde hiç büyüme olmamış Çarşamba buyuj bı ihtimal bende giricem ama korkuyorumBana alt
Bana alttan fitil gibi bişey verdiler zaten fittile düştü benimki sonrada kürtaja aldılar hemen
Kaç haftalık canımKesemde hiç büyüme olmamış Çarşamba buyuj bı ihtimal bende giricem ama korkuyorum
7 hafta olduKaç haftalık canım
Şimdi yanlış bişey söylemiym bende sen çarşamba git bakayım nasıl olucak7 hafta oldu
Dış gebelikten supheleniyolar ama tuplerim temiz dedi 1 hfta daha bekletti beniŞimdi yanlış bişey söylemiym bende sen çarşamba git bakayım nasıl olucak
Bekle ozaman 7 hafta daha erken gibi inşallah sonuç güzel olurDış gebelikten supheleniyolar ama tuplerim temiz dedi 1 hfta daha bekletti beni
Siz kacinci haftada oldunuzBekle ozaman 7 hafta daha erken gibi inşallah sonuç güzel olur![]()
Benim 10 geliyordu kese büyümüştü ama yolk sac yeni oluşmuştu oluştuğu gibide kalmıştı gelişimi durmuştu boş gebelik dedilerSiz kacinci haftada oldunuz
Bende 4. Haftadan beri kese böyle büyüme yokBenim 10 geliyordu kese büyümüştü ama yolk sac yeni oluşmuştu oluştuğu gibide kalmıştı gelişimi durmuştu boş gebelik dediler
Hıım bilemedim canım üzgünümBende 4. Haftadan beri kese böyle büyüme yok
Amin saol canimHıım bilemedim canım üzgünümsenin adına sende korkma canım doktorunu Iyi seç kürtaj olucaksa sonrasıda önemli allahın taktiri bazen önüne geçemiyorsun bazı şeylerin ama bi daha olucak inşallah
![]()